Dag 22 - Mitt favoritminne

Jaha, mitt favoritminne. Asså jag har sånt dåligt minne så jag kommer knappt ihåg vad som hände igår ^^
Nej men jag har många favoritminnen. 

Ett av mina favoritminnen är från Åland förra året. Det är en så länge den bästa resan jag har gjort i mitt liv. Där hände det en himla massa roliga saker och jag har jättemånga minnen där ifrån.
Men ett roligt minne är när jag satt och trollade för Rebecka, Emilia och Josefin ute på balkongen. OjojOJ vad de blev blåsta. För det förtsa vill jag bara säga att jag kan asolut INTE trolla what so ever. Men den gången vad jag så skillad. This is how it happend.
Vi satt först där ute och spelade kort och när vi tröttnade så ville jag visa mina magiska talanger... Så då drog jag först vanliga lätta korttrolleritricks. Och sen skulle jag bara driva och låtsas att jag kunde gissa vilket kort de tagit ur högen och sedan lagt tillbaka igen. Men när de lägger tillbaka kortet ser jag att man kan se i bordet (det var ett glasbord) vilket kort det var. Det liksom reflekterades. Och DÅ körde jag stenhårt på att jag kunde trolla. Och dom gick på det så LÄTT. Det var liksom "WOOOOW hur gjorde du det!? :O ) och sånna saker. Det var verkligen jätteroligt! Sen avslöjade jag hur jag gjort ^^
Det här skrattar vi fortfarande jättemycket åt!
PEACE


21e bilden - En person som alltid ställer upp för dig


My twinsister xP


Dag 21 - Det här ville jag bli när jag var liten

Oj jag ville blir rätt mycket när jag var liten. Jag var en pojkflicka när jag var liten så jag ville bli typ polis, brandman, sopgubbe ville jag bli en gång när jag var 5. Men en sak som höll i ett tag iallafall var snickare. Jag ville bli snickare! Sen när jag blev lite äldre visste jag att jag vill jobba med barn. Och sen tillslut när jag var 12 visste jag precis vad jag vill bli, barnmorska. Så det är mitt mål inom yrkeslivet, barnmorska!


PEACE


Screw this

Men dra ballen i gruset....
Igår öppnades hemsidan igen för gymnasieantagningen då den preliminära var klar. Jag hade inte tid igår att kolla den så jag gick in nyss. OCH JAG FÅR INTE UPP DE DÄR JÄVLA PDF-FILERNA! Nej, så jag kan inte se vad jag kommit in på. DASE
PEACE ish

Dag 20 - Den här månaden

Månaden april... vad kan man säga om den? asså jag har ett sånt fruktansvärt minne så jag vettefan knappt vad som har hänt i april :P
Lillasyster har fyllt år, pappa fyller år imorgon.. Äh jag vet inte vad jag ska skriva.
månaden kommer och går, minnena består?
PEACE


19e bilden - En person som är snygg


Dag 19 - Shopping

Inte sådär jätteförtjust i det om jag ska vara ärlig faktiskt.... Jag handlar oftast när jag inte har något att göra eller måste. Eller asså jag älskar att åka iväg när kompisar ska shoppa men det är sällan jag kommer hem med någonting då.
Finns inte så mycket mer att säga om den saken va? nej tänkte väl det..
PEACE


Skansen med UG

Idag var jag på skansen med ungdomsgruppen och jag hade verkligen asroligt. Helt fantastisk dag må jag säga.
Finns inte så mycket att skriva så jag lägger upp några bilder istället :)
















Någonting var myyyyycket roligt xP


Döv, stum, blind och Tess



Avslutar med en riktigt underbar och klockren bild som visar alla från ungdomsgruppen deras bästa sida xP


18e bilden - En bild på din fritid


På min fritid brukar jag vara med den här nöten :P


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Jag är inte så jätteförtjust i att fylla år faktiskt. Jag tycker inte om det där med att det är MIN dag, vill inte vara i centrum liksom.
Men jag har inte varit med om ett jättefiasko iallafall utan ändå haft helt okej födelsedagar. I somras var helt okej fast det blev en massa besvikelser. Den slutade med att jag fick fira den med mina underbara grannar! Och det är deffenitivt inte fel!
Men en som jag kommer ihåg sådär halvdant. Kommer inte ihåg vad vad jag fyllde men då åkte vi grannar på myggan kryssning. Men en sak jag kommer ihåg därifrån är att Emma och Daniel pratade med hon som sjöng på scenen och bad henne sjunga "ja må hon leva" för mig. Och det gjorde dom och jag fick gå upp på scenen.
Men jag har ingen favoritfödelsedag tyvärr :(
PEACE


