Vilket jädra bröllop!



Videochatt

Just nu ligger jag och har ett videosamtal med denna nöt!


Får väl skriva om allt då :@

Fredags: Var hos kusinerna och firade Johan då han fyllde 40, grattis till dig då lite i efterskott såhär ;) Träffade en massa nya people + folk jag redan känner :) Vi åt goood mat som faster Martina lagade. Vi for hem vid halv 1 efter trevligheterna =P

Lördags: Vaknade 6 :O Vad jag gjorde på dagen kommer jag faktiskt typ inte ihåg :/ men på kvällen var jag ju iallafall barnvakt åt Nadia och Sten ( Helens barn ) jag skrev den kvällen så jag behöver inte skriva mer om det..

Söndags: Jag sov läänge! Vi åkte till Strand och badade. Det var SVINKALLT! fast bara i början när man hoppade i, efter ett tag blev det faktiskt ganska skönt ;) Vi var där i typ 1½ timme sen åkte vi hem och bytte kläder, sen for vi och plockade upp Sofia i centrum innan vi drog vidare till chinaresturangen i Trollbäcken och åt försenad födelsedagsmiddag :) Jag och Sofia beställde en varsin "4 små rätter" men vi kunde ha delat för ingen av oss åt upp :/ Jag blev verkligen suupermätt! Sen var Jag hemma hos Sofia, kommer inte ihåg vad vi gjorde :/ Antagligen satt vi på en bänk :O Nej juste, vi gick till Sofias pappa och var där en stund.
Jag och Pepsie sov hos Sofia ;) Anledningen till att Pepsie sov där var för att jag är den enda i familjen som är ledig så JAG måste gå ut med Pepsie varje morgon och jag orkade inte gå upp tidigt för att gå hem och gå ut med Pepsie..!

Måndags: Igår ja.. hmm.. vad gjorde jag då? :/ ehm.. JO var med Sofia då. viii, köpte varsin glass. eller hon köpte 2 för en kortlek, men jag fick en kortlek ändå :P Vi gjorde faktiskt inte så mycket.. :( Senare på kvällen var jag med Bobo :) Sofia hade gått in eftersom hon åkte till Göteborg idag ( tisdag ). Jag och Bobo var på Stimmet och plockade lite äpplen, eller hon plockade.. Och så pratade vi om allt och inget. Det var asskönt att få prata med dig igen, VI behövde det ♥

Tisdag: Och så idag då.. idag var jag med Rebecka Asplund! vi har spelat "Bagpacker" typ hela dagen! det är rättså kul ;) Det var jättelänge sen vi var känns det som och imorrn åker hon till turkiet :( Menmen..

Imorrn ska jag vara med Bo tror jag :) Men jag KANSKE uppdaterar imorrn ;) NU ska jag sooova! eller först ska jag säga godnatt till Angelica!


RÖÖÖÖÖV

JÄKLA RÖVHÅL! JAG HADE SKRIVIT JÄTTEMYCKET OCH SÅ RÅKAR JAG RADERA DET!!
FÖRBASKAT OCKSÅ :@


no update?

Asså guuud, jag skriver inget längre typ! Men jag varken orkar eller har lust :( Så jag kommer nog inte uppdatera så mycket. Men jag SKA lägga upp lite bilder från då jag var med Ronja ;) Ska bara ladda över dom till datan!

Babysitting :)

Sitter hemma hos Helen Roos och är barnvakt åt hennes små shitkids =P Så det blir inget långt inlägg! Nadia sitter i soffan och tittar på bamse och Sten är inne på sitt rum och tittar på Godzilla :S Efter filmerna ska de sooova :) hoppas det går bra, ingen av dom verkar vara trötta :/ Nadia är såå söt, jag har tydligen blivit hennes bästis :P Fast jag måste lära mig hennes språk, fattar knappt vad hon säger så jag får hjälp av Sten, min privata översättare ;) jag har det så bra här. Hahah, nu ska jag se lite på Godzilla med Sten!
Se you later aligator

AAAAAAAAAAAAAAAAH

min skärm håller på att lossna från min bärbara data!!!!! :S
Nu kan jag inte stänga den typ!b

Läs och förstå gumman!

