Valborsmässoafton!

idag efter skolan åkte jag hem till mej.. jag var ashungrig eftersom jag inte kan tugga så jag hade inte ätit nån lunch! jag satt hemma framför datan -.- sen vid 4 - 5 ringer Soplett och säger att jag ska gå till Fårdala NU! så jag tar på mej mina skor och går. I fårdala möter jag Bobo och Soplett, vi går hem till Bobo för att hon ska visa en sak.. när vi nästan e framme visar hon mej sina ögon! dom var jätteläskiga!


ni kanske förstår vf jag tycker de var läskiga ?!
    
sen gick vi hem till mej och hoppade studsmatta. Bobo hade med sej Buster så att de hade nått att göra :P vi hoppade och hade jätteroligt xD när klockan var halv 7 gick de hem och jag åt middag. efter middagen pt vi jordgubbar med grädde *mums* efter det kom Rebecka och hennes familj.. nr vi skulle gå kom Mona oxå. vi skulle ju gå ner till Ahlstorp och titta på brasa, men när vi kom ner dit var det bara en minibrasa -.-' så vi gick vidare till Alby. där träffade vi Jenny och Emelie. vi gick och ställde oss vid elden! där var det mycket varmare :-) sen vid 9 halv 10 skulle typ alla hem så jag gick och mötte mamma och pappa vid sockervadden. på hemvägen smaskade alla på en sockervadd :P
N

 
BRAAAASAN xD
   
  

Valborg

nu ska jag m. familj + gamla goa vänner gå ner till Ahlstorp och titta på majbrasa :D det ska bli mysit.. skriver mer sen xP
N


MYYS

AAAAAJJJJJJ

AAAAAHH nu har jag JÄTTEONT i min mun! det spänner ASMYCKET!! villintevillintevillinte!!


Idag

nu tänker jag skriva om vad jag gjorde i skolan xP jag började 9:20 idag med engelska, sen hade vi rast i 40 min. och då gick vi till Team sportia och "vibbade" det var kuul! :D sen hade vi NO men Mike öppnade en kvart sent -.-' men det var en soft lektion vi tittade på "Bert - den sista oskulden". det var väl kul ?! tror jag xP ajah. sen var det lunch.. efter lunchen vcar det franska och slöjd! på slöjden blev jag äntligen klar med min bänk/pall! xD ÄNTLIGEN säger jag bara!! för att få hem den ringde jag till pappa så att han kom och hämtade mej och pallen.. fast han hämtade mej, Bobo, Soplett och pallen xP vi åkte hem till mej och hoppade studsmatta :D så kul har jag inte haft med båda på länge <333 vid halv fem åkte jag till tandläkaren för att få tandställning. så nu har jag det både uppe och nere! det känns aswierd :/ jaa, nu e jag hemma igen och tittar på "Fråga Olle". SEN e det dags att natta kudden :P
♥N♥

 
Bobo äter macka med mjukost och har på dej sebbes mössa

Soplett och Bobo bär min bänk till bilen :D
 
Jag och Soplett på studsmattan   Jaa, Bobo ?

David och Ida sitter på min bänk xP
 
min VIIITA bänk
(Ville ha den antikvit)


Igår

Som vanligt tänker jag inte skriva om vad jag gjorde i skolan så..
efter skolan så hade Bobo fotbollsprofil som vanligt men det var en tmme innan den den började så vi gick (som vanligt) till centrum den timmen :D vi ville (oxå som vanligt) ha en frapino men den var sluuuut :'( fast vi gick ock köpte Ben & Jerry glass ist!  seeeen var det fotboll för Bobo, jag fick sitta o väänta -.-'  det var ingen sol men det var VAARMT! ajah.. efter det gick vi hem till Bobo.. men det var läskit för hennes pappa är ARG på mej :( vi tittade iaf på tv och sen gick vi ner till donken för att köpa glass *MUMSIGT* efter att vi ätit upp glassen gick vi till vallen och tittade på p-95 fotbollsträning xP när deras träning var slut gick vi tillbaka hem till Bobo fast när vi kom till skogen neranför henne luktade det rök.. vi går för att säga till hennes pappa eller nån iallafall.. men när vi är nära bobos port hör vi en man ropa "STANNA!!" och så ser vi Kevin, Joakim och Mattias springa därifrån. Ajah.. de åkte iallafall fast för elding! sen tillsist kom jag heem!
N

 
Klubban är samma färg som naglarna

Vi såg en hare xD
 
Jag sitter på trottoaren..

Emma Persson - Hallelujah


Detta är min storesyster Emma som sjunger Hallelujah på julshowen i skolan!
Jag försöker säga hur duktig hon är men vägrar tro på det -.-' Så kommentera gärna hur BRA hon är xD

Maria Mena - Just a little bit



SJUKT TRÖTT

Jag orkarorkarorkar ine skriva om vad jag gjorde idag. Nu e jag SJUKT trött efter dagen -.- Jag LOVAR att skriva mer noggrant tomorrow :)
NAJTNAJT
♥N♥
 




HIHI xD

JUSTE! idag hade jag en låång lunch (som vanligt) men jag, Bobo, Sebbe och Eliah var i centrum och vid tåget. vi åkte hiss och rulltrappa xP KULIIGT xD bara för att reta de andra ska jag lägga upp ALLA bilder jag tog på dom!

    
   
JAG VAR BARA TVUNGEN xP <333

HATA RUBRIKER!!

idaaaaaaaag, slutade jag skolan klockan 4. det finns inget speciellt att säga om vad jag gjorde i skolan så jag hoppar det xP efter skolan var jag med Sofia. när vi kom hem till henne satte jag mej vid hennes skrivbord för att hon skulle på toa. när jag satt där villde jag bara sticka mej lite i fingret bara för att göra det lixom.. framför mej stog det en häftapparat så jag råkar häfta mej i fingret! AJAJAJ, när jag visade Sofia gjorde hon en asrolig miin! :) jag fick ett plåster sen åt vi mellis, det blev två mackor med stekt ägg och ost och på en tredje var jag bara tvungen att gegga så jag blandade bostongurka och majonäs.. dety blev faktiskt gott :D Sofia och jag delade på gegget :P sen efter typ 10 minuter började vi laga middag :) det blev spaghetti med k-sås! den blev god den mee (Allt jag och Sofia gör blir gott! :P) varken jag eller Sofia åt särskilt mycket för vi var fortfarande mätta :) efter middagen gick vi ut och sparkade lite boll, gungade och "lekte" med Daniella och Cassandra. sen skulle vi gå in och sätta oss framför datan men då kom Sofia på att hon hade bildläxa, hon skulle rita av ett hus. så då gorde hon det medans jag satt brevé och lyssnade på musik :D SEEN gick vi tillslut in och nöördade oss framför datan :P det gjorde vi tills hennes mamma typ "slängde" ut mej för att klockan var så mycket (20.40 typ) ajah.. Sofia följde mej ända hem faktiskt.. eller jag skjutsade henne på hennes cykel :P iallafall en bit :) det var SVIINKALLT!! hon fick låna min kofta så att hon inte skulle bli en iskub på väg hem B-) när jag kom in satte jag mej här och nöördade mej ÄNNU mer!! har prcis sett "Ballar av stål" och ska strax sooova!!
N♥

 
Sofia gör "frittfall"      jag nere, dom uppe xP
                       
Sofia, Daniella och Cassandra    I belive i can Fly!

Glad Soplett höööögt upp i luften xD

FANFANFAN

jag orkar knappt skriva om vad som hände igårkväll men jag kan ta ett inlägg från Bobos blogg! och så skriver jag lite själv!
 
"Polisanmälan.