17e bilden - En ovanlig bild


Bild på Sofias tumme (till vänster) och min "tumme" (ser mer ut som en stortå) till höger.
Inte så vanlig bild kanske ^^


Dag 17 - Saker som irriterar mig

Vi kör en 10 lista på den. 10 till 1

10 - Folk som skapar bråk bara för att ha något att göra. 

9 -
 Random kommentarer på bloggen. T.ex. om jag skulle skriva om att jag är jättearg för en sak och någon kommenterar "snygg header eller haft en bra helg". MEN HALLÅ!? nej.  

8 - Bortskämda barn. Som får allt de pekar på och gör ALDRIG fel. De får bete sig hur förjäkligt de vill utan att föräldrarna säger till.7 - Folk som mobbar! Seriöst, har ni inget bättre för er? Eller om ni mår så dåligt själva, snacka med någon.

6 -
Vart man än går får man höra någonting om vikt och hur man ska se ut mm. VARFÖR KAN VI INTE LÅTA ALLA SE UT SOM DE VILL OCH MÅR BRA I? För alla är snygga precis som de är. När man möter någon vill man kanske höra "gud vad snygg du är idag" inte "vad smal du har blivit, eller har du gått ner i vikt". Näe, bara säg att man är fin. För det är alla!

5 - När jag frågar en fråga som man bara behöver svara ja eller nej på och så får man ändå som svar en hel jävla historia. T.ex. "Ska jag stänga dörren?" "jag gjorde inte det för att......." JA ELLER NEJ!?

4 - Besserwissers. När jag vet att jag har rätt och de som säger sig veta bättre och vägrara säga "jo men du kanske har rätt" blir jag väldigt irriterad. 

3 -
Att jag aldrig kan hålla käften. Ska alltid vara så klumpig och slänga ur mig saker!

2 -
 När folk ÖVERplanerar, gooosh vad irriterande det är. Take things as they come.....


VINNAREN - människor som inte kan låta bli att lägga näsan i blöt och vägrar ge upp när man säger ifrån! IT'S NON OF YOUR BUISNESS.


16e bilden - En bild på dig själv


Dag 16 - Mitt rum

Just precis nu vill jag inte gå in i mitt rum. Jag VÅGAR inte. And the reason is: jag fick besök av en meeeega stor spindel igår. Jag skojar inte. It was HUGE!
Men iallafall, jag skulle lägga in en bild om jag hade en hyffsat ny men det har jag inte. Jag ska städa rummet idag tror jag och då ska jag fota och så lägger jag in bild senare ikväll :)

BILD IS COMING UP SOOOOOON


15e bilden - En person som du vill vara med


Jag vill vara med dig för jag saknar dig som in i h*lvete!


Dag 15 - Mina drömmar

Mina dömmar..... 

Långt och välmående liv för alla mina nära och kära. Det är min högsta dröm iallafall. låter rätt självklart att det är en stor dröm men utan det så är man ingenting.
Sen så vet jag faktiskt inte vad jag har för drömmar, har inte riktigt tänkt nått särskilt på det, iallafall vad jag kan komma på. Jag har säkert någon mer dröm men ingen som jag kan komma på på rak arm....
Men en dröm inom yrkeslivet är att bli barnmorska.
PEACE


14e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider


Elin, jag och Rebecka :)


Dag 14 - I min handväska

Nu i vinter har jag inte haft en handväska utan jag har haft allt i min jacka. Och där har jag verkligen haft allt. Plånbok, nycklar, mobilen, tamponger, ljus, lösa papper, hårspännen, pennOR, läppbalsam, TUGGUMMIN, armband. Jag har liksom haft allt det om man knappt får plats med i väskor.
 
På sommaren har jag inte jackan på mig utan då flyttar jag allt till en väska. Någon dag här i veckan ska jag faktiskt åka och köpa en ny väska. Typ en Adidas eller converseväska.