Du frågade mig om du betydde allt för mig. Dumt nog svarade jag; beror på, du grattade inte mig på min födelsedag :( Du tog åt dig som f**n och började bortförkara dig REJÄLT med en massa saker som egentligen inte har med det att göra! Jag menade verkligen inte det jag skrev på ett elakt sätt utan på skämt. Det gör inget att man glömmer en persons födelsedag, det gör alla! HELT OKEJ! Men att sen börja bortförklara sig när du blir påmind på saker som t.ex. "Jag packade, tänkte på mig själv, var rädd/orolig, var lycklig för att få träffa mina sysslingar eller/och jag har en sak i hjärnan som gör att jag glömmer" då blev jag riktigt irriterad! För istället för att be om ursäkt och säga grattis i efterskott bortförklarar du dig. Men jag har märkt att du har inte stake till att göra sånt, att erkänna saker som du gjort fel vilket gör mig irriterad. Och sen skriver du det på din blogg, att du blivit lämnad pågrund av en bortglömd födelsedag + att två av dina kompisar gjort en blogg tillsammans utan dig som om du ska vara med i allt de gör och om du inte får det dissar eller lämnar de dig! 
1: Du har INTE blivit lämnad
2: Jag skulle iallafall inte lämna någon pågrund av att den personen glömmer att jag fyller år
Att skriva sånt på bloggen betyder bara EN sak: Du söker uppmärksamhet i MÄNGDER!

Du vill att alla ska lyssna på just det DU har att säga, men ibland vill andra också prata om saker med dig och då är det DIN tur att lyssna. Men du har inte riktigt fattat det än, tyvärr :( De gånger man pratar med dig om saker får man antingen ett hånskratt tillbaka eller en dum och onödig kommentar! Ibland ska man bara finnas där och lyssna, du behöver inte säga nått. Även fast du egentligen inte bryr dig särskilt mycket ska du iallafall LYSSNA och försöka bry dig lite grann. Allt handlar faktiskt inte om dig, dig och dig och det är dags för dig att fatta det nu!

Att komma och säga att du inte betyder nått för mig är bara bullsh*t för det gör du, du betyder MASSOR och det vet du!
 


Igårkväll

Mohahah!! Igår när jag kom hem från Sofia SPÖREGNADE det ute :) haha, mamma kom och mötte mig vid Fårdala skola och Sofia och hennes mamma följde mig till mamma :P Ann-Marie och mamma stod och pratade en låång stund och medans de gjorde de satt jag och Sofia på en bänk ;) Hahah, vi powerwalkade en bit oxå, så jädra kul och jag är beeest på det =D Man ser verkligen efterbliven ut när man går så! Och så pratade vi med Jacob. När vi pratade började det helt plötsligt att regna, först bara lite grann sen bara öste det ner! Så när jag och mor kom hem var vi dyngsura! Haha jag bara garvade! Pappa gjorde thé till oss men det blev kallt innan jag drack det :(  Sen gick jag och la mig och läste nästan klart boken. 
Kramar //  Nunne

Till Sofia

"Du är den sötaste som finns, Du är den finaste jag vet, Du har allt dedär som alla önskar sig. HEY jag diggar dig!!"

♥Sofia Maria Ellinor Liljestad, du betyder mest♥


Såhär skriver personer utan liv.. =D

HAHAHAHAH jag tror jag skrattar ihjäl mig!! Ronja har en tid nu blivit trackad av 2 tjejer i hennes klass! Allt jag har att säga till dom är, SKAFFA ER ETT LIV ERA ************* :)

De här söta kommentarerna har hon fått av dom skrivet i en busskur:





Eller vad tycker ni ? moget?

Ännu ett nattinlägg

Nu ska jag strax gå och lägga mig :) Då ska jag läsa andra boken om "pojken som kallades Det" alltså, "Pojken som inte fanns"! Asså de är såå hemska! Nu som inte vet vilka böcker det är kan jag skriva lite kort om dom, eller jag citerar baksidan av bok 2 ;)

Fakta:

Det enda han sökte var kärleken i en familj.

Pojken som inte fanns
är den efterlängtade fristående fortsättningen på Dave Pelzers skakande barndomsskildring om vad som hände efter att han vid 12 års ålder omhändertogs av myndigheterna och placerades i fosterhem.
    I sin första bok, Pojken som kallades Det, berättade författaren om hur han sedan fyra års ålder systematiskt hade vanvårdats och misshandlats av sin psykiskt sjuka och gravt alkoholiserade mor. Dave isolerades från sin pappa och sina bröder. Han behandlades sämre än en hund och många gånger önskade han att han skulle dö.
    Som fosterbarn undgick han sin mors fysiska tortyr men fann ändå ingen trygghet - han var tvungen att flytta mellan fem olika fosterhem, mobbad och misstrodd hade han svårt att få kamrater och tvingades arbeta hårt för att försörja sig själv.
    Idag är Dave vuxen. Med beundransvärt mod lyckades han inte bara överleva sin fasansfulla barndom utan också skapa sig ett tryggt och menigsfullt liv.


