Miley Cyrus - Girls Just Wanna Have Fun


Gå gå gå gå

Är helt slut efter denna dag!
Somnade vid 3 inatt efter att ha tittat på 2/3 "skräck"filmer. asså verkligen fail på mig och Soplett. Vi skulle hyra skräckfilemr så att vi verkligen skulle bli rädda men dehär filmerna var verkligen INTE läskiga. Första vi såg var 'Hostel' och typ 50% av filmen var porr och den andra 'It' var 3 timmar lång och blev tillslut långtråkig och den tredje ( som vi såg idag ) 'Seed of chucky' var mer en komedi än skräck. F-A-I-L

ajah, vaknade 8 men gick upp halv 9. vi skulle in till stan med Melody och Paulina. Jag hade tänkt att vi skulle ta bussen som gick 34 men den han vi inte med så vi skulle ta 54an istället och när vi kommer till hållplatsen var det 2 minuter tills bussen skulle gå och då märker jag att jag glömt busskortet och pengarna hemma.. så då går vi hem igen och missar 54 oxå -.- skulle vart på gullmarsplan 10 men kom 20 i 11.. 
Vi kom iallfall in till stan tillsist. vi gick till buttericks men hittade inte det vi behövde så vi gick till gallerian.. meeen vet ni vad, kommer inte orka säga alla platser vi gick till. Vi var ÖVERALLT 2 gånger på varje ställe :P men tillslut tog vi bussen mot Hammarby hamnen och for vidare därifrån hem till Paul, bara båten Liselott över sjön en liiiten bit. Stannade där i 20 minuter?  

Kom hem vid 5 kanske och då såg jag och Sofia den tredje filmen.. Sen åkte hon hem och jag har varit hemma sen dess :) imorrn ska vi handla inför på lördag så ska sova snart är skiittrött!


Vill du bli rädd när du ser skräckfilm? Då ska du se andra än dessa!


Gratisbio




Man registrerar sig gratis på Gratisbio.se och det första som händer är att jag bara genom att bli medlem får 50 poäng.Sen är det bara att börja samla poäng och det kan göras på flera sätt: 

 •Klicka sig in på olika hemsidor som till exempel Eniro
•Handla från olika företag exempelvis linser eller kläder
•Nästan gratis kampanjer till exempelvis kan man få Omega-3 kapslar från Fritt Flytt fr halva priset
•100% Gratis som är min favorit och där man deltar i olika undersökningar
•Deltag i tävlingar är som 100% gratis men man kan dessutom vinna fin fina priser
•Värva sina vänner, när dina vänner bli medlemmar får inte bara de poäng utan DU får poäng genom att de är aktiva!
•Blogga om Gratisbio, man kan få mellan 10 och 1000 poäng för varje inlägg och samtidigt tävlar man om ett presentkort på NELLY för 500 kronor!

Sen när man har samlat ihop poäng löser man in dessa till presentkort, biobiljetter, Unibet insättningar eller en tidningsprenumeration.

 


Weird brud? näh ballt :)


Dagens

Dagens låt: I gotta feeling
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: Nada
Dagens händelse: stressa mer?
Dagens planer: Hyra film med Sofia
Dagens vill ha: Ett badkar
Dagens finaste: Pepsie
Dagens måste: vara med Sofia
Dagens dricka: juice
Dagens köp: lunch
Dagens mat: lasagnette
Dagens sjuka: helt frisk
Dagens kärlek: ingen :(
Dagens mående: hyfsat

GAAAAAAH

Jag gör aldrig om det.. iallafall INTE ensam! Är stressad som fan, fast egentligen utan anledning. Ska fixa med det, ska göra det, det måste oxå göras och så lite läxor däremellan. GAAAAH men förhoppningsvis blir det bra tillsist ;) Orkar bara inte göra allt själv. Kan nån bara hjälpa mig!? nästa person som ser detta och ska komma, hjääääälp?  Nejmen ikväll får Sofia lugna ner mig, vi ska se skräck.. tror ni att stressen släpper då?

Nej, nu ska jag fixa mig klart sen sressar jag vidare ner till centrum!
Ha en lugn och trevlig dag ni ;)♥


Jag är typ henne fast jag är inte så jättearg :)


liv

Jag ringde Sofia för ett tag sen, men hon skulle dela ut post så hon ska ringa mig efter. Och vad har jag gjort hela dagen då? Jo jag har setat och degat i soffan heela dagen -.- ge mig ett liv nån!? det är lov och jag sitter inne och glor på tv.. what a life! 
oops, måste dra. Måste göra sallad :P

Mm

Jag somnade i soffan.. Nu äter jag lunch, nudlar blir det idag :) Ska nog ringa Sofia efter och se om hon vill göra nått!  Uppdaterar mer sen ♥


THIHI


Tycker dethär är en rätt fin/cool bild.. eller a utan Hannes kanske :O :P ♥


Mitt hår


Bobo gjorde denhär frisyren på NO lektionen. lite ojämt och mycket utväxt :)


Brand i Tyresö


Ja, det brann ju här i Tyresö för någon vecka sen. Såhär ser "byggnaden" ut dagen efter hela alltet brann ner.
Det var en stor byggnad innan :/ syns dock inte!