13e bilden - Du och någon klasskompis


Hela klassen när vi besökte DN och Expressen. Våran framsida med titeln "Klassen som gud glömde"


Dag 13 - Om jag fick säga något till mitt yngre jag

Ja, vad skulle jag säga? Kanske något i stil med..;

Ta vara på dina vänner men glöm inte bort dig själv. De flesta bryr sig ändå inte vad du gör för dom, du kommer få massa skit tillbaka bara. Och ta inte åt dig, för det är inte alltid du dom har gjort fel......

PEACE

12e bilden - En bild på din vardag.


Inte särskilt ny bild men det är dessa stenhårda brudar jag umgås med dagligen!
♥♥♥♥♥♥


Dag 12 - Julens favoriter

Julens favoriter.....

Julen är så himla mysig, för det är en av de väldigt få gånger som släkten träffas.
Favoriterna på julbordet är Janssons frestelse och mormors hemmagjorda köttbullar! Muuumma :)


11e bilden - En person du kan berätta allt för


♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Dag 11 - Det här hade jag på mig idag

BH + trosor ofc ;P Vitt linne, svart tunika, svarta byxor, svart kofta.


Absolut inte den bästa bilden, men till mitt försvar så sprang jag och tog den BARA för att det var dethär inlägget och jag vill få det klart!


10e bilden - Någon du tycker är väldigt snäll.


Du är för snäll, för charmig och FÖR STARK! damn you...
♥ Antonio, my italianoman ♥


V.15

Imorgon går vi in i vecka 15, vad ska jag roa mig med då tro?

Måndag: Skola, vara med Annica
Tisdag: Skola och föreläsning i Solna?
Onsdag: Skola, tjejgruppen, ungdomsgruppen
Torsdag: Skola, ??????
Fredag: Skola, ??????
Lördag:
Söndag:

Fytusan vad skönt, jag har ingenting alls inplanerat i helgen. Fast också rätt segt. Jag jobbade inte förra lördagen och då steg jag inte upp innan halv fyra. Det hade blivit senare oom inte Annica messat och frågat om jag ville promenixa. Så att jobba är rätt skönt på lördagar för då sover man inte bort dom. Sen att när man jobbat en lördag är man ju inte precis pigg som en gris i england på kvällen men det är en annan femma ^^ 
Men jag kan inte gå hemma en heldag, måste göra något annars blir jag så fruktansvärt rastlös. Dags att fexa fram grejjs att gora!  

Juste ska ju träffa Emilia någon dag också.. Men vet inte riktigt när. Det ska iallafall bli supermysigt. Men jag vill träffa hela Långskärsfolket, saknar som tusan!
PEACE


Dag 10 - Min önskelista

Högst upp på den listan är tungpiercing. Jag vill verkligen ha det, tycker att det är assnyggt.

Alltså;
1- Tungpiercing
2- Iphone 4 (min 3:a som jag har nu kommer antagligen ha pajjat innan jag fyller år..)
3- Tantcykel (11/4 22:42)
4- Systemkamera (17/4 03:38)

Jag önskar mig faktiskt inte så mycket. Det är nog det här. Jag har liksom det jag behöver. Onödiga saker tar bara en massa plats.

Men om vi bortser från prylar....
Då önskar jag att alla bara kunde acceptera alla för vad dom är. Sluta mobba, sluta kränka, sluta vara elaka överhuvudtaget. Det är bara så himla korkat. Nejmen seriöst. INGEN mår bra av att göra andra illa.
"Ms America speaking" - I want world peace
Det är väl det jag önskar mig tror jag. Lägger till mer om jag kommer på nått. Har säkert glömt så....
PEACE


9e bilden - Någon i din släkt.


Jag har fått turen att ha dig som kusin!


