Nu så!

Ojoj skämmes på mig. Men det jag kan säga är att jag har inte bloggar pga att jag inte har suttit vid datorn sen i onsdags förra veckan typ. Har ju min Iphone så jag har aldrig riktigt haft behov av datorn eftersom det mesta finns i iphonen. Men jag har inte listat ut hur man bloggar via den.. prövat men det funkar inte "/ yäyä får be någon som kan om hjälp :) Men snart ska det nog börja komma riktiga inlägg igen!
PEACE


!!!

JAG HAR SKAFFAT IPHONE!! :D

.

Just nu är min blogg död men den återuppstår nog snart. Hoppas jag ;)

Jevlar

Precis som i påskas.. LÄS HÄR


Cool

It's amazing how a person like you were just a stranger and suddenly means the world to me!
♥ I love you Fatima Rosendahl ♥


I'm a good girl

Jag har fortfarande ont i halva kroppen och det blir ju inte bättre av att jag slår mig själv hårt med mobilen i höften där det gör ondast. Jag är duktig.
PEACE


25 saker en tjej tänker när hon ser en kille

1. Hur han luktar
2. Hur han ser ut
3. Hans frisyr
4. Hans kläder
5. Hans längd
6. Hans kroppsbyggnad
7. Hans hårfärg
8. Hans ögonfärg
9. Hans skratt
10. Om han är singel
11. Om han är en vän till någon av hennes egna vänner
12. Om han har facebook
13. Om han går på samma skola som henne själv
14. Om han går i någon sport
15. Om han talar ryska
16. Hur han skulle se ut som Mr bean
17. Om hans föräldrar är bekanta till hennes egna föräldrar
18. Om de setts förut
19. Om hon har hans telefonnummer
20. Om han har körtkort
21. Om han är känd
22. Om han är gay
23. Hans tänder
24. Om han ser rik ut
25. Om han tänker likadant som henne 

KABOOOM!

Idag har jag ont i min vänstra sida av kroppen. Vill ni veta varför? Ni har inget val så here I go; Jag åkte (eller försökte åtminstone) skateboard och failade totalt. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde men på nått vis så far skateboarden iväg och jag pladask eller nej, BOOM ner i golvet. Så nu är jag en skadad brud. Och inte bara i huvudet utan halva kroppen också. Nacken, axeln, armbågen, handleden, höften, låret, knät, fotleden. Så nu vill jag säga till alla ni som läser: Det är faaaarligt med skateboards!

Igår skrev jag inte.. Men jag gör det nu då. Igår var det en vanlig dag typ eller nej det var det inte. Klassen åkte in  till DN skrapan och blabla, slutade iallafall besöket med ett gruppfoto på klassen men rubriken "Klassen som gud glömde" vilket är sant men den är för bra asså! Skitsnyggt foto iallafall.


Unbelivible

Det är egentligen helt otroligt att jag sitter här vid datorn denhär tiden och har såhär lång tid kvar jag kan innan jag måste gå. Man ligger i den varma sängen och har det bra meeen då händer grejjer så man måste upp och kolla vad som försegår. Anyhow..
Nu sitter jag här och väntar egentligen på at tiden ska gå, eller nått. Ser på Jims värld och har precis ätit FRUKOST. Det är mest chockerande tror jag.
Idag ska vi först ha HK sen ska jag har lite syslödj med musikklassen för att göra klart kudden till Erik och sen ska vi åka till DN(?). Så vi börjar 9.10 och slutar 16.00 a loooooong day my friends -.-' Hoppas den blir rolig iallafall. Nej, nu ska jag göra annat, orkar inte sitta och stirra ner i pappas lilla miniskärm.
PEACE

Yes or no

Om jag frågar dig en enkel fråga vill jag inte ha en massa bortförklaring kring den frågan FÖR JAG BRYR MIG INTE! Om jag t.ex. frågar ifall jag ska stänga dörren behöver jag inte höra " jag gjorde inte det för att blablabla...." Jag frågade om JAG ska stänga dörren. JA ELLER NEJ? Got it? BRA
PEACE

GIRL POWER

Jävlar vad jag inte gillar att vara kvinna ibland. Speciellt inte nu för jag kan inte ens småhosta utan att det hugger till! Ni killar ska fan inte klaga på pungsparkar för jag är nästan säker på att det är "skönare" än f*cking mensvärk! Och säg heller inte att kvinnor är det svaga könet för ni skulle inte ens klara av 10 minuter med dessa sorters magvärk och att jämföra en dunderförskylning för män mot att föda barn är bara sjukt. Ni skulle vara döda efter första sammandragningen medans vi kvinnor skulle kunna vara dunderförskylda SAMTIDIGT som vi föder barn!
De var ni inte berädda på vah!?
typ PEACE

hahah, jag tror jag har ett stänk av PMS.
Och för er som inte vet vad det betyder kan jag berätta att det står för "Plötsligt Missnöjd Surpuppa"