Tjena, idag var jag Fanny och Sebastian ute och hade en LIITEN brasa, men jag har blivit anklagad för att ha tänt på ett träd! en granne till mig har sagt att hon hör några säga: kom nu startar vi en majbrasa. Och hon säger att det var jag som sa det, jag skulle inte starta en skogsbrand om jag så fick 1000kr för det det är bara dumt! Så det har polisanmälts och jag kommer få ta skulden för det jag inte gjort! jag ramlade i skogen ocg skrapa upp armen och fick en pinne in körd i handen. men för tusan jag är djur och naturvän fråga Fanny! hon vet att jag älskar naturen, det är nog de bästa som finns."

det jag blev rädd för var att vi blev BUSTED och jagade av en asläskig snubbe :/  eller han ser läskig ut iallafall.. men det visade sej att han inte var arg för när Bobo skulle upp till honom och hämta sin hunds koppel (som hon tappade och han tog det) hade han sagt "Om ni ska elda kan ni väl ändå göra det på grillplatsen!"  TYP så sa han! menmen.. hon har iallafall blivit polisanmäld för "nada"  och kommer nu få pejja! FANFANFAN säger jag bara!
N♥


Ingen aning

min kväll har varit asläskig så jag orkar inte skriva om den! :/ menmen.. jag vaknade idag vid halv 10 och då gick jag och tog en snabb dusch. sen fortsatte jag att städa lite eftersom gästerna skulle komma klockan 12. först kom moster Anki, Micke och kusin Mickis! Mickis hade lovat mej att hon skulle komma men jag hade sagt att det var klockan två så när hon kom gav hon mej onda ögat xP  Hon var ASTRÖTT!! menmen, sen kom mormor och ´farmor.. min farmor har typ blivit lite cenil så hon hälsade på alla typ 3 gånger var! tillsist kom morfar och Brittis.. vi fikade, Emma hade gjort jättegooda tårtor!! de vuxna pratade om när mamma och Anki var små/tonåringar, allas olika förra hundar och om morfars bränder :/ sen åkte alla hem och Ida skulle på simning så jag och Idas kompis Christine följde med och kollade på! efter det åkte vi hem och åt pizza. sen vid 7 ungefär gick jag Bobo och Sebbe ut och det vill jag inte prata om :/
N
  Emmas ena GODA tårta =)
Emmas andra GODA tårta =D
 Ida Emma och Christine










Emma med typ en muppmin! :/

no time dudes

idag har vi haft släkten på besök från 12 - 14.30 ungefär... sen följde jag med ida till simningen.. men hurni jag hinner inte skiva nu, ska ut med Bobo och Sebbe.. skriver mer noggrant ikväll!
TJOOHBREEH!!
♥N♥

The night

nu e jag hemma igen, eller jag kom hem för en timma sen typ :) bilderna jag tog blev ganska dåliga men jag lägger upp dom imorrn iallafall. ikväll orkar jag inte det! kommer kanske hinna blogga imorrn på förmiddan och på kvällen för släkten kommer.. :D aja.. jag och Bobo försökte göra en liten eld i sanden men det gick inte så bra, eller den brann riktigt bra en gång men den slocknade efter inte så långtid :( jag hade med mej Pepsie så hon sprang omkring lite överallt men när vi skulle tända så fick hon ligga brevid mej.. Buster var oxå med ut men som vanligt lyssnade han inte så bra så han gick runt och typ luktade på allt och kom inte när man ropade på honom :/ när jag skulle gå hem fick jag sällskap av Bobo, Jeppe och Egon. Bobo ville hålla i Pepsie så hon fick det :) men mitt på ängen fick Pepsie typ syn på ett rådjur och sprang iväg även fast Bobo höll i henne (det har aldrig hänt förut när man håller i henne :/ förlåt Bo♥) Kopplet brände henne på fingret då :/ FAST HON BRÄNDE MEJ MED EN GLÖDANDE PINNE!! (det var inte med flit men ändå xP) jag fick inte precis panik när hon sprang iväg för jag visste att hon skulle komma tillbaka (förr eller senare xP) nejmen hon kom ganska snabbt x) aja vi gick vidare hem mot mej sen vid första korsningen vände de hem igen och jag gick resten av biten hem själv. NU sak jag sova så att jag orkar upp imorrn och duscha.
 ♥N♥


utgång

nu ska jag strax gå ut med Bobo.. vet inte riktigt vad vi ska göra men nånting iallafall :/ kommer fota litegrann så ni får se bilder sen! :D ska göra mej iordning lite nu så jag skriver väl mer ikväll annars skriver jag ju självklart imorrn B-)
N


I can see you xP

Faktapakta!?

10 frågor om dig själv

Fullständiga namn? Fanny Elizabeth Persson
När fyller du år? 10 Juli
Några utsmyckningar på din kropp? Nada..
Vad har du på dig just nu? Thights, svart tunika, grått linne och vit kofta
Vilken årstid är bäst? Våren!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Låååång sovmorron!
Vad tycker du mest om hos dig själv? Ögonen
Vad är du bra på? Mycket ?
Vem älskar du mest på denna jorden? Nenon & Nanna <33
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Själv..


8 frågor om dina vänner

Vem är din allra bästa vän? Bobo, Sebastian och Soplett
Vem vet allt om dig? Bobo
Vem är den roligaste av dina vänner? Svår fråga xP
Vem är snyggast av dina vänner? Alla
Vem är mest partyprisse? PAULINE
Vem är den du helst har filmkväll med? Everybody
Vem av dina vänner är mest "evil"? OOH hur lätt som helst! Pauline^^, älskar dig ♥
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? ensam? :D

Skolan

Går du i skolan? ja
Har du varit i skolan idag? Nepp!

Har du bra betyg i skolan? har inte betyg ännu!

Annat

Hur mår du just nu? prima ballerina
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? ja?
Har du piercat dig? öronen förrut men det har vuxit igen! :'(


Telefon/Mobil

Vem ringde du senast? Venne
Vem ringde dig senast? Mona
Vem sms:a till dig senast? Emma
Vem sms:a du till senast? kommer inte ihåg sånt heller!


Övrigt

Är du hungrig just nu? Vrålhungrig.. har inte ätit frukost :/
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Ellamarie.blogg.se, youtube och blogginlägg
Hur länge sen var det du träffa din morsa? timma sen ellernått
Hur länge sen var det du träffa din farsa? samma


kärlek & sex:

Är du kär just nu? nej
Har du kysst någon idag? nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? neeh
Har du ett förhållande? nej
När går gränsen vid otrohet? puss
Har du varit otrogen och om ja, varför? nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? kanske
Är du romantisk? Nada ide!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Absolut INTE
Är du svårflörtad? rättså!
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Njae?
Har du nångång slagit någon du tyckt om? Nån gång kanske
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel :$
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Är du en bra pojk/flickvän? hur ska jag veta de?
Har du haft ett KK-förhållande med någon? NoNoNoNoNoNo
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 19-21 ?
 Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? det som passar, bara dom är sig själva


Bob Marley - Three little birds


Bara för att han e så bra x)

dagen än så länge

nu strax ska jag börja städa :/ skulle ha gjort det för länge sen men jag vaknade 12.47 och då gick jag och Emma ut och hoppade studsmatta och solade lite. sen åkte jag, pappa och David ner till centrum för att gå runt lite bland dedär sakerna som var där! det var polisbilar, brandbilar, racerbilar, TB och en massa andra saker som man kunde se och testa! när vi skulle hem såg pappa att det var en loppis så han började impulsköpa en massa skit! kan köpte 4-5 filmer, en bok, en skiva men Caroline af Ugglas och en stol som var gul.. men allt det för bara 40 spänn! de e en bra deal, en bra deal!  ajah sen när jag kom hem satte jag mej i mitt rum och pyssade lite smått.. fast det blev inget :/  sen sa mamma åt mej att jag skulle börja städa, meen.. då gick jag och satte mej här vid datan, jag chattar med Bobo som spelar WOW så vi har ett videosamtal istället! men jag ska väl gå ch städa nu så att mamma inte blir arg :/
but i'll be back sooooon!


film sen säng!

nu är jag aptrött, ska gå och lägga mej efter att jag tittat på Kill Bill vol. 2. imorrn är det typ en städdag för vi sak fira pappa på söndag.. jag vill vara ute i solen inte vara inne och tråkstäda -.-'  ajah, nu ska jag kolla klart och sen SOVASOVA SÄNGSÄNGSÄNG!
Tjobreeeh ♥


That's what friends are for!