GoooooD MorgoN

God morgon :)

Idag var jag "tvungen" att gå upp halv 8 för jag skulle gå med Ida och David till skolan. Så jag och David gick hemifrån vid kvart i 9 ( Ida blev arg och gick i förväg ). Och eftersom David går som en snigel kom vi 10 minuter senare än vad vi skulle. Jag tog med mig Pepsie så att hon fick en rejäl promenad :) vet inte vad jag ska göra idag men jag ska nog ringa Sofia snart.. Kankse ska se på film ikväll/natt :D

Nu har jag iallafall skickat iväg inbjudningarna till alla som är bjudna :D Äntligen! Endast 2 har svarat :/ jaja de kommer väl fler svar idag, hoppas jag ;)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, sova kanske? ajah kanske godnatt!? :P


Bättre :D

yey jag har börjat blogga bättre nu :D Bra va Johanna♥?!


Ring

Måste prata med dig Sofia, asså du är omöjlig att få tag på!


Första dan på lovet

Idag vaknade jag, gick upp och duscha. Skulle ha bastat men det gick inge bra :/ Bara Emma kan sätta på den :) Så jag åt frukost istället, macka med leverpastej och smörgåsgurka :) Sen kom Emma upp och frågade om jag ville med till stan, jag hade ändå inget annat att göra så jag följde med. Vi kollade runt lite och Emma köpte två koftor. Sen gick vi till Rådmansgatan för vi hade glömt var det låg.. Och när vi typ var framme kom Emma på att Lasse Külers låg där där hon har dansat och att det finns en tunnelbanestation där -.- menmen, skönt med en promenad :) Bjöd Emma på glass innan, Montis glass är den goaste som finns :D sen på bussen hem mötte vi mamsen punkt det var trevligt punkt fast jag och Emma gick av vid centrum och mamma åkte vidare hem punkt
haha nejmen Emma skulle köpa schampo och balsam på H&M och då såg jag att de hade handdesinfektinsmedel så jag passade på att köpa det efter att ha försökt få tag på det länge :)
när vi kom hem var det mat sen drog jag, mamma och Emma vidare till simhallen :) det var roooligt :P dock tyckte inte Emma det tillslut :/
Nä nu ska jag nog sova, ska lämna de små på skolan imorrn vid 9 -.-

Gnatt♥


Peace Love & Understanding


I'm Just A Kid - Simple Plan


Så ska det se ut :P

HAHA såhär ska godis se ut :)

Gelésnoppen är sju centimeter lång, skumsnippan 5.


Vaccinet mot svininfluensan

Vaccinerade sig mot influensa – fick neurologisk sjukdom

Hejaklacksledaren Desiree Jennings vaccinerades mot influensan den 23 augusti.Tio dagar senare började hennes helvete.I dag kan hon inte längre ta sig fram normalt – utan kan bara gå baklänges.25-åringen ville vara säker på att slippa den årliga influensan.Därför gick hon till vaccinationscentralen i hemstaden Washington och fick sin spruta.

Läs mer här


Halloween

På lördag är det halloween :) då ska jag och Bobo ha en halloweenfest för brudarna i klassen + Melody och Sofia. Men vi har ingen lokal :/ men jag ska försöka fixa idag så att alla får reda på fakta så att det vet när och var det ska vara. 
Jag tror att jag ska vara en clown av nått slag.. läskig ofcours :P Även fast jag hatar clowner, de är verkligen riktigt äckligt läskiga!! Bläää för clowner! och nån dag denhär veckan ska jag och Sofia kolla på skräck och då blir det bl.a Det - Stephen King :/ så jäääkla äcklig clown i den.. Fattar inte varför jag utsätter mig för sånna filmer :)
yeye, ska nog följa Emma till stan nu så.. ses :)


HooooT

Ouf! det är verkligen varmt här inne. När vi ätit bad jag pappa elda för jag frös, så han gjorde det och nu ångrar jag mig. ska nog gå ut på balkongen ett tag, kan behövas annars dör jag av värmeslag :)


Hålehuset + badstället

Jag ska lägga upp bilder från Håle snart ( förhoppningsvis ). Men iallafall så fort jag fått bilderna av Sofia. Här är iallafall en bild på det "stora huset" och farfars strand, vårat badställe:D



Tävlingen

Eller jag kan visa videosarna nu, kunde fixa det :P Men jag orkar inte skriva nått..


sen..