Imorron ska jag vara med Ronja :) dett var ungefär 2 år sedan vi sågs! helt sjukt. Vad vi ska göra har jag ingen aning om men det blir nog kul, nått ska vi göra iallafall ;) ajah, nu ska jag sova så jag orkar vara med Ronja, haha =D
Pussisar // N

Soffnatt

God morgon/förmiddag/dag kalla det vad ni vill, för mig är det iallafall morgon ;) Vaknade nyss i soffan. Blev "utslängd" från mitt rum pga. att Ida hade 2 kompisar sovandes här! Så jag fick plötsligt inte plats i rummet :O haha! idag ska jag vara med Sofia tror jag, men först måste jag duscha! ser förjävlig ut i håret känns det som ( har inte vågat kolla i en spegel än :P )

Dagens MÅSTEN

Skriva i andra bloggen ( http://soplettnunne.blogg.se/ )
Äta frukost
♣ Duscha
Träffa mormor ( Tillkommet 12.07 )
♣ Prata med Sofia.. ( Halvt iallafall )
♣ Umgås med Sofia


A, det är de måsten jag veet att jag måste göra. Sen kan det ju tillkomma några =P

Men nu väntar den andra bloggen på en update!
Tjingeling


Nattinlägg

Dåså, ikväll blir det ett nattinlägg då ;)
Idag vaknade jag vid 11 och då gick jag upp och satte mig vid datorn -.- Fixade lite äggfrukost efter ett tag :) JAg var inne på facebook och kollade läget där. Chattade med Daniel ett tag, han skulle ut och powerwalka och frågade om jag ville hänka. Först tvekade jag men jag hade ändå inget att göra så jag följde med :P haha! Vi möttes vid Fårdala skola och sen gick vi mot Öringe faast vi kom inte så långt för Daniel ville gunga istället! Så vi gick och letade efter gungor! Jag hittade några i en dunge men det var tydligen myror där så han bangade :O haha sen ville han helt plötsligt fika! så vi gick mot centrum och när vi kom till dagiset Sagan började han lukta under sina armar.. Då sa jag att vi kunde gå hem till honom så att han fick dusch och byta om :) det tyckte han var en bra ide :P
Medans han duschade satt jag och tittade på tv och drack loka ;) Det gjorde jag i typ en halvtimme, sen var Daniel ääntligen klar :) sen drog vi ner till centrum och fikade.. Eftersom jag inte hade några pengar med mig bjöd Daniel :) Jag valde en chailatte, sen köpte han även en kladdkaksbit till mig :) Till sig själv köpte han en varmmacka m. 2 coca cola! Vi satt där och pratade en massa skit som vanligt :O haha nejmen vi pratade om lite alltmöjligt ;P Vid typ 5 skulle han till Peter så jag gick hem. 
När jag kom hem satte jag mig vid datan i typ 5 minuter innan jag gick och hämtade David hos grannen.
När vi kom hem igen åt vi spaghetti med k-sås, sen satte jag mig vida datan igen för att se om Sofia var inne. Men det var hon inte så jag ringde henne istället :P Så vi bestämde oss för att mötas, jag tog hennes resväska och gick till Fårdala för att möta henne. och blablabla..orkar inte skriva mer nu! menmen. vi var ute, inne, ute, inne.. Pratade med Jacob oxå och när han kommer hem från Skåne ska vi se The grudge! Hahah, har aldrig sett den förrut med det har tydligen han och Soplett så jag får väl sitta i mitten :O jag kommer säkert skita på mig av rädsla efter det Sofia berättat :S hahah!
Nej nu orkar jag verkligen inte skriva mer!
Sleep tight!


Här får ni bilder på tre av dom som det står om i inlägget!


Daniel :)

Sofia

Jacob

Två dagar sen? :O

men röv asså! såg nu när jag loggade in att detta inlägg inte hade publicerats! menmen, publicerar det nu!