Till dej!

Varken jag eller Sebbe kom på en bra rubrik ?

idag slutade jag 11.45 för att matten och No:n inte var som det skulle :P men annars skulle vi slutat 12.10! menmen.. när jag e påväg till bussen ser jag att Johanna och Paulina sitter på Ben & Jerry's och åt glass, så jag gick och satte mej där :) vi satt där bara en liten stund sen gick vi till bussen.. Johanna gick av vid Fårdala och jag och Paulina gick av vid Tranbärsvägen. vi stod där och pratade en stund men sen gick vi hem till henne. när vi kom dit gick jag först in ihennes rum fö att hon hade sagt att det var stökit men det är aldrig det när nån säger det xP det var det inte denhär gången heller! ajah, på nått sätt kom vi in på att jag hade spelat fotboll i hennes lag när vi var små men ingen av oss kommer ihåg varann :/ så hon skulle visa en jättegammal bild på datan och se om jag var med på den men ikkesanikke! sen blev vi kvar framför datan och kollade på Jeff Dunham och Peanut! ASROLIG han e asså! ajah.. sen vid 3-4 nånting tror jag åt vi toast för hon skulle ha träning vi 5. när vi åt snackade vi om hur jobbigt det skulle vara att var kändis om man hela tiden blev förföljd av en massa paparazzi(?) Varför får inte kändisarna ha ett privatliv som en helt jävla vanlig okänd person?! AAAAAAAAARGH!!  sen satte vi oss vid datan igen och fixad facebook åt henne :) äntligen har nästan alla i klassen av tjejerna det :P vi satt och lyssnade på musik oxå samtidigt, Three little birds (Bob Marley) och Lucky (Jason Mraz vs. Colbie Caillat). sen vi halv 5 gick jag hem eftersom hon hade träning. när jag kom hem sätter jag, Ida och David upp MIN studsmatta xD sen blev de hoppa. jag brottades med Pepsie som om vi båda var hundar.. det var riktigt roligt faktiskt! Jag puttade henne och hon gnagade på mina ben xP kul som F*N!! aja sen skulle jag äta middag, Kebab med ris och sallad =) efterdet sprang jag, Ida, Emma och ´David ut och hoppade ännu mer :D vi körde 1.2.3.studs.. mne helt plötsligt kommer jag på att Talang hade börjat för länge sen! så vi sprang in och glodde på tv och sen dess har jag setat där men jag har chattat med Sebbe oxå!


Johanna                                                 Linn


Paulina

Jadu!?

10 favoriter
Färg: Turkos och rosa
Mat: Kinamat
Bok: Som jag vill vara
Sport: Basket
Årstid: Vår
Veckodag: Fredag,Lördag
Glassmak: Kaktus-lime sorbet
Tid på dygnet: Kväll



10 för tillfället
Humör: Hungrig och trött
Smak: Say whuut ?
Kläder: Turkos tunika och svarta tights
Bakgrund: Bilder på Bobos paint-teckningar xP
Nagellack: Nada
Tid: 19.09
Omgivning: Pappa
Irritationsobjekt: Inget jag kan komma på :/
Musik: Three little birds (Bob Marley)
Temperatur: Sol med blåst


10 senaste
Drycken: Vatten
Maten: Toast
Filmen: Patrik 1.5
Boken: Nära oss
Kramen: Nenon
Bilturen: Tisdags
Tv programmet: Seinfield
Köpet: Tuggumi! xD


BLI FRISK NU!

ASSÅ BAJS!! Nu e Sebastian sjuk IGEN!! jag blir galen på dendära grabben snart! xP men huru, nu får du ta och bli frisk. det är inte roligt i skolan utan dej!
PUSS OCH HEJ ♥


SEBASTIAN

TJIHI

idag började skolan 8.50 med idrott. vi spelade lacrosse, det var roligt men ändå lite svårt :]  sen var det "matte". fast det var inte precis matte för Mike var hemma. man fick göra lite vad mann ville på den lektionen. Killarna höll på att pressa  varann om att göra olika saker, inte så smart kanske men kul! sen var det franska och läxförhör som jag hoppas att det gick bra på :/ sen bidde det lunch och därefter svenska och so. innan So:n fick jag Kevin att gå hem :) jag frågade ifall han hade parfym på sej.. han sa att han hade lite grann och jag svarade:

- Okej, det märks inte.
Han: Luktar jag svett ?

Nenon, jag och Cajsa driver med honom som F*N, han går till typ varenda person i skolan och frågar ifall han luktar svett. men tillsist går det lite för långt så han skippar So:n för att gå hem och duscha :/ Taskit men kul det mee! xP

efter skolan är jag med Bobo för Soplett var inte i skolan av en anledning som är PRIVAT!  vi var hemma hos henne och tittade på tv.. när hon satt och åt ringde mamma och frågade ifall jag skulle äta middag hemma. Bobo ska följa mej en bit men så kollar vi på grodynglen, jag går tillbaka en bit för att ta kort på en blomma som var jättefiin så jag sätter mej brevid den och ska fota och då kommer Bo och brottar ner mej.. hon håller mej ner ett bra tag men tillsist får jag komma loss så att jag kunde gå hem..
AND THATS EVERYTHING FOR ME FOLKS ♥ iallafall för idag xP


Need some ?

Halo by Beyoncé



här är till dej älskade Sofia Maria Ellinor Liljestad

bajs?

jag orkar inte skriva varje dag om vad jag gör.. jag gör ändå bara samma sak, typ. skola -.- är med Bobo och Sofia xD det roliga jag gör på dagarna är efter skolan med Bobo och Sofia.. om ni vill läsa om vad jag gör i skolan, läs gamla inlägg,  det är ändå bara samma sak varje vecka :P fast rasterna eller håltimmarna är roligast för då e vi i centrum och åker rulltrappa, det kanske inte låter så kul men det är det x) iallafall om man åker med Bo och Soplett! <333
menmen, jag behöver min skönhetssömn (*host* skönhet *host*) nu så jag skriver väl nått lika tråkit imorrn!
NAJTNAJTI


SCHNYGGING!

Susan Boyle

i Britain got talent vad det en kvinna som heter Susan Boyle. hon sjunger asbra! 

Hon gjorde denna cover år 1999 för välgörenhet!

congratulationer xd

Idag fyller min kära far 39 år :D

grattisgrattisgrattis

HAHAHA

hahaha xD jag gör tester på facebook om olika saker :D

Vilket är ditt häxnamn? Svar: Aurora the Giggly Witch

Vad är ditt smurfnamn? Svar: Stingy Smurf

Vad är ditt monsternamn? Svar: Fanny the Screaming Brain Sucking Bajs

Vad är ditt änglanamn? Svar: Nathaniel the Angel of Fire

Vad är ditt teddybjörn namn? Svar: Snuggly Angel Bear

Vad är ditt piratnamn? Svar: Captain Limp Beard of the pirate ship Jolly Googler
 
hehe.. mitt monsternamn ÄGER!!

without you by Mariah Carey


erik linder


här är Erik Linder från Talang 2009

20april

idag har jag varit i skolan och gjort det man ska göra i skolan xP  efter skolan var jag med Bobo och Soplett. vi gjorde inget spec. vi bara satt i soffan med Sussi (bobos mamma) och glodde på tv.
men nu ska jag strax sova.. det hände ju inget speciellt roligt idag så det blev ett kort inlägg :P
GNATT ♥

19april

jaa.. det här inlägget handlar om vad jag gjorde igår så att ni inte tror att jag förväxlar datum xP

jag sov hos sofia.. vi gick och la oss vid två men klockan 1 bakade vi kakor som det skulle bli 25 av men det blev bara 11 :/  men de var JÄTTEGOODA!! :D  ajah.. vi vaknade sen vid 11 och åt frukost vid 12, det blev mackor och juice :) sen tittade vi på tv tills hennes mamma (Ann-marie) ringde och frågade om vi ville komma och grilla hos hennes pojkvän (Thomas). vi gjorde den men vi var tvugna att pka förbi Lidl för att köpa korv till mej eftersom jag inte äter griskorv.. men vi hittade inga sånna korvar så det blev kalkon- kyckling hamvurgare. vi cyklade dit.. jag fick skjutsa soplett och det var JOBBIGT! men vi grillade där och sen fixade jag och Sofia i hans trädgård för det var mycke löv där :/ när vi varit där läänge cyklade vi hem igen men denhär gången fick vi cykla på en varsin cykel för Ann-marie fick skjuts :) vi cyklade först hem till Sofia och stannade där en stund för vi var båda sjukt trötta. men sen var vi tvugna att åka hem till mej för att jag skulle dela ut avier på Granängsringen, hon skulle hjälpa till så att det gick snabbare :) vi blev klara vid nio precis när portarna stängdes :) sen gick vi hem till mej för att hämta sofias cykel.. hon cyklade hem och jag slappade resten av kvällen framför tv och "och så kom Polly".
SSSSEEYA!!!