HONORED

Känner mig lite hedrad faktiskt :) Blev tillfrågad av Mellis om jag ville skriva hennes nästa tatuering! Självklart vill jag göra det och jag hoppas den blir bra så hon gör just den som jag har skrivit. Det skulle vara lite coolt faktiskt. Ha "min" text, a iallfall min skrift i en annan människas hud. Totally awesome!
PEACE


20 saker en kille alltid tänker på när han är med en tjej

1. Vad hon har för bröststorlek?
2. Hennes läppar.
3. Hennes hår.
4. Hennes händer.
5. Hennes naglar.
6. Hennes ben.
7. Hur hon skulle vara i sängen.
8. Vilka hon har legat med.
9. Vad hon tänker på?
10. Vem hon smsar med (Om hon nu skulle smsa)
11. Vem hon pratar med (Om hon nu skulle prata i telefonen)
12. Vilken färg hon har på sina trosor.
13. Vilken färg hon har på sin BH.
14. Har hon pengar?
15. Kan hon diska?
16. Kan hon betala för sig!
17. Hennes tänder.
18. Röker hon (hoppas inte!)
19. Är hennes mamma en MILF?
20. OM HON ENDÅ KUNDE VARA MIN FLICKVÄN!


Cheall

Nu är jag hemma efter en riktigt slapp skoldag och just nu ser jag på film (ovanligt va?) Den heter "Very bad things". Rätt så sjuk. Har inget mer att skriva så..
PEACE

Jag skäms

Jag känner mig som en jättedålig kompis. Jag har inte tagit vara på vissa vänner. Jag har inte umgåtts med vissa på hur länge som helst. Men vem beror de på då? Inte dom iallafall. Det är mitt fel. De kan ha ringt mig och frågat ifall jag har lust att hitta på något, men då ska jag antingen göra något annat eller så orkar jag inte. HÖR NI? Jag ORKAR inte. Hur hemskt är inte det? Jag väljer att sitta hemma istället för att umgås med en vän. Det är sånt som gör att man glider ifrån varandra och det är synd. Man behöver inte fara och flänga när man är med en kompis, man kan ta det lugnt och se på film eller något. Då behöver man inte ha så mycket ork egentligen. Men jag har valt det korkade alternativet när någon frågar, och sen så ringer jag inte tillbaka när jag väl har ork. Det är mest tragiskt. Det är så elakt. Tack vare det umgås jag inte med de jag umgicks med när jag var yngre. Jag vet, man växer ifrån varann, men så är det inte med alla. Vissa människor (JAG) är dumma i huvudet så låter det bli så.
Fan, förlåt!


Dagen som skulle vara tjill blev helt fantastisk

H-vete vad trött jag var igår kväll! Jiesses. Jag gick och lade mig vid halv 2 och då var jag så himla trött så jag bara tog ner allt som låg på sängen på golvet, släckte två av tre lampor och tog av mig på överkroppen, jag sov i mina byxor. Hade behövt bädda sängen där allt låg helt fel MEN JAG ORKADE INTE. Nej, då la jag mig allt och somnade. SEN hade jag även glömt stänga av min väckarklocka så den ringde imorse klockan SJU. Stänger jag av den då? Nej jag snoozar bara så den ringer i 45 minuter till. Bra Fanny, bra. Jag somnade, vaknade och somnade hela morgonen. Sen vid 20 i 12 ringer Fatima mig och frågar ifall jag vill träffa henne och shoppa i centrum. Hade inget annan för mig så självklart gjorde jag det! :D Kom ner 20 i 1 och först fikar vi (ingen av oss hade ätit frukost). Och han som jobbade där blev typ helt störtförälskad direkt. Jeklar asså vad han stirrade. Yäyä, efter fikat och snack så gick vi och köpte det vi skulle. Hade egentligen inte tänkt köpa något men det blev en del. När vi handlat klart åkte vi hem till henne där hon gjorde sig i ordnig till hennes "dejt" med Jasmine. Och jag måste bara säga; SHIET vilken SNYGG kompis jag har! ♥ Grymt vacker ♥
När hon var klar åkte vi tillbaka till centrum och väntade på Jasse. Och då gick vi runt i centrum igen. Vi gick och satte oss utanför kafét vi var på tidigare och där var han och hjälpte till att plocka ihop. Han verkligen RÅGLODDE på Fatima. Helt sikko. Så vi bytte bänk. Precis innan Jasse kom, kom min buss så jag tog den och åkte hem :)
PEACE
 


Ansiktsfresh.