Idag har jag, Sofia, mamma, Ida och faster Martina varit på Smögen och i Kungshamn :) Vi åkte först till Smögen och gick på bryggan. Där köpte jag en till tröja/blus, en likadan som förra gången fast den här är ljuslila ;) verkligen älskade den turkosa jag köpte först och eftersom jag behövde nya kläder så jag köpte den :) Sofia köpte foppatofflor som hon tjatat efter enda sen hon kom hit :O haha! när vi var klara på Smögen drog vi till Kungshamn. Vi åkte först till Bertils järn och kollade på prydsakerna en trappa upp. Sen köpte vi en varsin glass :) när vi fikat klart köpte jag Pigges räkor :) hans räkor är verkligen de bäästa =D så när vi kom hem gjorde jag och Sofia två räkmackor var, sen drog vi ner till havet och baadade! det var myys, förutom att det var fullt med flygmyror! menmen, nu ska jag inte skriva mer för vi måste sova, åer hem imorrn nämligen! 4 byten :S pirrpirr, men jag tror det går bra! nej NU ska jag sova!
Godnatt <3

Bloggar :)


Michael Jacksons spöke! :O


Kelly Clarkson - Beautiful disaster


300

JAAAAAAAAAAAA detta inlägg blir mitt 300ade =D Jag har haft bloggen i ungefär 4 månader :) Ajah, ville bara skriva att jag NU skrivit 300 inlägg =P



Ps. och glöm inte besöka den nya bloggen; Http://soplettnunne.blogg.se

Ny blogg

Ville bara  skriva att jag och Soplett har gjort en ny blogg tillsammans :) Den heter http://soplettnunne.blogg.se
Besök den gärna och kommentera vad ni vill att den ska handla om ?

Nej nu blev mor arg.. mååååste verkligen sova!
Godnatt <33

LäsaLäsaLäsa ??

SÄÄÄÄNARE! Idag gick jag och Soplett ner och badade direkt efter frukosten :) vi badade i typ 2 timmar. det var verkligen suupermyysig. Det blev liksom bada sola bada sola bada sola... Hahah, sen när vi kom tillbaka hade faster Tina och farfar kommit hit. så vi hälsade dom välkomna och sen åt vi lite grann eftersom vi blivit hungriga när vi var och badade :) När vi var lagom mätta gick vi upp i lillstigan och spelade kort samtidigt som vi försökte prata med Jacob i telefonen, fast det gick inte så bra att prata med honom eftersom han hade dååålig täckning :( menmen, det gjorde inte så mycket.. vi spelade alla möjliga olika stress och vänd 10:an. Sen visslade mor på oss för det var maat. Vi åt kyckling m. ris och en sås :P menmen, eftermaten gick vi upp till övervåningen och tittade lite på tv och då ringde Jacob upp mig eftersom han då hade täckning :) fast vi hade inte så mycket att säga då :O haha, fast jag fick veta att han är en äkta krabbmördare :'( han sa att han och hans kompis fiskade krabbor när han var yngre och när de var klara visste de inte vad de skulle göra av dom så de hällde ut dom på vägen, gick därifrån och när de senare kom tillbaka var alla överkörda! SÅÅÅÅÅ TAAASKIG JACOBY SCHLAIN!!!! Och så berättade han en till sak som är fööör hemsk så jag tänker inte skriva vad det var!! Tack vare att jag pratade med honom kom jag på att jag och Soplett skulle ner och fiska krabbor, han frågade vad jag skulle göra resten av kvällen och dåååå kom jag på det :) Thank you dude <3 hahah :D så jag och Sofia fixade med snöre och klädnypor, hink och hov sen drog vi ner till Stensvik och fiskelefiskade :) först fanns det INGA krabbor sen bara helt plötsligt var det FULLT med crabs! när vi fiskat i typ 2½ timme släppte vi ut på på krabbberget ;P asnaaajs. Snackade med Jacob därnere oxå så nu har jag och Sofia kommit fram till att hans favoritord är ALRIGHT! Fast han gillar även MONGO och EFTERBILVEN oxå =P Nejnu kan jag inte skriva mer för Sofia vill soova typ :)

Men jag måste bara säga att JAG ÄGER PÅ PINGIS!! =D haha jag vann över Ida, Emma, David och Sofia HELA tiden :O haha var bara tvungen att skryta lite!
Godanatt nu :)


Vad har du tänkt göra med denhär då JACOBY!?!?
HAHA

Ordbajseri

Jag är syster med ordbajseriernas drottning =D Emma ville driva med nån så vi lät henne utsätta Sebastian :P
Så här löd konverstionen..



Om ni inte kan läsa det som står på bilden så;

Sebbe; lol hon syster eller bror ? asså sofias

Soplett; apft, jag är en annan syster som sofia egentligen inte känner till. jag är en utomjording som kommit för att defeat:a THE WORLD

Sebbe; okay lycka till

Soplett; TACK :D nejmen du vill säkert höra en logisk förklaring? eller hur?

