GYMNASIET IS COMING UP!

Idag var jag med klassen på gymnasiemässan PRECIS som resten av Stockholmsläns andra skolelever i årskurs 9. Not exacly alone.. Määnmään. Intressant var det. Jag trodde jag visste vilken skola jag skulle väl men sätan vad många olika det finns att välja på. Två var riktigt intressanta. Linjen jag SKA gå på finns inte i så många skolor så alltså blir konkurensen STOR. Men mina favoritskolor är Fredrika Bremer och vård och omsorgscollage. Linjen är alltså Vård och omsorg. Den vill jag verkligen gå eftersom jag har tänkt att jobba som barnmorska. Har liite Gymnasieångest just nu kan man säga..
Men nu ska jag sova, börjar klockan 9 och då ska vi se på "möss och människor". Vi har precis läst boken som f.ö är jättebra!
Godnatt nu.
PEACE



Svek

Ibland när man träffar nya människor och umgås med dom hyffsat mycket kan man efter ett tag känna att man "KÄNNER" dom. Antingen tycker man att de är urschyssta, snälla och ärliga eller riktiga jävla idioter. Sen när man umgåtts med dom ett tag till visar det sig sen att man har haft så himla fel om personen. De är inte alls som man har upplevt dom förrut. Man kanske får höra saker från vänner som står en ännu närmre eller så upplever man det själv. Då blir man riktigt jävla besviken ELLER glad det beror på vilket sätt man har sett de innan.. I mitt fall just nu är det från gott till ont.

Ni alla var helt underbara, jag kände "wow vilka bra människor jag har träffat, härligt!". Men en person av alla er lärde jag känna MER, dock en stund efter but still.. Nu i efterhand måste jag fan få lov att säga, "GRATTIS FÖR I HELVETE! Ni borde vinna pris för bästa skådespeleri".
Jag lyssnar inte på vad andra tycker och tänker om en person INNAN jag själv har träffat personen och fått göra min egen uppfattning. I erat fall, jag såg upp till er alla. Jag verkligen gillade att vara i eran omgivning för jag var accepterad på riktigt, ni fick mig att må bra, bli på bra humör när jag var nere. De flesta av er får mig fortfarande att känna så, men av vissa får jag rysningar genom hela kroppen så fort jag ser er, speciellt en av er. Jag förstår inte hur man kan vara så jävla falsk och gå bakom ryggen på en person som har ditt fulla förtroende och svika henne på ett sånt sätt du har gjort. Mig har du aldrig gjort något sådant mot och det är jag jävligt glad för. Men anledningen till det är för att hon hann varna mig, så jag vet. Men bara min vetskap om allt du gjort mot henne får mig att må illa. Sen är det inte bara henne du sårat, utan fler. Men det var på ett speciellt sätt. Du fick de andra att lita på dig och gå emot EN person (som förövrigt inte gjort dig något illa ALLS) och sen visade det sig att allt var en lögn om HENNE men sant om DIG själv.. Illa, synd. I din omgivning, även några av de andra får mig att känna mig osäker. Det gillar inte jag. Det ska inte behöva vara så. Men tyvärr finns det människor som ni och jag tycker helt ärligt synd om er. För något måste vara jävligt fel i skallen. Ni saknar etik och moral helt enkelt.
PEACE


Äntligen en liten uppdatering

förlåt föringen uppdatering på hur länge som helst men nu är första gången jag sitter vid en dator sen sista inlägget..

Yäyä! Sitter nu i Luffes säng och snackar.. Är sjukt förbannad på det mesta just nu, framför allt skolan. sen är det en massa andra saker runt omkring som jag inte kan ta upp här. Hade hoppats att jag kunde gått och gymma idag med Sofia för att få avreagera mig en aning och pumpa adrenalin.. men den planen gick i stöpet då Sofia inte kunde. det får bli en annan dag. Jag ska försöka fixa så jag kan blogga från mobilen men det är fucked upp.. Sen har jag ju dessutom fått en räkning på ca. 7300 kronor pga. internetskiten på telefonen!! :@
hare gött, sov sött,vakna blött!
PEACE

RSS 2.0