 Sopletts kaniner elvis och charlie (?)

Sofia står och grillar korv:D
 Krattelikratt! :P
    
på väg hem till mej :)
 
sten vid Sikvägen ( det står Stimmet)

bedtime boys and girls xP

skriver om vad jag gjorde idag imorrn för tiden gick jättesnabbt visst och nu e det läggdags!!
NATTINATTI GUYS

en liten historia :D

Nunnorna


Två nunnor är ute och går.
Den ena kallas Syster Matematik (SM) på grund av hennes skarpa matematiska sinne.
Den andra kallas Syster Logik (SL), eftersom hon är så logisk.

Det blir mörkt och de är fortfarande långt ifrån klostret.


SM: Har du lagt märke till att det är en man som följer efter oss? Undrar vad han vill ....


SL: Men det är ju logiskt - han vill våldta oss.


SM: Åh nej - med det här avståndet kommer han ikapp oss inom 15 minuter. Vad ska vi göra?


SL: Det enda logiska är att vi går fortare ...


SM: Det funkar inte.


SL: Självklart funkar det inte, han gör ju det enda logiska, han går fortare än oss!


SM: Så vad gör vi nu? Med det här avståndet är han ikapp oss om några minuter.


SL: Det enda logiska är att vi delar på oss. Du går den vägen och jag den här. Han kan inte följa efter oss båda två.


Mannen beslutar sig för att följa efter Syster Logik, och Syster Matematik kommer fram till klostret välbehållen.
Hon är mycket bekymrad för den andra nunnan, men så dyker hon upp.


SM: Syster Logik - gudskelov! Berätta vad som hänt!


SL: Jo, det hände det enda logiska. Mannen kunde ju inte följa efter oss båda två, så han valde mig.


SM: Jaja, det vet jag ju (lite förnärmad), men vad hände egentligen?


SL: Det enda logiska. Jag började springa så fort jag kunde och mannen började springa så snabbt han kunde.


SM: Och vad hände då?


SL: Det enda logiska - han hann ikapp mig!


SM: Åh nej, vad gjorde du då?


SL: Det enda logiska, jag drog upp kjolen!


SM: Åh nej Syster! Vad gjorde mannen då?


SL: Det enda logiska, han drog ner sina byxor helt.


SM: Åh nej ... Vad hände sen?


SL: Jamen, det är ju helt logiskt! En nunna med uppdragen kjol kan ju springa snabbare än en man med byxorna nere!


Och till er som trodde att det här var en fräckis - be genast 4 Fader Vår och gå tillbaka till arbetet!


Tandläkarbesök

nu har jag varit hos tandläkaren och dragit ut en till tand :/ det kändes faktiskt ingenting :) men nu e jag ju bedövad i underkäken så jag ser jätterolig ut när jag gör en pussmun xP och så kan jag inte säga upp utan att spotta xD hehe!



hehe min pussmun med bedövning xP

Videos!

Här är filmer från några dagar sen xD

filmen från igår när Soplett ramlar xD


första filmen xD

 
hoppas inte att jag får skit när jag lägger upp denna xP


Bobo får värsta brainfreezern xD

Eftermiddan :)

efter skolan var jag med Bobo och Soplett (som vanligt xP) fast idag umgicks vi med Eliah och Sebbe lite. Bobo och Sofia "snodde" Eliahs cykel och cyklade runt lite i Fårdala. Jag säger till Sebbe att han kan försöka slänga upp Bos väska på ett höghus.. då säger han att han kan klättra upp för stupröret så han börjar klättra.. han kommer upp till andra fönstret när jag ser en tant i det fönstret, jag säger det till honom och han hoppar ner precis innan hon öppnar fönstret. hon fråga honom frågor..:

• Vad gör du där ?, bor du ens här i området?(hon)
• jaa :/ jag e nyinflyttad :/ jag bor där uppe.(han) 
• men det finns trappor här bak (hon)
• men jag bor däruppe på taket.. det är den enda vägen! (han)
• men ta trapporna (hon)
• men min mamma är en fågel, ser du inte fjädrarna ? (han)

a, och sen slutar samtalet där.. hon går in och börjar ringa nånstans :/
vi går ner till "bajsvattenån" där cyklar Sebbe över den lilla vattenhålan med cykeln xD han cyklar förs över en kort bit men när han ska gå av cykeln ställer han ner foten i vattnet xP senare vill han cykla över ett längre och djupare ställe där man inte ser botten :/ han cyklade ¾ innan han cyklade på en gren som låg under vattnet då håller han på att ramla men han ställer ner HELA benet. så han blev lite blöt xP  sen var jag hemma hos Bobo med Soplett till klockan 6 sen gich jag hem!
さようなら ♥

The school

idag var jag i skolan heela dagen :D nästan iallafall xP nejmen idag började jag klockan 8.50 med idrott. sen skulle jag ha matte men jag behövde åka hem och hämta tandborste och tandkräm.. men först behövde jag prata med mogge om jag fick gå hem.. han föreslog att jag skulle göra det på lunchrasten och svenskatimmen men jag gillar svenska och HATAR MIKE så jag ville inte gå på den. jag berättade för mogge vad jag tyckte om mike och att jag inte jobbar på mattelektionerna, då säger han att det är MITT ansvar att jag jobbar och får bra betyg men det är FAAN skolans ansvar att skaffa fram vettiga lärare som KAN lära ut och gör så att det blir lite kul att plugga!! jag hade en lärare i slutet av höst terminen som heter Ragnar.. han gjorde så att man ville jobba.. för han lärde inte ut på tråkiga sätt utan han gjorde det kul! sånna lärare är bra. fast han var bara vikarie :(  menmen.. samtalet med mogge slutade med att jag fick skippa matten xD jag kom tillbaka lagom till franskan där gjorde jag samma sak som igår med Lykke.. :D sen var det luncheus.. sen var det svenska, då läste Camilla en minideckare. sen hade jag So och läxförhör.. jag tror att det gick bra :) jag var tvungen att gå efter 20 minuter för jag skulle till tandläkaren (därav tandborste-krämen).. jag har dragit ut en tand idag x-) jag ska dra en imorrn och två på onsdag mee :/  efter att jag hade tagit ut tanden gick jag tillbaka till skolan och var med i slutet av mentorstiden. när jag kom dit visste alla tt jag hade dragit t en tand så alla ville se.. men jag visade inte! :)
Sayonara