Sebbe; mm


Soplett; jo, har du någonsin tittat upp mot himlen, och settatt det blinkat till? det var min farbror. och brevid den, finns en
litenliten stjärna du inte kan se, den är iallafall min dotter. Hon är så liten och obetydlig för människorna, så hon syns inte.. de jävlarna. Hursomhelst, brevid den finns en rosa prick, som från tomma intet från början var en kudde på en stol.

Sebbe; okej
Sebbe; huru ska ut nu så säg det du vill mig så jag kan dra

Soplett; anyhew, draperiet över bordet som finns under den fågel som nyss flög över dartanjang, är en 13827648947535 del av den rosa pricken, som för övrigt har en älskare kallad schack. Bakom den gröna linjen på linnet som hänger under soldäcket där befinner sig hon vars namn är päron. Eller ja, päron är en synonym för hennes mellannamn som är samma som hennes både farmor och mormor. Fattar du så vet du vem jag ääär

Sebbe; ee hons store syster eller farsa eller morsa ?

Soplett; sa vad? nu är du nog lite lost in space. men nu ska jag dra, för jag vill ha paj, innan den tar slut.

Sebbe; k

STREEEESSS

HAHA jag läste inlägget jag skrev igår och det är inte precis svårt att missa att jag var stressad när jag skrev! Asså jag svär jag var säkert hur nära som helst att dööö av hjärtrusning =P hahaha!! Jag ska lägga upp bild på tröjan/blusen jag köpte igår sen när jag kommer hem då jag har en telefonkabel ;)  hahaha ;) MEN Sofia komme rom 2 timmar =D Så vi ska plocka upp henne på Amborseröd 15.10! då ska vi baada i haaavet!  Åh jag lääängtar ihäl mig :) Nej nu har jag inget mer att skriva så jag slutar skriva NU!

Min lilla skitkanin <33
Okej nu skrev jag lite till men det får ni leeva meed mina lääsareeeeeeee!!!
HAHAH

AAAAAAAAAAAAAHHHHH

Jag har inte skrivit sen i lördags och det beror på att jag inte har haft nått att skriva eftersom jag knappt gjort nått :P

Idag vaknade jag ALLDELES försent :S Men när jag väl kom upp åt jag frukost och sen bar det av mot Smöööögen! Jag köpte en tröja där som är suuperfin :) Vi köpte glass, rörer och krabbor ;) supermumsigt! så ikväll har vi ätit krabba som jag tycker smakade sådär, rörer på bagutter men glassen åt vi på plats =P
Sen stannade vi i nått tennishus där jag och Emma köpte en back lääääsk, så nu ska vi upp i stugan och driiiicka lite grann medan vi käkar chips och tittar på film ;) Imorrn kanske Sofia kommer hut oxå, det beror på om hon får en biljett på centralen imorrn. Vi fick problem med beställningen via internet så hon får chansa =P Hoppas att hon får plats på tåget!
Nu blev dethär inlägget lite virrigt boch väääldigt mycket förkortat! Men Emma stressar ihjäl mig nu!AAAAAAAAAAAAAAH  jdgfwgfhudvfh PAnik härr !vysa
NAttti nartti!

GöllGöll


Såhär såg jag ut när jag var 6 år gammal ;)

Martin Stenmarck - Nästa dans


Dagens..

Dagens humör: Glaaad =D
Dagens planer: Fira mig :)
Dagens kändis:
 
Eric Clapton

Dagens låt: Rap das Armas
Dagens nedräkning: Har ingen speciell dag att räkna till :(
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: Regn regn regn...

10Juli - födelsedag =D

And guess who's birthday it is :O :) Hahah, vaknade imorse av att Soplett ringde och sjöng för mig ♥ Så sööt hon är :) Vi pratade i typ 5 minuter och då berättade jag för henne att hon hade ringt och sjungit för mig exakt den tiden jag föddes, 9.50  =D men sen sa jag att jag borde "somna" om igen eftersom mor & far skulle komma och väcka mig med frukost på sängen ;P Och 5 minuter senare kom de och sjöng för mig och så fick jag presenter, ett jättefint halsband och ett shoppingdag med mor :) när jag hade ätit upp macorna jag fick så gick jag ner till huset (jag, Emma och Jennifer sover i lillstugan) och där satt danskarna och väntade på mig och när de såg mig sjöng de en grattissång på danska :) sen fick jag presenter av de oxå! lädersnöre + pärlor så att jag kunde göra mitt egna halsband och så fick jag faktiskt ett par trosor =P efter frukosten så skulle de hem igen till Danmark så vi sa hejdå och så fick vi barn godis av dom!