Jag skriver om dagen imorrn, då kan jag ha videoklipp på när pappa skjuter ;)


Bildbomb från 2008

Nu sitter jag lite vid pappas data för jag skulle kolla en sak och så gick jag in på bilder och såg några av mina som jag tog förra sommaren med min kamera:)

Klockren bild   min present från G-hallen ( pappa) huset i trädet  Söt Pepsie med bollen 

               Kokooo                Rebecka                    Lotta                     Jonathan               
 
          El muppo                    Paddan                   Richard                  David

            Schwung                Söötnos                Arg grabb :/          Fin Ida                                

 Det handlar att bjuda på sig sig, eller?                  Och jag tror vi lyckas hyffsat ;)
                                      
                                        Skolfoto 2008      Skön sittstil  

Dagen

Idag har jag faktiskt städat mitt rum :D Det var verkligen stökit men nu är det mysigt. Hade kartonger som jag inte hade packat upp helt sen vi flyttade in ( snart 3 år sedan :O ) som jag nu har packat upp helt och snart slängt! Så Sofia.. Nu är du väl stolt över mig? ;);) ♥ Jag bäddade tillochmed min säng med överkast :)
thihi jag är så duktig :P





Tävling imorrn

Imorrn ska jag följa med pappa till Uppsala på en skyttetävling :) Så jag åker imorgonbitti vid halv 8 typ och kommer hem på kvällen nångång. Ska snart sova så jag orkar upp imorrn.
God natt ♥

Hjälp :/

Jag känner igen denna grabb som är med i Amys kör i körslaget.. Jag tror att han har varit med i Talang, men vad fadrans heter han!?


Hjälp mig, vad heter han!?


Bra försök men gud så FAAAAAAIL!!

Kommentar från: "Pauline"
"varför gjorde du så Fanny kan inte fatta att du kan göra så över huvud taget. så du vet vi e inte vänner mer så du behöver inte säga elr chata med mig något mer. och jag har redan bratat med sofia och hon vill inte vad med dig hääller så stick.;( Kan inte fatta att du gjorde så"


Seriöst, vad har vi gjort dig? Visst, vi bråkade innan sommaren. Men jag måste erkänna, fan vad mogen du är som försöker förstöra mellan mig och Bobo nu efter typ 4 månader? Du försökte men FAIL på dig grabben, du kanske ska lära dig skriva som Bobo gör först och se hur hennes kommentarer ser ut som hon skriver i folks bloggar innan du ska "spela" henne. Och så kanske du ska ta reda på när vi umgås med varann så du inte kommenterar så medans vi umgås och INTE har tillgång till någon dator. Och försök inte säga att det inte var du eftersom jag har din IP adress sen andra inlägg du har kommenterat!
Bara så att du vet kan du inte förstöra min och Bobos eller min och Sofias vänskap, it's to strong dude.

cutie

Igår var mamma och pappa på oktoberfest med Tyroltema. Då hade mamma en jättesöt klänning :) Så jag provade den idag pch då såg jag ut såhär :P och klänningen är liite stor :/


David fotade och han sa exakt hur jag skulle stå ;)
" Vrid lite på dig, upp med benet, ta upp kjolen lite " haha sööt unge!
sen när han tagit bilden sa han " vad söt du blev "


Dagen i en lista

Jag blev irriterad på No:n
Johanna gick upp i falsett när hon ropade på Paulina
Axel visade " 2 girls 1 cup "
Mådde illa efter att Axel visat " 2 girls 1 cup "
Simone trodde jag sa att jag skulle redovisa om porr imorrn
Jag led genom hela metorstiden som jag hade ENSAM med Morgan
Jag tror Morgan hörde när jag sa att mentorstiden var BLÄÄÄÄÄÄÄÄH när jag sa det till "the girls"
Sofia fällde Viktor och la till en sjukt skön min
Jag, Bobo och Sofia skrattade som fan när Sofia fällde Viktor och la till en sjukt skön min
Bobo säger högt som fan när några går förbi oss; Vi är lebbar
Vi tog reda på att "en" grabb hade en tvillingbror vilket vi hade trott ett tag men inte vetat säkert
Melody är en ÄKTA stalker ( Watch out :S )

Det hände nog mer men just nu kommer jag inte på nått :P

Gjorde denna bild idag på den nya paint :D



Gjorde även detta:

Ändrade lite på dessa bilder på lite kändisar :)





Vilken blev bäst?