Dag 09 - Min tro

Jag är verkligen suuuuper religös. AMEN! eller inte. Nej, kristen är jag men jag följer verkligen inte bibeln ordagrant överhuvudtaget. Men jag älskar att vara i kyrkan.
Explaination why..
Jag är både döpt och konfirmerad. Döptes den 7 oktober 1995 och konfirmerades den 21 augusti 2010.
Innan sommaren 2010, (innan konfalägret) ville jag absolut INTE konfirmera mig. Jag hade liksom ingen vän att göra det med, så då ville inte jag åka iväg på läger helt "lonley". Som tur var hoppade Rebecka in i gruppen några veckor innan vi åkte. Åland blev den underbaraste resan jag har gjort hittills i mitt liv. Jag ångrar det inte ett dugg. Jag har fått chansen att lära känna ett helt gäng med toppengoa människor och det är jag verkligen glad för. 
Nu är jag i kyrkan varje onsdag för tjejgruppen och ungdomsgruppen och sen så går jag även ledarutbildningen i kyrkan. Kyrkan har blivit som mitt andra hem.
Jag verkligen STORTRIVS i där.
Men själva tron. Jag tror på någonting, men inte att det sitter en gammal gubbe med långt skägg på molnen och stirrar ner på människorna. Min tro är människorna i min omgivning. Alla de som finns omkring mig som sprider glädje och värme. Dom som får mig att må bra, de är min "gud".
Lite så typ.





Lite bilder från både Åland och själva konfirmationen ♥


8e bilden - En person som du saknar


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Dag 08 - Ett ögonblick

18 september 2010, klockan var väl runt 14 tror jag. Det var det ögonblicket som Fatima och jag blev vänner, på riktigt. Vi satt där på berget och pratade om livet i över 1 och en halv timme. Det ögonblicket betyder så fruktansvärt mycket för mig för du är det bästa som hänt!
 

7e bilden - En bild som du aldrig lagt upp.


FIGHT FIGHT FIGHT!!
kärlek ♥


Dag 07 - Min bästa vän

Den 18 april har vi varit vänner i 7 månader. Känt varandra i kanske 8 månader. To be honest, you are the greatest person i'll ever meet. Tack för att du finns, du betyder så sjukt jävla mycket för mig. Skulle jag förlora dig skulle jag förlora allt.


Fatima Rosendahl
♥ JAG ÄLSKAR DIG! ♥


6e bilden - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Långskärsfolket ♥


Dag 06 - Min dag

Eftersom jag kör "lär känna mig på 30 dagar" nu i april och började den 1:a så tänker jag köra ett inlägg FÖR varje datum. Alltså Dag 06 som jag skriver idag den sjunde är alltså för den sjätte..

Jag vaknade liite försent så jag kom typ 10 minuter sent till första lektionen som var musik. Rätt rolig lektion förrutom när läraren sitter och snackar om musikhistoria och visar en massa tråkiga youtubeklipp..
Efter det hade vi idrott och de senaste lektionerna så har det varit elevledda och denna gång var det jag, Lykke, Jenny och Simone som skulle hålla i den. Vi började med konleken som uppvärmning och den fick jag leda eftersom det var min idé på lek och bara jag kan den. Sen var det en till uppvärmningslek och tillsist själva huvudleken "Tre kronor". Jätterolig lektion var det att leda och jag tycker att det gick jättebra! Det jag tyckte var mest spännande var att se vad vi fick för betyg på det hela eftersom jag jobbar som idrottsledare. Men ett mycket starkt VG är inte fy skam. Hade varit lite "kul" om jag fått typ ett svagt G.. Då hade jag ringt min chef och frågat varför jag jobbar hos Korpen. Men det behövde jag inte.
Lunch efter det, chicken nuggets.
No, matte och sen slutade jag. Mötte Annica och Tess och så drog vi till kyrkan. Annica är ledare för tjejgruppen och jag praktiserar, eller egentligen är min praktiktid slut men det är så kul så jag stannar. Denna gång var det bowling med tjejerna. Riktigt kul var det, jag vann över tjejerna som spelade på samma bana som mig.
När tjejgruppen var slut gick jag och Annica och köpte middag, gick till kyrkan, åt där medan vi väntade på att ungdomsgruppen skulle börja. Antonio bl.a dök upp medan. Sen var det ju ungdomsgrupp hela kvällen. För mig är onsdagar veckans mysigaste dag.
När det var slut där promenerade jag och Lotta hem. Jag kom hem och gick och lade mig.
PEACE


5e bilden - En gammal bild på dig själv.


Hur gammal kan jag ha varit? 4 år kanske...?


Dag 05 - Vad är kärlek?

Jies, det här är en svår fråga.

I mina ögon finns det olika typer av kärlek. Familjekärlek, vänskapskärlek, kärlek mellan kille-tjej, kärlek mellan människa-husdjur (oh, that almost sounded dirty…..), men ni förstår. Det finns så olika typer av kärlek. Men ändå på något sätt hänger alla ihop.