Senare åkte mor, jag, far och farfar till Kungshamn och handlade mat. Vi köpte även räkor av Pigge som vi ska äta ikäll :)
just nu ligger Jennifer brevid mig i soffan och sover. Hon har typ ryck i benen så hon typ "puttar" på mig hela tiden, sötnosen ;D
Nu ska vi snart börja med maten, det blir kyckling i pitabröd ikväll så får vi äta födelsedagsmiddag när vi kommer hem till Tyresö igen eftersom jag vill ha kinamat och de har inte de här i Kungshamn :(
Good bye!


BALDER

igår var jag ju på Liseberg med familjen + Jennifer :) Det var verkligen jättekuul :D Jag åkte Kanonen för FÖRSTA gången, hahah =P Jag åkte allt förutom det som var uppe på höjden.. Balder åkte vi typ 6 gånger och första gången spöregnade det så vi blev dyblöta! Jag hade på mig mina turkosa harembyxor och de blev genomskinliga typ hahah :S men jag struntade i det :) vi åkte kållorado några gånger och även första gången vi åkte den hade det precis regnat massor så när vi skulle åka under ett ställe där det bara brukar droppa så att man kommer någorlunda undan vattnet forsade det ner vatten :D menmen, vi var där från halv 1 till typ 10.. så vi kom hem hit halv 12. Då gick alla och la sig. Fast alla kunde dock inte sova så de störde oss andra genom att asgarva åt INGENTING typ! :@ hahah nejmen det var kul!


HAHAH ÄLSKAR DEN!!

YES

Hahaha, äääntligen har jag fixat lösenord till internet så jag kan sitta inne =D

Liseberg

Jippie :D imorrn far vi till Liseberg! Ska snart gå och lägga mig då eftersom vi ska åka tidig om vi vill vara där i god tid tills det öppnar. Det är ändå 15 mil dit :/ kommer inte kunna blogga imorrn då eftersom vi ska vara där tills det stänger och sedan åka de 15 milen tillbaka till håle :) vi kommer säkert vara hemma härigen vid 12 eller senare..
menmen.. Just nu chattar jag med bästaste Daniel <33 jag får passa på medans han är inne, hinne knappt se honom längre :(
ajah, Nattinatti


Daaaaaanmark!

HAHA juste :) vi har danskar på besök här och de kan inte svenska :S  Jag förstår lite grann iallafall! :) De heter Kirsten, Finn och Hannah! Nyss frågade Kirsten mig nått på danska som jag trooor betydde; Skriver du till din kompis!? Men det är bara vad jag tror hon sa =P Hahah, jag ska försöka lära mig lite danska nu under tiden de är här.. men det är jäääkligt pinsamt när de frågar en nått och man kan inte svara :S men det är kul :) hahah =D


Dannebrogen =D

Äntligen framme!

Och äntligen internet nu så jag kan blogga :) Fast jag måste göra det ute där det finns tillräckligt med täckning tills jag fått lösenordet av min virriga farmor.. men jag kan skriva om igår och idag :D


Nu är familjen äntligen framme på Håle :D Eller vi kom igårkväll vid 10.. Vi tog E4an ner hit,  vi stannade och åt i 1½ timme eftersom det var så många där innan oss -.- sen stannade vi ett antal gånger för att kissa. Mamma och pappa tänkte även att de skulle stanna i Gränna och besöka en polkagrisaffär och även de tog en låååång stund :) Ah, hela resan tog sammanlagt 10 timmar! Men, nu är vi iallafall här =D
Idag har vi varit inne i Kungshamn och kollat i olika affärer. Vi tog en paus och köpte en varsin glass som vi åt på bryggan :) sen fortsatte vi att gå i affärerna.. När vi skulle åka hem stannade vi på vårdcentralen för att kolla min hosta som pågått i ungefär 2 veckor. Då först lyssnade en sköterska på mina lungor och då hörde hon pipljud i bröstet. Så då fick jag ta blodprov men det visade sig vara helt fine :) Så jag får stå ut med denna hosta ett tag till :( Nu är vi iallafall tillbaka i huset igen, ska snart äta middag och sen blir det nog räkor till efterrätt :) Jag kommer att lägga upp bilder från Håle sen när jag kommer hem. Jag glömde nämligen sladden hemma :/

Håle snart..

