Det är bara BLÄÄH!!

På onsdag ska vi ha en orienteringsdag i Alby med Nyboda (!) :O Asså det kommer bli caos :/ menmen, får väl göra det bästa av situationen även fast orientering är uuuuurtrååkit! ska nog satsa på VG iallafall så jag börjar ungefär 9. fast jag vetinte, suger på att orientera så jag och Bo kommer antagligen komma vilse :) blääääh! uschuschusch för sånna dagar! neee nu er det daggs att såva! moste årka upp imårn, första lekshonen i nyboda. Bläähbläähblääh på det mee. Blääh på allt som har med Nyboda att göra!


Grattis mor :)

Idag fyller min kära mor 37 år :D
GrattisGrattis

♥ Älskar dig ♥


H*elvete!

ÅH HERREJ*VLAR VAD DET REGNAR!! Fan det haglar ju tillochmed! Ena sekunder helt stilla och andra bara ÖSER det ner! och nu slutade det igen :/ det kan man kalla växlande väder. stackars de som var ute nu :)


Arbete ja..

"det kallas arbete, inget att klaga över"
Ja, det får jag höra av min far då jag säger att jag har ont i tummen :P

Självklart drev han!


det ingår i jobbet :/

Aouch! nu har jag liite ont i tummen da :)

okeeej, this is wierd :S

Haha just nu leker jag med pappas Tanfoglio pistol :O nejnmen han bad mig att "nånting"med metallen! Hoppas att ingen kommer hit för det ser nog lite mysko ut att jag, en 14 åring, klickar med en pistol i vardagsrummet :P

Bara för att ;)

JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren JohannaHellgren


bläääh

JagvillinteJagvillinteJagvillinteJagvillinteJagvillinteJagvillinteJagvillinte..
.. dela ut avier! :'(


Bloggtorka..

Jag har fått en sjukdom :/ Den kallas bloggtorka. Sorry guys :) Men jag hoppas jag blir frisk snart ;)


Dumhetstestet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 7

GODNATT

Borde sova, ska jag?! BIG YES!
Peace


Igårkväll / Idag

Igår kväll vid halv 11 så mötte jag och Sofia upp Jacob vid bussarna i centrum, sen gick vi till Time och hyrde The grudge 2! När Jacob hyrt den ( han fick hyra den eftersom jag och Sofia är för små för det :/ ) gick vi hem till Sofia och såg den. Hahah fyfan vad rädd Soplett var och Jacob var inte långt därifrån han heller :O :P Men jag fattar inte, jag tycker fakiskt inte att den är läskig! När jag ser "grudge" eller "kattpojken" ser jag vita ansikten & svart hår..? Ajah, Sofia satt med min kofta på sig med luvan på och en filt över huvudet så att hon typ inte såg nått :) Sen frågade hon typ hela tiden "kommer han dö? kommer hon dö?" ! när den var slut såg vi lite på Roast på Berns och efter det följde vi Jacob till bussen! Alla var skittrötta så när jag och Sofia kom tillbaka hem och hade fixat oss somnade vi typ på en gång båda 2.

Idag hade Sofia ingen bra dag så vi kollade bara på tv :) Eller vi gick ner och lämnade tillbaka filmen och så köpte hon lite geisha, hon var sjuukt chokladsugen! men annars har vi bara kollat på film på tv, bl.a, trollkarlen från Oz! Nu ikväll ringde jag henne och att se om v skulle göra nått men båda ansåg att det var försent att träffas så vi låg och snacka i 1 timme typ :D


Dagens citat


"Kan jag få se din?"


23:35

Nu ska jag sova :) Har precis duschat and I feel FRESH :P imorrn börjar jag 8 med svenska. har idrott imorrn oxå och förra veckan sa han att vi kanske ska paddla kanot, men jag vet fortfarande inte så jag antar att det inte blir nån :/ det är så j*kla kul att paddla så det är synd att vi inte ska göra det.. fast jag vet inte hur vi skulle ha hunnit göra det på en idrottslektion på 60 minuter.. Byta om, gå ner till alby, paddla, gå hem, byta om igen och även hinna till nästa lektion? ajah, behöver inte oroa mig eftersom det ändå inte blir nått! Nee, nu ska jag bosta minna tender ock sen hopa i seng!
GOD NAT!