14 åååår

Grattisgrattisgrattis på din 14 årsdag!! :D

 Sebastian fjortis!! xP

idag

Idag vaknade jag vid halv sju men jag låg kvar i 20 minuter. sen gick jag upp och åt frulle med mamma. sen gjorde jag mej iordning för att gå till skolan som började 2 timmar senare.. jag gick upp så tidigt för att Pepsie skulle vara hos mormor idag så jag gick med mamma, ida och David till skolan sen fortsatte jag och mamma till centrum och så pkte mamma till jobbet och jag åkte till mormor! jag var där tills klockan var 8.30 för då skulle mormor gå ut och gå. jag åker då till centrum och väntar på att NÅN skulle komma och hålla mej sällskap och som tur var kom Melody ganska snart :)
ahah.. sen var det bara vänta tills lektionen började.. det var engelska i 40 minuter. sen var det rast i 40 minuter oxå! då gick jag Soplett och Bobo till centrum och åkte rulltrappa borta vid coop. när vi var där träffade vi Mona oxå.. Bobo och Sofia höll på som bara den och för skojjsskull filmade Mona allt :D och så när Bobo står men benen åp kanterna och sofia tätt bakom bestämmer sej bobo för att putta bak rumpan, hon träffar sofia i magen och kumpig som sofia är ramlar hon rätt ner i backen med armbågarna först (jag lägger upp ett videoklipp på händelsen senare) det var asrooligt!! men hon gjorde illa armbågen och så fick hom märken efter rulltrappan på båda armbågarna :) det såg roligt ut :D aja sen hade vi No med Mike -.-' *suck* kan man ha en sämre lärare?!?!?!?! han e den värsta man kan ha nästan.. han ligger strax efter Jalal (min förra matte/No-lärare) men jag orkar inte lägga min enegi på detta nu så jag struntar i det!
där målade Bobo min hand med alla möjliga färger.. glömde fota såå.. SRY!! kanske en annan gång men det såg ganska häftigt ut! hon målade lite av mitt hår oxå :D sen var det lunch.. där spöade Bobo och Sebbe upp varanndra :D det såg lite roligt ut! efter lunchen var det språk.. vi skulle lära oss om den franska skolan mer så vi delades in i par typ.. så nu arbetar jag med Lykke! Hon e jättebra på franska enligt mej :D sen efter detr var det slöjd där jag fortsatte med min bänk.. sen var skolan äntiligen slut :D
bara en bild på lite blommor från slödfönstret =D

efter skolan åkte jag hem till mormor igen för att min familj skulle äta middag där.. det blev alla möjliga saker att äta t.ex Janssons frestelse, mormors köttbullar, prinskorv, skinka, mormors mos och så var det efterrätt på det och det var en mangokaka :D MUMS :) pappa hjälpte mormor med att sätta upp en lampa oxå. min mormor e inte riktigt som alla andra mormödrar. min e såå konstig (på ett bra sätt <33) vi har asroligt tsms, jag, mormor, emma och mamma.. guud vad vi kan skratta asså´xD vi var där till klockan 8 ungefär sen bar det av hemmåt :D
det var min dag det :D
Goodbye!!

jag hjälpte mormor att rulla köttbullarna :D Mums :P
 det som blev kvar av Mangokakan :D David ÄLSKAR den kakan xD
bild på Emmsanblemmsan mitt i alttihopa xPb

Mellan & efter

Juuuste.. det är ju en timme fråna tt vi slutar riktiga skolan tills att fotbollsprofilen börjar så då gick jag och Nenon och köpte en STOR frapino som vi delade på sen fick vi för oss att vi skulle köpa en splash oxå så vi gjorde det xP Idag fick båda en sockerkick och var helt crazy :D

efter fotbollsprofilen "bestämde" sej Bobo för att var ett cpeus och det var rooligt :D hon slängde sin mobil efter en fågel som hade fångat en mus och så var det farligt att fota vitsippor :P

Splash på Ben & Jerry's  Slurpslurp.. vi delade på den mee :D 
Ben & Jerry kossorna  Små händer(?)


       Paulineus cpeus!! och jag sväär.. hon spelade lite FÖÖR bra =P

men jag fick en braou bild på dom tillslut när jag lyckats övertala Bobo att de inte alls var farligt att fota dom xP

Gårdagen

nu sk jag skriva om gårdagen.. iallafall det jag kommer ihåg xPdet var ju första dan i skolan efter lovet så det var jobbigt att gå upp så tidigt. men jag kom upp iallafall :) första lektionen var träslöjd.. sen var det svenska, idrott, lunch och slutade med SO (: det var en kort dag.. FAST! Jag var tvungen att vänta på Bobo för att hon hade teori och jag fick inte vara inne i klassrummet denhär gången för att Tino höll i det -.-' så jag fick vänta utanför i en timme*SNARK* ajah.. efter det gick jag hem till Bobo, först gjorde vi läxan.. hon hade glömt sin So i Sopletts skåp så hon fick låna min saker :D senspelade hon WoW.. jag tittade på och så fick jag skjuta alla gubbar som skulle dödas xP sen skulle jag hem vid 6 och äta.. Bobo och  Boppe följe mej till "bajsvattenhålan" vi stannade där lite och kollade på grodägg. Boppe skulle gå från asfalten och in i skogen men imellan fanns det där vattnet.. vi försökte få honom att gå runt men han e inte världen smartaste hund så han genade :P Han luktade inte precis gott när han kom hem igen xP  ajah sne var det kväll och inget mer intressant att skriva.
LoveLoveLove




-.-

jag orkar inte skriva om vad jag gjorde idag så jag gör det imorrn istället för nu e jag suuuupertrött.
GOD NATT!


nån som fattar..xP ?

fyfyfy

nu var det ett soorligt avsnitt av Desprate housewifes. deras hantverkare dog :'(  guuuud vad han var älskad den där Eli Scruggs alla i hela Wisteria lane kom på han begravning. sojligtsojligtsojligt!!



funfunfun


SKOLA -.-

aha, då var det skola igen då -.- inte precis nått jag längtat efter. men jag får väll stå ut i allafall MINST 2½ år till.
jag ska dra mej mot bussen strax. mitt första ämne är slöjd där jag håller på att bygga en "bänk". det bästa med att börja skolan igen efter ett lov är att man får träffa kompisarna igen xD men nu ska jag gå till bussen annars missar jag den och det vill jag IKKE!
I'm OUT! ♥

 

snurrsnurrisnurr

idag har jag varit med Rebecka (min barndomsvän). jag kom till henne vid 12 halv 1. vid halv två gick vi ner till centrum och köpte sushi. det är gott :) sen gick vi ner till tivolit och åkte samma karusell 3 gånger på raken xP snurrit värre :) ajah.. sen gick vi hem igen och spelade "Pirates of the caribbean" på datan.. det var jättejoligt!! fast det var svåårt oxå!! det gjorde vi resten av eftermiddagen.. vid 7 gick vi ut till lekparken. jag var bara tvungen att gunga och klättra i klätterställningen där eftersom jag hade inte gjort det på två år ungefär jag gjorde det senast! :)  det var rooligt det mee :D när vi kom in igen skulle vi äta. sen åkta jag och Ida hem (Ida är kompis med Rebeckas lillasyster). 
Kocham cię ♥


kanske inte världens finaste bild :/

Härlig ungee xP


yeep

just nu sitter jag och tittar på en barnfilm som heter yours, mine & ours.. men idag har jag varit med Bobo eftersom hon kom hem från Spanien inatt. när jag kom dit gav jag hennes påskägg och så fick jag ett kompisarmband från Spain :) sen var vi ute med kaninerna och Boppe :D vi hade en liten picknick.. sen kom Jesper (Bobos lillebror) ut med en fotboll så vi körde klockan. jag är ju inte den bästa precis så jag körde en tåpajj en gång när den kom för långt bort så, jaa, min stortånagel gick av :/ INTE mysigt!!  ajah.. sen gick vi in igen och tittade på när Jeppe spelade WoW. det gjorde vi i ungefär 1 timme. sen satt vi och tittade på tv tills jag skulle gå. när jag kommit en bit kommer jag på att jag glömt min sjal så då var jag tvungen att gå tillbaka. när jag kom hem åt jag tacos med familjen sen dess har jag suttit i vardagsrummet! Auf Wiedersehen ♥
 
    

    

   
                                          "några" bilder från idag! xD

JIPPIE

JAAAA!!! typ nu kommer Bobo hem från SPANIEN!! :D ska väl antagligen vara med henne imorrn :D  GUD vad jag har saknat henne <3333  jag kom på det nu när jag tittade på klockan men det var inte det jag skulle skriva om.. jag skulle skriva GLAD PÅSK.. det kanske är lite sent för att säga det men jag tror inte att jag sagt det :/ Så jag sa det nu! xP
Ajaah jag ska sova nu så jag orkar vara med henne imorrn.. jag kommer säkert vara med Soplett oxå men vi får se! det kommer bli kul iallafall, det har jag alltid med dom två tillsammans!! ♥ 
GOD NATT


Bortskämd ?