Imorrn åker familjen till landet.. Jag kan nog inte skriva imorrn då eftersom jag ska sitta i bilen hela dagen -.-'  Men det ska bli kul att komma till landet faktiskt :) Vi åker 52 mil åt väst imorgonbitti tror jag :) Tänk er att sitta i en bil full med packning, två skitungar brevid en som aldrig kan hålla sams i 52 mil! INGET ATT SE FRAM EMOT!!!

Iallafall, idag vaknade jag vid 12 av att Ida, David och Christine lekte HÖGLJUDD inne i rummet! Eller det var inte bara vid 12 utan även tidigare! + att inatt delade jag säng med Christine och visst, hon är en liten person när hon är vaken MEN när hon sover tar hon upp nästan 100 cm av 120 cm i bredd =P Jag låg liksom intryckt mot elementet även fast jag puttat ut henne ett antal gånger! så jag kan ju inte precis säga att jag sovit speciellt bekvämt inatt -.- menmen, när jag kom upp var jag på halvbra humör!
Lyckades äta två mackor + ett glas yoghurt till frukost idag =D Lotta och Tantan var här när jag kom upp oxå, då blev jag på lite bättre humör :) Sen satt jag i köket och bara satt tror jag :S men sen satte jag mig vid datan och frös.. det finns inte så mycket annat att göra, packa kanske :P men jag får göra det när kläderna är tvättade :) Skulle ha varit hos tandläkaren vid kvart i fyra men jag kände att jag var för förkyld för att gå dit! Kommer liksom inte kunna andas eftersom jag inte han andas med näsan och att andas med munnen hos en tandläkare är kanske inte det fräshaste :S jag gillar inte det iallfall, vet inte vad ni tycker men..? och jag skulle hosta hela tiden, så näh, att gå till tandläkaren då tycker inte jag är en hit! Så nu sitter jag här igen.. Lyssnar på musik, bloggar, chattar och myyser med Pepsie ♥ Ska nog börja packa snart så att jag får med mig allt jag behöver i 2 veckor B-)
Auf Wiedersehen


Gammal bild, men den är iallafall tagen av Emma på Håle. Vid våran strand :D

Ronja Theorin Hagert <33

åh gud! just nu smsar jag med en kompis jag inte sett på över två år! Och två år inte inte kort tid!! Anledningen till att vi "tappade" kontakten var att hon flyttade till Åkersberga? asså det är skämmigt, hon sa nyss vart hon hade flyttat och hon har sagt det säkert TUSEN gånger tidigare men jag kommer ALDRIG ihåg!! saknar henne nått såå ofantligt <33 Men nu har jag hennes nummer jö och hon har mitt så hon smsar nästa gång hon är i Tyresö så ska vi kanske träffas då :)

Saknar dig gumman ♥

Forum Nacka

Jag har varit i Forum Nacka med mammsen och Emma idag :) Emma skulle nämligen köpa sig en ny mobil med täckning. När vi kom dit gick vi först in på Lagerhouse och kollade lite grann, sen gick vi till Apoteket och köpte Zyx för min hals eftersom jag hostar heeela tiden.. sen gick vi till Media Markt och kollade på mobiler :) Först hittade inte Emma nån så vi gick och fikade istället. Och tydligen när man blir 16 kan man inte äta själv utan man måste bli matad ;) Iallafall Emma måste det. Och sen som en liiten unge måste hon rapa BLAND folket, eller folket och folket. det satt en man brevid oss som inte kunde hålla sig för skratt när han hörde Emma rapa och såg min och mammas reaktion =D Fyfaan vad det var kuuul!! sen gick vi tillbaka till Media Markt där Emma tillslut hittade en mobil som hon köpte :D sen gjorde vi några till ärenden innan vi åkte hem.när jag kom hem gjorde jag min present till Emma, en godiskaktus =P Suupermuumsig ;D Nej nu ska vi åka till pizzerian och äta, Emmas val eftersom hon fyller år!
Update later..