Familjekärlek är ”blodskärlek”. Den kärleken har man haft enda sedan man föddes och man kommer aldrig bli av med den.  Jag kommer aldrig känna samma kärlek för en pojkvän som jag gör för familjen eftersom det är heeelt olika. Vänskapskärlek. Jag älskar inte någon av mina vänner på samma sätt. Kanske låter skumt, men det är olika relationer.

Jag har fruktansvärt svårt att säga till människor att jag älskar dem. Jag är väldigt försiktig med det. Jag vill inte säga det till någon som absolut inte känner samma sak. Eller typ gör det men sen helt plötsligt bara ”go, tro!”. Om man säger så, jag är rädd för att inte bli älskad tillbaka…..

Det senaste halvåret har jag sagt det till 2 av mina vänner. Dem är de enda som jag verkligen vet att jag älskar. Av mina vänner då.Jag känner ibland att jag kanske behöver bli bättre på att tala om för de jag har omkring mig att de betyder något för mig.

Men vad kärlek är för mig, det är gemenskap, tillit, glädje och att finnas.

 
älska, glömma och förlåta
det är livets stora gåta
den som älskar glömmer inte
den som glömt har inte älskat
den som älskat och glömde visste inte vad kärlek var

 


Hej

Drar snart ut med Antonio. Postar kanske dag 05 senare ikväll om jag hinner skriva klart den...
PEACE

Grattis lillasyster!

Igår fyllde lillasyster Ida 11 år! Grattis sötnos!



Hon bestämde att vi skulle äta thai och så fick det bli ^^
Efter var det "fest" inne på hennes rum. Sheat, hade ingen aning om att Emma var en sån partybrud :P
Annica ringde och frågade om jag ville med ut och gå. Klart, så hon och gänget hon var med kom förbi mig så jag hakade på.... Gick i ungefär 1 ½ timme. När jag kom hem var jag heeelt död. Var så fruktansvärt trött så jag gick och la mig och somnade typ direkt. Sen hade jag apsvårt att vakna imorse så jag försov mig ^^ men bara lite.
Efter skolan väntade jag med Linn på hennes mamma. När de möttes åkte jag hem. Jag borde ju plugga men... a... precis.. så var det med den saken... Skulle ha jobbat idag men skolan jag skulle vara på fuckar. yä.
PEACE

 


4e bilden - En bild på en konstig tid i ditt liv.


Det blev skumt.. allt var bara så fel.


Dag 04 - Det här åt jag idag

Frukost: 1 rostmacka med salami, 1 rostmacka med ost och marmelad och O'boy!
Lunch: Kuddmacka
Middag: Thaimat - currymarinerad kycklig m. ris


Mähähä

-Do you speak English?
-Yes
-Name?
-Adolf Bumin.
-Sex?
-3 to 5 times a week.
-No, I mean..male/female?
-Yes, male,female and sometimes camels.
-Holy cow!
-Yes, cows, sheep...Animals in general.
-Oh dear,
-No, deer runs too fast.

there was a guy helping his wife out setting up a computer password and he typed "MYPENIS" .his wife fell on the floor laughing because it said "ERROR NOT LONG ENOUGH"!!



3e bilden - En bild på någon i din familj.


Storasyster Emma ♥


Dag 03 - Mina föräldrar

Min mamma heter Ann-sofie och är född år 1972 och fyller 39 år den 24 september. Hon är född och uppvuxen i Stockholm/Tyresö med sin mamma och storasyster till största del. Hennes pappa var väl med ibland. De skiljde sig när mamma var bara några år gammal. De fick åter kontakt när mamma blev äldre....
Mamma gick i Bergfotens skola, Forellskolan och Tyresö gymnasium.
Idag jobbar hon på Tyresö Bostäder, jag vet inte riktigt vad hon gör där. Hennes bästa kompis heter Charlotte och de har känt varandra sen gymnasiet.




Min pappa heter Torkel. Han föddes den 21 april 1970 och fyller alltså 41 i år. Han är uppvuxen i Haninge med sin mamma, pappa och storasyster. Varje år åkte de ner till Håle där min farfar är född. De var där nere så mycket de kunde så man kan nog säga att det var pappas andra hem som ung. Eller asså jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Jag vet faktiskt inte så himla mycket om min pappas barndom, om vilka skolor han gick i eller vad hans bästa vänner hette eller någon sånt typ.. Vet bara att han och en kille i hans klass alltid brukade ha ett slagsmål på rasterna. Såg nu att han gick på Nynäshamns gymnasium (facebook är bra).
Pappa är egen företagare, F&K sport sweden heter det.