"Hur bortskämd är du?"

Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon (Plastsyskon)
[x] Bror
[x] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[ ] Eget badrum
[x] Eget rum
[ ] Swimmingpool/utebadkar
[ ] Hot tub
[ ] Gästrum/gäststuga
[x] Dator
[x] TV
TOTAL : 8


[x] En säng lite större än normalt
[ ] Mer än 4 par skor
[ ] Solglasögon
[ ] Klocka
[x] Mp3spelare/iPod
[ ] En fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox 360
[ ] Gamecube
[ ] Nintendo ds
TOTAL: 2


[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] Pingisbord
[ ] Fooseball
TOTAL: 0


[ ] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[x] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 3


[ ] Jobb/sommar jobb
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 4


[ ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[x] Piano/Keyboard
[ ] Något annat instrument
[x] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[ ] Haft en personlig tränare
[ ] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis
TOTAL: 5


[ ] Platt/locktång
[ ] Har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] Har 1000 spänn på dig just nu
[x] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 2


[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
TOTAL: 1


[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[ ] Suttit i en limo
[ ] Suttit i en helikopter
[/] Äger en videokamera
[x] Egen laptop
[ ] Egen dator
TOTAL: 2½


TOTAL SUMMA: 27 ½


1-24 = Ghetto-Kid
25-34 = Vanlig
35-40 = Bortskämd brat
41+ = UPPEKLASSENS SNOBB

Boulibouli

jag orkar inte skriva så mycket idag så jag skriver bara en kortiis. jag vaknade vid typ 11.30 sen var jag hemma till klockan 15.40 då jag skulle på bio me Melody.. vi såg ju Kenny Starfighter, den var ASROLIG :D jag rekomenderar den verkligen!!  jag kom hem igen vid 20.30 då tittade jag på Talang 2009 och nu sitter jag och tittar på Singing bee "kändis special" .
KYSSAR




Med Hanna Hedlund

Mooovie

nu ska jag strax iväg till Sergel med Melody.. vi ska se på bio. det blir KENNY BEGINS :) jag ska bara göra mej iordning sen bär det av mot stan :D vi sk äta middag där oxå..
jag skriver mer sen när jag kommer hem :D
SES


9april

jag vet inte riktigt när jag vaknade idag.. jag tror att mamma väckte mej för att jag skulle gå ut med Pepsie vid 8 kanske :/ men jag gick iallafall ut med henne :) sen när jag kom in åt jag frukost och tittade på tv. jag skulle ha varit med soplett under dagen men jag mådde piss så jag "ställde in" . efter lunchen gick jag och mamma ut på en promenad med Pepsie. det blev inte en så lång prommis eftersom mamma fick skavsår.. :( ajah.. när jag kom hem igen mådde jag bättre. jag satte mej vid datan för att se om Soplett var inne men det var hon inte.. men jag chattade med Elin sen eftersom jag inte fick tag på Sofia gick jag hem till Elin.
vid 18-19 nånting ringde mamma och sa att det var middag så då gick jag hem och åt en jättegod pastasallad :D efter middagen gick jag och duschade sen satte jag mej vid datan (igen) då var Sofia inne.. vi bestämde att  vi skulle träffas vid 9. när jag har fixat mej ringer jag upp henne.. Hon och Belinda möter upp mej vid mitt hus ungefär.. sen går vi runt i Fårdala och pratar och skrattar.. mest så skrämmer Bella upp mej och Soplett. när vi gått en stund följer de mej tillbaka hem.. när vi är hemma vid mej igen står vi kvar en stund och fortsätter prata och skrämma upp varann :) jag hade med mej Pepsie ut oxå :D när vi står utanför mej håller vi på att fota varann och så ska Sofia backa men det går inte så bra för först backar hon på Pepsie som blir skitskraj sen typ ramlar hon bak på en mini stege! det kanske inte låter så kul när man skriver det men live var det aproligt!! xP sen ringde Sopletts mamma och frågad evart hon var och då sa hon att de var vid Fårdala skola och det är en bit från mej oh dit så de var tvugna och skynda sej..
men nu sitter jag och tittar på Navy CIS ska nog gå och sova strax.!
XOXO ♥

   
   
                  Night picatures!! xP


Tjoooo

Tjooooobreeeeeeh!!
Nu är jag hemma hos Elin för att fixa hennes blogg typ ;P du kan se hennes blogg här vi har precis tittat på Sex and the city!
men nu ska jag vara lite mer social med henne men jag skriver mer när jag kommer hem sen :)
KISSES

Påökning

Fick precis veta att Davids kompis mamma Helen fick en dotter i natten till lördag. Hon heter Alice :) Gulligt va !?
GRATTISGRATTISGRATTIS :D


 

zwani.com myspace graphic comments

Har ingen bra rubrik :/

                              ( Tagit från en annans blogg )
                     Regler: Det här är svårare än du tror! 
      Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! 
       Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljuga.
 Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar
med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. 
            Du får heller inte skriva samma svar två gånger
                  eller skriva ditt eget namn som svar! 
                                         Lycka till!



                            1. Vad heter du? Fanny
                            2. Ett ord på fyra bokstäver: Fula
                            3. Flicknamn: Frida
                            4. Pojknamn: Fredrik
                            5. Yrke: Forskare
                            6. Färg: (?)

                            7. Klädesplagg: Flanellskjorta
                            8. Mat: Färsbiff
                            9. Sak i badrummet: Fön

                            10. Plats/stad: Fyrishov (Badhus i Uppsala)
                            11. En orsak att vara sen: Försov mig
                            12. Något man skriker: FAAN
                            13. Film: Fast & Furious
                            14. Något man dricker: Fanta
                            15. Artist/Band: Fergie
                            16. Djur: Fågel
                            17. Gatunamn: Farmarstigen
                            18. Bil: Ford
                            19. Sång: Främling
                            20. Aktivitet med mer än en deltagare: Fotboll


hmm..?

hmm.. jag vill hitta på nått kul som jag kan göra varje dag.. kanske kan ha en dagens låt?!
ska tänka på saken :) hät kommer iallafall en video med Mike Oldfield - Moonlight shadow
SES ♥

tråkiga dagen

aha.. aa, idag har jag bara varit hemma och slappat och så har jag självklart bråkat med småsyskonen :P näähmen idag har jag faktiskt varit hyffsat snäll mot dom tror jag.. jag brukar var snäll mot dom (?) :) juste.. mormor kom hit idag för att lämna påskäggen.. medan hon var här gick vi ut med Pepsie. det var mysit med en prommis:) men sen dess har jag bara slappat -.- tråkiga mej!  MEN imorrn ska jag vara med Soplett, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får väl hitta på nått :P
nu e det nog dags att sova, e faktiskt ganska trött!
LATER


det här är typ jag hela tiden!

Poppa joe by someone

den här är tillägnad Bobo som just nu är i Spanien!

