Fredag

Idag var det våffeldagen. Jag och Annica hade ju tänkt göra våfflor tillsammans och har det mys men hon hade massa jobbiga biverkningar efter spruta, så vi får göra det en annan dag istället.

Efter skolan idag mötte jag upp Annica, Tess, Sara och någon snubbe vid pizzerian där Sara köpte lunch och sen skulle hon klippa sig så vi väääääntade. Drog hem till Sara i typ 3 minuter sen gick jag till kyrkan och träffade Vero.
När jag var klar där gick jag runt i centrum och köpte saker. Handlade upp hela min lön... Köpte torrschampoo och hårspray på Kicks, hudkräm - en för ansiktet och en för hela kroppen, sminkborstar, hårsnoddar, en kam (roosa), deospray på Lindex och så köpte jag ett par byxor på H&M. Jag älskar dom, de är urläckra tycker jag.
Sen åkte jag hem och åt våfflor med familjen. Jättegott!

Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon och då måste jag vara pigg och glad. Sen efter jobbet ska jag vara med min favorititalienare Antonio! Längtar massor!!
PEACE

Wet


En liten kulig sak som hände för ungefär 20 dagar sedan var att jag och Annica var nere i Nyfors och promenerade och så ville jag känna på vattnet. Så jag ställer mig vid vattnet med ena foten på en liten isklump, men jag nöjer mig inte med det utan jag måste verkligen dubbelkolla så att isen håller, så jag hoppar på isen. Nej den höll inte... och vattnet VAR kallt!


Jag älskar mina vänner


Modell

Ja nu var det ju lite dåligt uppdaterat igen. Men min blogg, min uppdatering.. :P

Kommer inte riktigt ihåg vad för skojjigt som har hänt förrutom i tisdags då jag var en jättebra kompis och var en av Emmas Mårtensson Nääs modeller på hennes klass modevisning. Fick frågan förra onsdagen och sa "okej, bara för att det är du!". Så i tisdags blev det av. Innan så var jag så negativ och sa "varför gör jag det här?, är jag helt dum i huvudet eller? jag vill ju inte att folk ska titta på mig". Men sen efter ville jag göra det igen. Det var verkligen jätteroligt! Jag blev ju liksom snygg också ^^ Annica och Tess var med också. Alla vi blev skitsnygga! Emma var faktiskt också med och gick. Kläderna var råsnygga med.

Sen vet jag faktiskt inte vad mer för kul jag kan tella. Sooooooo
PEACE

Mina superfina tjejor

Ja, så här snygg var jag! :P


Boda Borg och Trevlig Middag

Idag har varit en kanondag!
Jag vaknade klockan 7 tror jag.. men jag gick upp runt halv 8 och då väckte jag pappa som småförsovit sig. Åt supergod frukost, hällakaka med häst"skinka" på med o'boy, yummie! Sen när jag och pappa var klara liftade jag med honom till centrum, tiggde lite pengar så jag kunde köpa "fis herman" till min hals. Jag låter som om jag svalt en tupp eller nått... TACK ANNICA!! :@ thihi puss :*
Sen gick jag och mötte alla andra i kyrkan och sen gick vi alla till vår hyrda buss och for till Boda Borg! Där var jag i samma lag som Rebecka, Daniel, Fatima och Annica och jag har verkligen haft jätteroligt idag! Vet inte hur många banor vi klarade men många var det iallafall. Fett bra vi är asså ^^ och Annica, vi har nog bättre teamwork än vad vi kom fram till igår, vi hade bara en dålig dag...... Boda Borg resan var iallafall superbra och megatrevlig och suveränt fantastisk :P
Efter Boda Borg när vi kommit tillbaka åkte jag och Fatima till stan för att äta middag. Jag betalar henne med middag för att hon klippte mig ^^ Mycket mysigare och mycket bättre än pengar i handen enligt mig iallafall. Jag hade det jättetrevligt och vi vet båda att det var välbehövligt. En av de bästa kvällarna jag har haft på ett tag. Så Tack för en helt underbar kväll Fatima och Tack för att du finns! Jag älskar dig ♥

Nu ska jag gå och sova. Är heelt slut efter den här dagen. Imorgon ska jag upp tidigt igen för att vara funktionär på gladiatorerna. Och efter det ska jag på tjejmys i kyrkan ^^
PEACE


RSS 2.0