De bor fortfarande tillsammans, varit förlovade i 19 år men är fortfarande inte gifta.

 


2a bilden - En bild på dig själv


Som jag sa förut, jag är normal......


Dag 02 - Min första kärlek

Åkej, min första kärlek... Då måste jag nog välja barnkärlek. Alltså vad jag tyckte var kärlek när jag var liten.
Jag blev ju tillsammans med Johan när vi var 5 år gamla och gick på Kyrkis. Vi gjorde aldrig slut så tekniskt sätt är vi still together........ men asså jag har gått vidare. sorry dude! ^^

Nejmen han hette Johan och jag minns att jag tyckte han var jättesöt. Han frågade chans på mig. Jag kommer ihåg exakt VART han gjorde det. Eller nej, nu när jag tänkte efter finns det faktiskt två möjliga platser, båda på Kyrkis dock med cirka 10 steg mellan :P

Vi har ingen kontakt idag. Tyvärr. Kan heller inte lägga ut en bild på honom..
När jag ser honom tycker jag att han är jätteliten och inte alls min typ ( vi går i samma skola ) och jag skrattar åt att jag har varit tillsammans med honom. Han är så liiten :P hahah näe. det är det enda jag kan säga typ, "näe".
PEACE


1a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med


♥ Min Annica ♥


När vi ändå håller på

Nu när ni ska få lära känna mig kan ni även få bilder också i 30 dagar!

1a bilden
: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Även detta är taget från Emma :)

Dag 01 - Presentera mig själv

Mitt fullständiga namn är Fanny Elisabeth Persson och föddes den 10 Juli 1995Nacka BB. Jag fyller alltså 17 i sommar nästa år..... :P

Mina föräldrar är helsvenska men min farmor är Same.

Jag har bott i Tyresö i hela mitt liv. När jag föddes bodde min mamma Ann-sofie, pappa Torkel och storasyster Emma på Myggdalsvägen 66 som de precis flyttat till innan jag kom.

Varje år åker vi till Västkusten där vi har vårat landställe. Eller det är farmor och farfars hus. Stället heter Håle och för mig är det himlen på jorden.

1996 (?) började jag på dagiset Speldosan där även min mormor Ulla jobbade. Men jag gick aldrig på hennes avdelning som hetter Gula utan jag gick på Gröna och min favorit fröken hette Maria.

Dagis gick jag på fram till jag var 5 år då jag började på Kyrkis.
På Kyrkis träffade jag min första pojkvän, Johan. Jag kommer ihåg att jag tyckte han var JÄTTESÖT och det enda vi gjorde typ var att pussas. Jättebarnsligt (fast vänta, vi var ju SMÅbarn :P) men även jättegulligt ^^
Kyrkistiden var jättemysig, hade mamma och hennes gravida mage till stor del av dagen helt för mig själv. Kyrkis var alltid slut vid lunch, då gick vi hem och åt lunch och låg i soffan och tittade på tv. Jag låg alltid på hennes mage och kände när bebisen i magen sparkade.

Den 4 april 2000 kom bebisen i mammas mage ut och jag blev storasyster till Ida. Kommer inte ihåg hur jag reagerade eller kände, men jag kan ju tänka mig att jag var mäktigt stolt!

2001 började jag på 6-års i Stimmet. Där träffade jag min (då) bästa kompis Saga Bromar. Hon och jag var bästa kompisar fram till trean tror jag, för att jag dumt nog av någon konstig anledning sa att jag inte ville vara hennes bästa vän längre...? Riktigt korkat.

2002 den 29 maj föddes min lillebror David. Då var jag riktigt stolt. Jag kommer ihåg den dagen så väl. Mormor kom och hämtade mig i skolan och berättade då att jag fått en lillebror. Jag och min kompis Melody sprang upp till matsalen då där mina fröknar sagt och jag ropade "jag har fått en bror, jag har fått en bror!". Sheat vad glad jag var då.