Saknar dej gumman♥

AAH

pappa sågade(?) typ precis bort spikar som satt i väggen.. efter den första började det ryka jättemycke så brandlarmet gick. det peep jättehögt och pappa fick typ inte bort röken så han var tvungen att ta ner larmet och bära ut den på balkongen. vi öppnade ven typ alla fönster i huset :P sen sågade han bort resten av spikarna och då fylldes hela övervångingen med röök :/
pussisar♥

7april

jag skrev inget igårkväll för jag somnade i soffan.. jag va så himla trött. mbven jag skriver nu vad jag gjorde igårkväll :D
igår efter middan gick jag till Elin, en kompis från min förra skola. vi möttes halva vägen sen gick vi hem till henne. hennes ena katt har pecis fått kattungar.. jättegulliga :) vi var där en stund för att goosa med dom. sen gick vi ut och kastade boll över en bro och så körde vi 10:an. vi var ute i ungefär en timme och kastade boll. det var roligt att träffas igen.. det var läänge sen vi träffades innan :) när vi kom in skulle hon äta middag sen gosade vi ännu mer med katterna och så tittade vi på tv.. sen vid 20.45 gick jag hem..
skriver mer sen CYA

     
Sööta kattungar                                        Elin i tunneln


Göra stan :P

kom hem för en liten stund sen från stan, har vart där med mormor.. vi kom dit vid 10.30, då gick vi och åt falafel m. pommesKebab house. sen gick vi till Saluhallen (eller vad den heter) där skulle mormor köpa lammstek typ och så gick vi runt lite där nere och så såg jag nått HEMSKT!! de sålda kaniner :'(  jag spydde nästan när jag såg det och jag blev jätteledsen för att dom sålde kaniner!! menmen.. vi gick till en goodisaffär efter för mormor skulle köpa godis till påskäggen, jag köpte oxå godis till påskäggen som jag ska ge Bobo och Soplett :) jag behövde ta ut pengar så vi gick till olika bankomater eftersom de två första bara kunde ta ut 500ingar den tredje var sönder, den fjärde ville inte acceptera mitt kort -.- så jag struntade i att ta ut pengar.. mormor lånade mej 100 kronor så att jag kunde köpa en sjal som jag behövde :) mormor skulle köpa en klocka och sladdhållare på "Claes Ohlssons" så vi gick till gallerian för att göra det.. när vi gjort det hittar jag ÄNTLIGEN en bankomat som hade 100ingar och ville acceptera mitt kort :P så jag tog ut 300 kronor, gav tbx de 100 kronorna till mormor som vi sen köpte glass och kaffe för :D det var gott.. jag åt choklad och citronglass det var en stark smak på glassen så man fick som en chock först men det var muumsit!! :P sen orkade ingen av oss vara kvar i stan så vi gick mot tuben men vi stannade på "Eurosko" där hittade jag ett par skor för 299 spänn.. jag hade bara 200 så jag fick låna 99 kronor av mormor.. så nu e jag skyldig mormor pengar en gång till samma dag :/  mormor behövde köpa expressen så vi gick till pressbyrån och köpte den.. när vi äntligen kommer ner till t-banan inser mormor att hennes sladdhållare var borta.. så vi var tvugna att gå tillbaka till pressbyrån och hämta dom -.- när vi hade allt vi skulle ha med oss hem åker vi tillbaka till trygga trivsamma Tyresö :P
Kisses


    små påskägg från P&B

godiset som jag köpte till påskäggen på Caramella :D

    Glass från Montis

    skor (FACE) från Eurosko 299 kr

To you girls<33

vi är bara tjejer som råkar skratta för absolut ingen anledning alls och har dumma bråk som är över på 10 minuter, vi försöker att dansa och sjunga som de gör i musikvideor, göra "narr" av varandra när vi talar i grejer och vad som än händer vi är alltid där för varandra, det är därför vi kallas bästa vänner!




BSF <333

Eftermiddan / kvällen

Jag kom hem till mormor vid 11.20.. då fick jag äta lite lunch. sen började vi direkt med målandet :) eller först fick jag tejpa golven och tvätta listerna seen började jag måla. när jag målat en omgång gick jag och mormor ut på en liten prommis med Pepsie. när vi kom tillbaka fixade vi lite i rabatten utanför henne så att det blev fint. sen gick jag in och målade en gång till.. sen började mormor med maten, jag satte mej vid datan så länge. efter maten diskade mormor jag gjorde henne sällskap. jag såg att vi behövde måla en gång till så jag gjorde det medan hon diskade :P Pepsie fick en boll att leka med.. den bollen hade ett hål i sej så att man kunde stoppa godis däri och om Pepsie ville ha en godisbit lyfte hon upp bollen och kastede iväg den :) det såg jätteroligt ut :P när vi var klara i köket gick vi ut i vardagsrummet igen, jag löste korsord, mormor och Erik tittade på TV. Pepsie sov på mattan framför mormors fötter.. mormor har en gris som går och nöffar. jag satte den nära Pepsie, hon blev rädd för den :P det såg jätteroligt ut :D sen vid 19.30 gick jag, mormor, hennes granne Marianne och hennes hund Prinsen (en fjärilshund). sen efter promenaden åkte jag och Pepsie hem och nu soover Pepsie djuuupt under vardagsrumsbordet.
NATTINATTI!!

 
Mormor & Pepsie

 The lion king! :P

Förmiddan

jag gick upp 8.20 ungefär idag för att jag skulle till mormor men innan skulle jag förbi Nenon för hon skulle till Spanien (hon e där nu) jag var bara tvungen att säga hejdå en gång till<33 vi var ute med hundarna i typ en timme :D hon ville ha The simpsons filmen som jag har på min mobil så att hon skulle ha nått att göra på planet.. så då skickade jag över den till henne medans vi lekte med hundarna :) Buster är en "tjockis"hund och Pepsie är lite mer i form :P så Pepsie sprang runt, runt och runt hela tiden typ och Buster försökte iallafall hänga med.. Helt plötsligt försvann Buster så vi bad Pepsie leta efter honom och det gjorde hon faktiskt :) han var bakom en kulle bland lera och lervatten :/ man ville inte precis kela med honom efter det :P sen gick vi till deras lekplats där det har en klätterställning typ.. det är en trappa sen en rund sak som man kan gå igenom och så är det en trappa till och så är det en rutschkana. Pepsie sprang upp för första trappan sen genom "tunneln" sen ville hon ner för trappan men jag stoppande henne för att se om hon våga åka rutschkanan och det gjorde hon sen gjorde hon om det flera gånger :D Buster vågade gå upp för trappan och genom tunneln men han var för feeg för att åka ner :P Pepsie hoppade även över staketet runt gungorna.. det gjorde hon medans Buster grävde hål i sanden :D han är sååå duktig Buster :) sen behövde Bobo gå in för att göra iordning de sista sakerna innan de åkte och mötte upp laget på Älta IP! då åkte jag till mormor :)

   


Pepsie :)

Schteeekarn <33

Boppe (Buster) :)

Kortis :P

nu är jag hos mormor, har hjälpt henne måla listerna i köket vita.. de blir jättabra faktiskt :D har med mej Pepsie eftersom Erik (låtsas morfar) ÄLSKAR henne :P jag har även hjälpt henne ute i rabatten för den såg så fuul ut :/ men nu är den iallafall lite snyggare :) vi ska alldeles strax äta middag.. det blir lax och potatis med nån sås, det är gott :D
Nu ropar mormor att det är mat så jag måste gå.. jag slänger in några bilder och ett till inlägg om dagen senare :P
Later :)

FILMKVÄLL

nu har jag, pappa, Ida och David varit och hyrt tre filmer! det blev Patrik 1,5, Zathura och Arthur. så det blir en riktig filmkväll ikväll :D 

 



 

Jason Mraz & Colbie Caillat, Lucky


Släktkalas

nu har vi precis haft släkten här och firat Ida :) glömde ta bilder när alla var här så det får bli efterbilder :) menmen.. mina yngsta kusiner (Philip och Clara) var här, de är lika gamla som mej och Emma. Ida och David hängde efter oss hela tiden -.- vi lekte kurragömma(?) en gång. Jag och Clara gömde oss på värsta bra stället :P Under trappan, lite trångt ?! men vi blev iallafall hittade sist :D sen tittade alla på TV, det var repriser bara (Talang 2009 och Grey's anatomy). Nu har alla åkt hem.. vi var tvugna att ha det tidigare eftersom Ida ska på simträning klockan 4.
HAREGÖTT!



Det som blev kvar av två tårtor :)


presenterna som hon fick idag!
(Origami bok, miniIPOD, pengar och nått mer)


en bild på mormor bara för att hon e min mormor :P
(lite suddig bild:/ )

FÖRLÅT

förlåt för att jag sårade dej!! jag menade verklige inte det jag sa.. jag tycker inte att du e det, det var bara nått jag slängde ut mej :( jag ångrar det REJÄÄLT mycket!!