Proude

En annan data, alltså måste jag ladda ner alla program jag hade på förra till denna.. Så nu har jag laddat ner paint igen :D och kolla va ja ha gjort däär *stolt*


Ett gult öga och ett rosa och över det rosa lite blå ögonskugga!!
Vad tycks för att vara nybörjare?


koooooorkad

Just nu är jag så f*cking j*kla trött så jag fattar inte varför jag är uppe! Skämmes på mig. God natt gott folk :)

Mina 3 Favoriter i Idol

Erik Grönwall



Tove Östman Styrke

Mariette Hansson


Okt. 9, 2009 fleeedag

Idag är det fledag :D vilket betyder att nu är det ledigt för min del och för alla andra som går i skolan oxå i två dagar :P

Hade iallafall engelska prov första lektionen, som jag f.ö ikke hade pluggat till :) men det gick rättså bra ändå tycker jag.. sedan var det idrott, hade glömt handduk så kunde inte "jobba" så att jag blev genomsvettig eftersom jag inte kunde duscha.. + att jag inte hade nån att göra banan med men Bobo gick runt med mig så jag fick en väldigt lätt "Fagerholms träning" enligt Bo, så om det var lätt skulle jag inte leva efter en normal "fagerholms träning".. menmen, rättså kul, hade vikarie som hette Jessica (men det är lite ointressant..)
Sen hade jag bild, där jag hade vikare oxå, Gabriel hette han.. Lite udda typ, såg ut som en typisk konstnär fast han var inte ens bildlärare :/ Den lektionen var soft :) -LUNCH- sen var det matematik som jag bara gjorde 3 uppgifter på :$ vet inte riktigt varför.. kommer inte ihåg varför, kan ha vart för stt Bobo satt brevid mig? :P nejmen.. jo nu vet jag :) hehe you'll never know why hehe!

Efter skolan gick jag och Bobo och köpte glass på Ben & Jerrys, blev en half baked :) Så när vi satt där och så kom Lykke ;) Så jag och Bobo började mata henne :) Hon sa att hon inte behövde mer men man såg att hon ville ha mer så vi fortsatte mata henne :) hehe sen kom Linn! Då började vi mata henne oxå :) sen tog glassen slut :/ tyvärr! men det var gött så länge det varade :)

Nu ser jag på Idol, Mariette sjunger och hon är såååå bra :D Hoppas hon kommer långt!
Ses sen ♥


Blåa chips

Mooms :D Nu äter jag lite blå kongo chips, de är blålila och det ser lite mysko ut men det är gött :)
 

kongo01.jpg image by linnrg


Chrille - Dock of the bay


Kusin Philips kompis Chrille som sjunger. Han sökte till Idol men kom tyvärr inte vidare :/ Vilket jag inte fattar!
Ajah, säger bara: ENJOY!


DU SKA

Jag har bara en sak att säga Emelie Forsberg; BLI FÖRFATTARE!! :D


Jassåå

Hej jag heter Johanna Hellgren
Jag tror inte på gud, jag tror på Ann-marie Johansson
Jag avgudar däremot Denise Fagerholm 
Eliah Arnstjerna 
suger på matte.
Sussi Fagerholm tror på jultomten och Lykke Östbom kommer bli modell. 
Mamma kommer vara med i big brother i framtiden!
Nadia är utseendefixerad och Joakim Lindström brukar glömma att duscha.
Andreas Gillgren kommer bli polis och av misstag döda Peter Fagerholm men folk bryr sig mer om att Jenny Östberg inte kommer till skolan nästa vecka för att Inger Nilsson har kidnappat henne.
Men det gör inte så mycket för Ann-kartin Wallén är snygg!

Gör så här: Bläddra i din kontakt lista i mobilen och stanna slumpvis!

mm, så känns det

Hej

                                                                                                               Hej då


yeeas

Imorrn är det skola vilket jag inte ser särskilt mycket framemot :/

I fredags var jag med Daniel i stan :) Vi gjorde inte mycket alls. Daniel var hungrig, vi gick till Sandys och åt, satt där lääänge, Emma ringde och frågade ifall hon kunde komma in och vara med oss ett tag tills hon ska iväg och träffa Putte. Medan Emma är påväg in står jag och Daniel vid vägen och "misshandlar" varandra ( eller jag misshandlar honom haha )  Fast han fick in en rejäl träff han mee ;) menmen, när Emma kommer måste Daniel åka hem. Så Emma följer med oss till medborgarplatsen där hon ska av och påvägen dit får vi oss varsina rejäla garv, eller mest jag då tror jag :D

Sen resten av helgen har jag varit med Sofia. I lördags var vi på bio och såg "The ugly truth"! Så jäkla rolig :D Haha
och idag har vi bara suttit inne och varit kalla :( FYF*AN vad kallt det äääärärärärärä!!


RSS 2.0