I 4-5an hade jag världens bästa lärare, Helena heter hon. Verkligen helt underbar! Ville bara säga det...... :P

Ja, efter 5an började jag 6an i Forellskolan. I bästa klassen. Går där nu i 9an, sista terminen och börjar i gymnasiet till hösten. Kommer verkligen sakna 9D! Lukas du har rätt, vad fan skulle klassen vara utan dig och Axel? Damn jag kommer sakna alla som FAN!

Mitt gymnasieval blir vård och omsorg på Fredrika Brémer gymnasiet. Det är iallafall mitt första val... Mitt mål inom yrkeslivet är att bli Barnmorska.

Som person är jag snäll, omtänksam och kärleksfull. Det jag prioriterar högst i mitt liv är att mina nära ska må bra och vara lyckliga. Jag finns ALLTID där när mina vänner behöver mig.
Jag vill alltid se det bästa hos folk och ger alla en chans. Jag struntar i vad andra har sagt, för jag vill skaffa min egen uppfattning. Falska människor är det äckligaste som finns och att snacka skit om folk avskyr jag.
Jag tycker inte om när jag får uppmärksamhet men jag har absolut ingenting emot att träffa nytt folk och socialisera mig.
Mina närmsta vänner är Fatima och Annica.
Jag har svårt för att älska människor, men jag gillar alla mina vänner!

Det var typ det jag kom på. Undrar ni något är det bara att fråga så ska jag svara så gott jag kan.
PEACE


Det här är jag. Jag är normal. Hej.


Lär känna mig på 30 dagar.

Snodde den här från Emmas blogg, lite rolig sak så jag kör på :P

Dag 01 -
Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Min önskelista
Dag 11 - Det här hade jag på mig idag
Dag 12 - Julens favoriter
Dag 13 - Om jag fick säga något till mitt yngre jag
Dag 14 - I min handväska
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Mitt rum
Dag 17 - Saker som irriterar mig
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Shopping
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Det här ville jag bli när jag var liten
Dag 22 - Mitt favoritminne
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En perfekt lovdag
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - 2011 års glädje

Kör första direkt efter detta inlägg!
PEACE

Asså....

10 frågor om dig själv

Fullständiga namn? Fanny Elisabeth Persson
När fyller du år? 10 Juli
Några utsmyckningar på din kropp? Vadå? Typ en piercing?
Vad har du på dig just nu? Svarta byxoe, vitt linne, svart T-shirt, Svart kofta
Vilken årstid är bäst? Våren!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Lång sovmorgon!
Vad tycker du mest om hos dig själv? .................
Vad är du bra på? Att lyssna
Vem älskar du mest på denna jorden? Mina närmsta <3
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror på vem den andra skulle vara ;)


8 frågor om dina vänner

Vem är din allra bästa vän? Fatima, Annica
Vem vet allt om dig? Fatima
Vem är den roligaste av dina vänner? Julia
Vem är snyggast av dina vänner? Alla är snygga!!
Vem är mest partyprisse? No idea.....
Vem är den du helst har filmkväll med? Fatima
Vem av dina vänner är mest "evil"? Alla är snella :)
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Ensam......

Skolan

Går du i skolan? ja
Har du varit i skolan idag? yea
Har du bra betyg i skolan? Hyffsade, de kan bli bättre

Annat

Hur mår du just nu? Trött till tusen!
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? jovars
Har du piercat dig? Ne, men jag vill pierca tungan!

Telefon/Mobil

Vem ringde du senast? Centrumchefen, fast det var Melody som pratade
Vem ringde dig senast? Lillebror
Vem sms:a till dig senast? Lotta
Vem sms:a du till senast? Lotta

Övrigt

Är du hungrig just nu? Nej, åt nyss mellanmål
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook och blogg.se
Hur länge sen var det du träffa din morsa? Igårkväll...
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Igårkväll...


kärlek & sex:

Är du kär just nu? Sadly no
Har du kysst någon idag? Nepp
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Mm
Har du ett förhållande? Nej
När går gränsen vid otrohet? Puss
Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Nix
Är du romantisk? Skulle jag tro
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Najp
Är du svårflörtad? Mje
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Jo..
Har du nångång slagit någon du tyckt om? Ínte för att skada.... :P
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Skulle ju vara mysigt med en pojkvän ^^
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej
Är du en bra pojk/flickvän? Vet inte
Har du haft ett KK-förhållande med någon? Nepp
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 18-20..?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Hahah nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Näe
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? "Sig själv"


RSS 2.0