Älskar dej gumman♥

MUUMS

idag blev det pannkakstårta till middag för Ida hade bestämt det eftersom hon fyller ååååår :D
Den blev god fast man blev mätt på en gång och sen mådde man illa :/ så det tar nog ett tag innan det blir sån tårta igen :P


det här är inte våran (glömde fota innan den blev uppäten)

GRATTIS <33

Grattisgrattisgrattis!! idag fyller min kära lillasyster Ida  9 år :D




Bilderna!

Äntligen vill det typ sammarbeta!! :) så här är bilderna från idag :D

   
       Sofia <33                    Båda <33                  Pauline <33        
       
         Aaah                        treeclimbers         naturmys
 
   Cool chicks           spiderwomen!!(?)

Mina söötnosar i dagens läge :P

PÅÅSK

Nu är det PÅSKLOV!! :D Jippie! hoppas att den blir rolig även fast vi inte ska åka till landstället Håle :( (som vi brukar) och Nenon åker till Spanien på måndag men jag får väl försöka göra det bästa av situationen och umgås med Soplett <33
MEN DET ÄR PÅÅÅÅSK!!! :D


OOOH YEAH!! cool chicken!

PANIC

Jag får panik!! jag försöker ladda över bilder från mobilen till datan.. men den FUNKAR JU INTE!!!  den för över tre bilder men INGA fler!! Det blir inga bilder på ett tag då :( kanske imorrn eller senare ikväll/inatt


DAAAAAAAAH

Eftermiddag 3/4

idag var jag i skolan bara 4 timmar för vi slutar klockn 12 på fredagar :D sen var jag med Bobo och Soplett, vi var ute hela tiden eftersom det var såå varmt idag mee :) vi höll på och fjanta oss och fota (bilderna kommer i nästa inlägg). sen när solen försvann från platsen där vi satt gick vi och letade efter en solig plats , vi behövde inte leta så länge efter en plats för vi såg en från den första platsen så vi gick dit men då visade det sej att det var bajs där :( vi satte oss mitt på vägen istället :P vi satt och busringde flera personer blandannat till en person som samtalet lät såhär:

• Hej, du har vunnit en miljon!!
• Hej, jaha på vadå?
• Ehm.. lotto :) Vadå, ska du inte bli glad?
• Jo, om det hade varit på riktigt!
• jaa?
• Det är ett skämt va?!
• Aa :/
• Hejdå.
• Mm.. hejdå!

Det var lite roligt faktiskt!! :D
menmen.. sen varje gång det gick förbi en person gick Bobo brevid och sjöng att våren och solen är här :P
sen låg vi bara där mitt i vägen en stund och lyssnade på musik. sen skulle Soplett vara med Belinda så hon gick hem till sej, jag och Bobo gick hem till henne.. där typ sov jag lite :/ men sen var jag tvungen att gå hem .. det var min eftermiddag det :D

Har precis tittat på Talang 2009 där en kille som heter Erik sjöng GUDOMLIGT bra!! Han var snygg oxå :P
Kan lägga upp en bild på honom snart! :D

Tjoos!


NOOOO

till middag var jag tvungen att äta GRIS!! Och jag e "muslim" och äter inte det så nu känner jag mej HEMSK! Grisar är verkligen det sööötaste som finns! :) USCH USCH USCH!!!


Det här är en RIKTIG söötis!!

JAA

imorron är det sista dagen i skolan innan påsklovet :D sjukt najse!!


Torsdag

Nu är det kväll (igen). idag har jag varit i skolan, började kl8.50 med idrott som jag inte kunde vara med på för att jag fortfarande är förkyld. så istället för att vara med fick jag gå runt vallen -.-  sen hade jag tråkmatte.. fast den var inte så himla tråkig idag för jag och Nenon slängde böcker, pennor, sudd och miniräknare på varann :) det var typ det ända roliga på matten! sen hade jag språk sär fick vi göra lite korsord och saker vi inte var klara med. sen var det lunch och efter det SO. på so:n hade vi läxförhör och so-tolvan. det kändes bra på förhöret och på so-tolvan fick jag 11/12 :D  jag var den enda som fick över 10 rätt :P ajah.. sen slutede jag kl13.50, då gick jag och Bobo hem till henne för att dumpa våra ytterkläder och ta med Buster till ALPER för att hämta Billy. så det blev en LÅÅNG promenad med hundarna :) riktigt mysigt faktisk men det var VAARMT!!  vi gick förbi min mormor på vägen dit för att dricka vatten.. vi fick bullar och saft oxå:) när vi kom hem igen så gick båda och la sej i soffan och nästan somnade. GUUD vad skönt det var att bara ligga i soffan och vila. sen bar det av hemmåt för att äta middag.. sen vid 19.30 gick jag ut med Ida och David för att spela kula. det var roligt :D menmen.. nu ska jag titta klart på Medium!
 LATER!


Allison Dubois

Grey's anatomy och Fråga Olle

Nu blir det Grey's anatomy och Fråga Olle.
 

Grey's anatomy gänget


                                                           
Med Olle waller och Martin Björk

Buddies

Här är några bilder på lite vänner:D

   
            Angelica              Nästan hela gänget + Elias
 
  Jenny                          Sofia


 
Angelica kommer från Lycksele men hennes pappa bor här i Tyresö.. men mamman bor kvar däruppe :P

"Nästan hela gänget + Elias" går i min klass (som ni kanske förstog) alla är så oerhört vackra och beredda på fotot :P

Jenny är en väldigt busig klasskompis :D

Sofia är min andra bästavän<33 (bilden är från 4:an.. hon ser äldre ut nu)

Det kommer säkert mer bilder sen.. men INTE idag

Clown ?

Nu är jag hemma igen efter en hård dag i skolan :P nejmen det har varit en ganska soft dag.. jag började kl9.20 idag med engelska, sen hade jag rast i 40 min :) då gick jag, Bobo och Sofia bara runt lite.. Eliah hängde efter typ -.- Bobo är som hon är och rätt som det är så ger hon Eliah en bitchlap(mohaha) hon gjorde det spontant ungfär 5-6 gånger :) ajah.. sen hade vi NO (biologi) i infoteket.. vi håller på med ett projekt där man ska forska om nånting, jag.co forskar om lavar -.- igår OCH i förregår ritade Bobo i mitt hår :D sen frågar Simone om hon får rita en blå slinga i mitt hår och jag säger ja (dumt nog) och då ville alla rita nått i det.. så nu ser mitt hår ut som en clowns :P okej kanske inte riktigt men på god väg! Jag fick ett sms av min kompis Sebastian där det stog: "Jag är på sjukhus jag har hjärn skakning e sant men kan inte sms mer jag säger mer det e inte ett skämt sen ska jag sova så". Först trodde jag att han skämtade även fast det stog att han inte gjorde det, men sen fattade jag att det faktiskt var SANT!! så jag blev jätteorolig:/ men nu vet jag att han mår bra :)
sen var det lunch (typ fiskpinnar) sen språk (jag läser franska) sen träslöjd och sen var det slut! 
det var min dag än så länge :)
PÖSS <33


inte jaag

det var jesper som ville att jag skulle skriva DASKA på rubriken!!

DASKA

TJOOBREEH!

nu sitter jag på slöjden och väntar på att min pall ska torka -.- Jesper och Linn står bevid och tittar på Linns sår som hon fick för e liten stund sen av en kniv som åkte rakt i i handen (AOUCH!!) menmen.. nu har det säkert torkat så det var det..:)
SEEYA

Godermorgon!

jag ska gå till bussen om 20 min ungefär så jag hinner skriva en kortis iallafall :) men jag vaknade vid 6.15 men låg kvar i sängen till kl 7.. då  gick jag och tog en låång dusch (kanske lite för lång :/ )  idag var det min tur att gå ut med Pepsie så jag tog en "lång"prommis med henne, vi gick nästan hela vägen till stimmet.. menmen, på vägen träffade jag barndomsvännen Sofia.. :) nu har jag inte mer tid att sitta här! dags för skola..


TJÖÖTT <33

Tjoflöjt:)

RSS 2.0