En billig mascara. Förhoppningsvis bra.

Läcker borste.

Vanligt vitt linne från H&M 50:-

Jättefin LILA "kofta" från H&M 199:-


Kan du säga dessa högt och snabbt?

Swan swam over the sea, swim, swan, swim! Swan swam back again. Well swum, swan

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

She sells sea shells on the sea shore.
The shells that she sells are sea shells I'm sure

- Ett kvistfritt kvastskaft

- Packa pappas kappsäck

- I wish to wish the wish you wish to wish, but if you wish the wish the witch wishes, I won't wish the wish you wish to wish

Six slimy snails sailed silently

What would the woodpecker peck in the woods if it wouldn't peck wood?

The sixth sick sheik's sixth sheep's sick (Denna sägs vara den svåraste ramsan på Engelska. En del anser att den är superlätt, men kom ihåg att uttala alla ord rätt, då är det garanterat inte superlätt).

Floppa Foppas Flotta Foppatåfflor

Flyg Fula Fluga Flyg, och den Fula Flugan Flög

Stockholmaren

Det var Stockholmaren som skulle köpa en stuga av en bonde i Småland.
Stugan låg vackert vid en sjö med både brygga och båt. Denna stuga ville ju Stockholmaren verkligen ha, men det var bara ett litet problem, Stockholmaren var allergisk mot mygg. Han frågade flera gånger om det fanns mygg, faktiskt så ofta att bonden blev förbannad.
Då erbjöd bonden ett vad, han skulle in till byn och handla, under denna tid skulle han binda Stockholmaren naken vid en flaggstång och var det så att Stockholmaren blev biten av ett enda mygg skulle han få stugan gratis.
Sagt och gjort Stockholmaren bands vid flaggstången, bonden gick till byn, mycket nervös var han.
När bonden kom tillbaka hängde Stockholmaren nästan livlös i flaggstången. Bonden gick fram och frågade om han blivit biten av mygg.
- Nej, sa Stockholmaren, det är ingen fara, men har kalven där borta ingen mamma????


Better now

Nu har jag lite roligare, chattar med mina gullefjun Amanda och Fatima :) Det förgyllde min kväll! Love <3
PEACE

What a life.

Det är lördag och vad gör jag? Jo jag sitter hemma helt ensam framför datorn och har inget liv. Kul.
PEACE

Jobb och Shopping

Idag har jag varit och jobbat, lekgympa med en massa små busungar! Så otroligt söta :)
Efter det åkte jag, mamma, Emma och Ida till Farsta och handlade. Jag köpte tre ramar till bilderna på mormor och Erik och sen så fick jag ett par skor av mamma. Man tackar! Nu sitter jag här och ska fixa med listorna för lekgympan, allt är helt crazy bananas.
PEACE



Hottie


Tattoos

För någon kväll sedan så ville Emma att jag skulle "tatuera" henne. Så då gjorde jag det, först skrev jag på hennes fot och sen på ryggen. Har bara bild på hennes rygg "/ :) Sen "tatuerade" jag Teo också men det gick käpprätt åt helsike.. Ingen bild där. Men senare på kvällen eller rättare sagt mitt i natten så hade jag fått inspiration så jag började klottra på mig också..:







Och mina favoriter ;


Fotspåren symboliserar går.

Alla dehär är ord som betyder. För mig är dom viktiga!
De två senaste vill jag nog tatuera in på riktigt, iallafall
"går" brevid.


En jättesöt liten berättelse



I mina bästa dar...


Jag ÄR normal.

Jag ser ju riktigt smart ut.. :)

Schygg frilla! The unicorn remember?

Jag är frisk jag lovar..!

Grrr sexxi mama!


Min älskade mormor och min älskade Erik



Man kan inte göra annat än älska dom! <3
And now after the serious pictures..

KÄRLEK! ♥


-Bright head! -WHERE!?!

Jag skulle ha kunnat slänga in några bilder OM jag inte hade varit ett sånt himlans lättdistraherat miffo som glömmer mobilen i kyrkan! BRA DÄR FANNY!! -.-' Ibland känner jag verkligen hur duktig jag är.


Juste, jag har blivit biff. Aren't I sexxi!?


RSS 2.0