Just married

Nu är jag på landet far far away. Cirka 50 mil från Stockholm och det är HELT underbart! Dock skulle jag vilja att vi inte hade gäster här varje dag utan att vi bara var familjen på plats. Fast de som är här nu är de bästa :)
Vi kom ju i måndagskväll och far igen om cirka 1 - 1½ vecka. Längtar inte precis.
Jag har badat en gång och det var riktigt kallt. Men det har heller inte varit badväder men nu har äntligen solen hittat fram bakom molnen så snart ska jag på't igen.
Vi besökte Smögen i onsdags och det finns så mycket fina saker. Hittade bl.a ett par assnygga högklackade skor men sen tittade jag på prislappen och då blev de helt plötsligt fula. Sen åkte vi till en tennishall där de säljer massa billiga saker så då köpte jag, Emma och Teo en back läsk.
Pingis kör vi också hela tiden. Och vi är alla typ jämnbra men ingen klår farfar! han är ªwesome.
Sova var det ja!
PEACE


Min vackra fru ♥


Turtle..

Gjorde ett test om "Hur mycket vet du om dig själv?" och jag blev:

Sköldpaddan

Det finns mycket som gömmer sig under ytan hos dig. Det du saknar socialt kompenserar du mer än väl med din uppriktighet. Du är ärlig, envis och lojal. Du har inte så många vänner, men de du har är väldigt nära. Du är modig i det tysta, du vågar ha dina egna åsikter.

Jag tycker faktiskt att det stämmer väldigt bra. En bra beskrivning av mig själv :)

r.i.p

Jag är död

Sista dagen som fjåååårtiizzzw..

Eller fjortis har jag aldrig varit. Fjorton däremot. Men det är jag inte länge till. Nej för om 1 timme är jag 15. och 15 = byxmyndig, får köra moppe och framför allt, cykla utan hjälm LAGLIGT.
Daniel kommer med TVÅ tårtor. Eller vi ska hämta honom och tårtorna på hans jobb. Sen så kommer Rebecka m. familj också och Sofia. Trevlans!
PEACE


She was sixteen now she's seventeen


Grattis syster ♥


Yihaa..

Den här sommaren kommer bli bra. Hoppas jag. Inte "helt jävla fantastisk" eller "sommar 2010 kommer bli bästa sommaren ever!!!" som jag ser att vissa skriver på facebook. För skulle jag skriva det skulle jag ljuga värre än värst. Har sån jäkla ångest inför resten av sommaren. Jag vill inte. Jag saknar sommar 09 som fan! Känns nästan som att jag ska börja böla närsomhelst, och så känner jag varje dag. På somrarna ska man inte känna så. Man ska vara glad. Man ska se framemot allt som ska hända. Jag ser inte ens fram emot min födelsedag. För det känns som att ingen kommer vara hemma. Emma åker till Partille med Teo så ingen av dom kommer vara hemma, pappa ska på svensexa, Bobo är i Grekland och Angelica i Lycksele. Det suger. Nej jag har inga "good feelings" inför sommaren. Allt kan bara gå och ta sig på något (o)lämpligt ställe. Fuck off!


Frikkin hott

Fan vad varmt det har varit de senaste dagarna. Och varmare ska det bli har jag hört! Varmast var det väl i tisdags typ. Och då behövde jag dela ut de sista leva&bo tidningarna -.-' Inte precis vad man vill när det är jättevarmt ute. Fick hjälp iallafall av Ida, Christine och Rebecka. Så då tog det inte alls lång tid. Dock lite längre tid än väntat eftersom jag och Rebecka blev inlåsta i en port! Hur? Jo, det är portkod i dessa hus och bara en utgång och så hade någon tänkt busa lite så den tar bort vredet :@ woho. Så jag ringde mamma som i sin tur ringde en av bovärdarna som var i området så han kom och öppnade. Yepp. Efter (som tur var) åkte vi till Strand (nej Sofia, inte Alby) och badade. Hur kallt som helt i början men sen var det bara skönt. När vi var färdiga på stranden åkte vi hem till Rebecka och tittade på "Terror på elm street" tror jag den heter. Hann inte se klart men ska väl fortsätta idag..

Asså jisses. Kollade nyss på smhi.se och såg att idag ska det bli 22grader och molnigt, imorgon stor sol och 26grader, samt på lördag stor sol och 27grader.



RSS 2.0