Musik i datasalen

Nu sitter jag i datasalen i skolan och har musik? haha men vi ska ta fram en låt med noter.. jag vill ha till piano men det fanns inte till den låten jag ska ha :( kan kanske fråga Emma sen när jag kommer hem om hon kan hjälpa mig med de :) hon kan sånt nämligen :o :P Ajah.. såg nyss på Sussis status på facebook att de antagligen får komma hem senare under dagen :D Happy news där assooo!
Uppdaterar senare kanske..
Kisses <3


20

Idag fyller Jacob år! Han blir hela 20 bast :)
Grattis


Wow!

Sofia Maria Ellinor Liljestad, sommaren med dig har varit underbar! :D
Vi umgicks de 2 första veckorna på sommarlovet, sen for du iväg till alla möjliga platser i Sverige :P i ungefär 3 veckor var du iväg? Sen for jag iväg till Håle och skulle vara där i 2 veckor.. Men som tur var kom du ner andra veckan. Du åkte alldeles ensam 52 mil till ett ställe du aldrig varit på, vilket jag tycker är VÄLDIGT modigt ;) Där nere på Håle badade & solade vi vid havet, shoppade på Smögen bryggan och fiskade krabbor :) Hur underbart som helst <3 Sen den dagen du kom ner var i typ inte ifrån varann en enda dag på resten av lovet! 
Allt vi gjort, pratat om, kommer jag aldrig glömma!
Om jag ska vara riktigt ärlig så tror jag inte att vi kände varann innan sommaren. Nu, 3 månader senare, är vi som varandras högerhänder :P
Nu när skolan börjat och vi inte längre går i samma klass träffas vi inte lika ofta :( Och jag vill aldrig, ALDRIG någonsin "glida" ifrån dig!




Försvinner du kommer jag i all evighet ha ett stort hål i hjärtat, det är BARA du som kan fylla det!


Sova

Sleepytime, nightynighty!


En vanlig dag i vardagen :)

 
 
 

 


Chattar med min hamster

Chattar med Bobo! Hon sitter på sjukhuset nu med dropp i handen.
Saknar dig som faan bruden♥

Just nu lyssnar jag på denna låt 24/7;
 
Hon skickade den till mig nyss och den betyder så jäkla mycket redan!
Din och min 4ever♥


BO

Idag var Bo på sjukan för att se om/när hon skulle opereras. Det bestämdes att hon ska göra det på torsdag så hon blir inlagd imorrn! Hoppas att jag hinner träffa henne innan :)

Jag ska kanske säga varför hon ska opereras för oxå :P Det är nämligen så att allt började i somras ( i juni ) med att hennes ögon blev helt puckade, ena pupillen blev stor och den andra var liiiten. De åkte då in och tog tester, hon gjorde en hjärnröntgen och då såg de en svart "prick" i hjärnan. Tiden gick och hon gjorde fler tester och röngade igen och fick tillslut diagnosen; förträngning i hjärnan :/ Pågrund av denna förträngning har hon svårare att lära sig saker, och koncentrera sig och så. Hon har även ont i huvudet ofta :( Så nu ska hon fixa till det genom att operera! Hon kommer vara inlagd på sjukan i ungefär en vecka, sen ska hon vara hemma och vila i en vecka till.

Så jag kommer få vara "ensam" i skolan i två veckor! :'( Visst, jag kommer inte vara helt ensam, jag har ju Sofia. Fast hon går inte i min klass så vi kommer bara mötas på rasterna. trååk! Har ju även mina underbara klasskompisar <3 Johanna bland annat :P ( hon vill att jag skriver om henne oftare:P )!

Menmen, nu ska jag sova så jag skriver mer imorrn <3


RSS 2.0