GrattisGrattisGrattis

Idag blir min storesyster, Emma Margareta Persson hela SEXTON ÅR GAMMAL!!!
Massor med grattis till dig kära syster ♥



Daniel <3

Jag ringde aldrig Bobo, istället messade jag Daniel vid 20 i 2 och frågade vad han gjorde :) Sen åkte jag och mötte honom på slussen. Sen for vi till hötorget för att se på bio. Men först gick vi och åt på donken, där satt vi i kanske en timme och åt och snackade lite skit =P sen gick vi till bion för att köpa biljetter till The proposal. Men den började inte förns halv 7 så vi gick till Åhlens och fikade och snackade ännu mer skit =D när vi precis kommit in där provade vi först parfymer och när jag står och pratar med Danne är det en kille bakom mig som råkar sprejja herrparfym på mig -.-' så då tog jag meer av parfymen jag önskar mig till min födelsedag, Lacoste - Love of Pink =D Sen gick vi upp till fiket och när vi kom in där hade himlen öppnat sig och det bara öste ner regn! men vi satt inne så det gjorde inte oss nått :) men det slutade regna innan vi skulle tillbaka till biografen :) innan vi gick dit skulle Daniel hämta en tidning som heter typ QX.. han tog två exemplar ifall den skulle vara bra, då kunde han slänga den som han läst och spara den andra som var oläst! Jag vet han är lite wierd men... Sen såg vi The proposal och den var verkligen ASBRA! Den var slut vid halv 9? då behövde Daniel gå på toa så vi gick till Donken igen och gick på toa där. När han uträtt sina behov köpte vi en varin McFlurry men som vanligt när jag har varit på bio orkade jag inte äta upp den så jag slängde ungefär halva :P sen visste vi inte vad vi skulle göra så vi åkte hem.. Kom hem vid ungefär halv 11 och då satt typ hela familjen i soffan och tittade på nånting på tv. Nu tittar jag och mor på Wicker man. ska se klart den nu sen tror jag att jag ska sova så jag förhoppningsvis blir av med denna förbannade hosta nångång!
NATTINATTI


Fira med schläckten =D

Igår var släkten här för att fira mig, Emma, Andreas och Mickis. Fast det gick inte så bra att fira Mickis eftersom hon inte ens var här :( Jag fick pengar och presentkort.. Emma fick pengar, presentkort och smycken :)
Micke kom först och drack upp alla välkomstdrinkar :O haha! nejmen det var najs :P vi grillade maschmalllows och åt Emmas gooooooa marrängtårta =D Jennifer kom oxå hit och åt middag med oss :) vid 8? gick vi in för det blev för kallt ute.. jag satte mig vid datan och kollade runt lite.. sen vid 10 drog alla hem! då spelade jag, Emma och Jennifer kort. Först spelade vi PAPEGOJJSTRESS! och jag lova det är sjuuuuukt stressigt! Sen tog vi det lite lugnare och spelade vänd10an.. det gick iiinte så bra för mig i det =P men sen fick vi gå ner för vi störde Ida och David när de skulle sova.. men därnere gjorde vi ändå inget så jag gick och la mig :)
Idag ska jag nog inte göra nått. Mor, Ida och David ska på bio och se Ice age 3 och jag får inte följa med :( =P men det gör inget jag orkar nog inte det ändå satt.. kanske ringer till Bo sen.
Nänu ska jag inte sitta här något mer tror jag.. Tjenix!


Taylor Swift - Love story


HAHAH

Jag bara måste lägga upp dehär muppbilderna på Jacob som Bo tog på honom när han sålde jordgubbar ute vid Tyresö slott :) 


Jag har faktiskt tillåtelse att lägga upp dehär =P



 

Lindsey Lohan - Confessions of a broken heart


Skäms

Nej skäms på mig som har börjat skriva så sällan! Det måste bli en ändring.. nejmne helt seriöst, nu är det sommar och då ska man inte sitta inne framför datan och blogga! De dagarna jag inte har skrivit på har jag varit med Bo och vi har varit med Jacob eller varit och badat. Inte mer intressant än så :)
Idag har iallafall familjen varit i Tyresö strand och badat. Det var först kallt i vattnet men när man väl kommit i var det superskönt! Vi åkte dit vid 1 eller 2, kommer inte ihåg sånt :S Rebecka sov här inatt men hon var tvungen att åka till VC för att ta spruta. Men vi mötte upp henne och hennes familj igen på stranden :)

Imorrn ska släkten komma hit på grill"fest" för att fira mig och Emma. Emma fyller år på söndag och jag nästa fredag, men vi firar oss imorrn eftersom vi åker till Håle på tisdag tror jag.. Det ska bli najs men de säger att det ska regna och åska imorrn, så jag hoppas att de har fel :)
HEJSVEJS



Ken Ring


Tjingeling

Ska snart ner och spela minigolf :) skriverom dagen när jag kommer hem tror jag :P
Tjingeling!



RSS 2.0