Rockelstad slott i en vecka

Jag känner att jag verkligen vill skriva men jag vet inte vad jag ska skriva. Och när jag väl har börjat skriva på något så tappar jag lusten och stänger ner.

Den här veckan har jag spenderat på Rockelstad slott som konfirmationsassistent och jag har verkligen haft jätteroligt. Fått lära känna nya personer och stärkt andra vänskapsband, skrattat tills jag fått ont i magen, gråtit tills det börjat ömma i ögonen. Det har verkligen varit underbart!
Vi har gjort gipsmasker och målat dom i syfte av att förklara vad man själv har att ge till omvärlden och vad man skulle vilja ha från omvärlden.
Vi har alla som ville fått prova på att köra en segway vilket jag kan säga är SJUKT roligt. Häftig och läskig känsla, men helt freaking awesome! När jag får 90 000 kr ska jag lugnt köpa en....
Sista kvällen hade vi som vi alltid har på läger, en show. Den var riktigt rolig. En klassiker är Romeo och Julia som ursprungligen består av Lotta och Bitte men i år var bara Lotta där så Malin fick vara Romeo. Men det är alltid lika kul att se den. Sen var det några av konfirmanderna som sjöng, vi assar gjorde en pjäs (snövit), intressant tolkning får jag lov att säga. Sen hade konfirmanderna gjort en låt om oss assar och ledare och vice-versa. SKITKUL verkligen!
Samma natt när vi nattat kottarna var det dags att busa. Så vi hängde upp kottarnas skor och kläder i flaggstängerna. Yep, så kan det gå när man är på läger med oss hahah. På fredagmorgonen hade jag, Madde och (Malin) väckning och jag kan lova att det var en väckning de seeeeent kommer glömma. Kastruller säger jag bara...... Reaktionerna var obeskrivliga!
Morgondopp med Malin blev det en morgon också. Kallt men ändå skönt. Jag stängde även in Madde i bastun en gång, vi skrattade så mycket så vi nästa kissa på oss..! Så kul som jag har haft den här veckan har jag inte haft på lääänge. Tack för en underbar vecka mina fina vänner! ♥

RSS 2.0