H h h happy birthday

nu får jag skynda mig lite här innan klockan blir över 00.00 för då är det ju inte den 28 februari längre. och idag den 28 februari är en alldeles speciell dag, det är nämligen så att Pauline Fagerholm fyller år :D hela 15 år faktiskt så nu tycker jag att vi säger grattis; GRATTIS! så nu var det sagt :P

 
ÄLSKAR DIG SWEETIE <3


Äntligen?

long time now! Yepp men jag har mina förklaringar.. eller för i torsdags och fredags iallafall :P
Ja, i torsdags blev jag sjuk. Satt hos Bobo och helt plötsligt behövde jag spy, INTE OKEJ! förvarning tack!? Så jag var däckad torsdagkväll och fredagdag.
IDAG är jag däremot frisk så jag fick komma till Bobo och fira henne eftersom hon fyller år imorgon! SLEEPOVER :) mysigt värärärärre dööh. he he. Nu sitter vi och kollar på Melodifestivalen. Det var bättre förr som man brukar säga ^^ nejmne det är sant, det är är (va iallfall) en schlagerfestival.. men sen kom Lordi med värsta hårdrocken och sen var det okej med andra genrer. tyvärr :(
Bobo fick en mobil idag btw and it's AWSOME! :D congratz dude!
Nu ska jag leka me Bo!
PUSS


Awesome Right!?!?


Ingen klår mig

Jag är bra på att tacka punkt! :) ellerhur mamma? ^^ :P

Andra Chansen

Såg ni Melodifestivalen ikväll? I did! Daniel nivet? A precis han, hans pappa Håkan har ju varit med och skrivit låten som Crucified Barbara framträdde ikväll. Den var ju grrrymt bra! Tyckte att den skulle ha kommit direkt till final men det är ju lika bra att den kom till Andra Chansen och få en andra chans ;O hehe.
Ska lägga upp låten när den komme rupp på svt eller youtube!


Alby

Nu står jag ensam hemma och lagar mat :) det blir korvstroganof (har ingen aning om hur det stavas). nepp.
Idag var det vinteridrottsdag i skolan så jag, Bobo och Sofia skulle åka längdfärdsskidor. Så 20 över 8 imorse åkte vi från Fårdala skola och halv 10 kom vi till Alby. Lyckat? nej. Hade vi gått dit skulle det tagit en halvtimme men nu tog det en hel timme -.-' Bobo tappade sina skidor 3 gånger på 500 meter typ! Så hon gav upp. yepp. Jag hade dessutom skavsår från igår! jippie? nej inte precis. Jag hade iallfall på mig pappas militärbyxor så jag frös inte. bara "lite" om fötterna.. Det var ganska kul i Alby ändå ;) Träffade Angelica på slutet och hon hade bara kjol, tunna tights och en höstjacka typ :O klä på dig unge! haha lite ihopkastat men jag orkar inte skriva om min dagt i minsta detalj, tror dessutom inte att ni vill veta.. yäyä. Nu är maten klar, så. Write you later :P
PUSS

Bilder kanske kommer sen!

5 snabba


Ledig sörrö

STUDIEDAG :D Yeppyepp superskönt! Nu väntar jag på att Bobo och Sofia ska komma. Vi ska leta pjäxor och om vi hittar dom ska vi ut och åka lite längdskidor. fuuun huh? jag har faktiskt aldrig stått på ett par skidor så jag kommer antagligen bryta benen. meeeeen det återstår att se hörrni.
PUSS


Fan vad jag saknar <3


Snälla pappa, nej

" Stuart Howarth spenderade de första trettio åren av sitt liv i ett psykiskt och fysiskt helvete. Efter år av känslomässig tortyr och förtvivlan kände Stuart vid trettiotvå års ålder ett överväldigande behov av att åter träffa sin styvfar. Han sökte försoning, men möttes av samma grymma man. Ursinnet, smärtan och förvirringen kokade över i Stuarts hjärna och han dödade sin styvfar

Stuart försökte inte dölja sitt brott utan tog fullt ansvar för sina handlingar. När hans historia berättades i rätten gjorde den sånt starkt intryck att han fick minimistraff, två år på Strangewayfängelset i Manchester. Men i fängelset föll Stuart offer för fängelsevakternas terror, vilket ledde till att han stämde både Inrikesdepartementet och fängelset, och vann.

Detta är historien om en liten pojke som växte upp till en modig man som vägrade vara ett offer."

Stuarts högsta önskan var att hans styvfar skulle älska honom, men han fick veta att han var för stygg för att vara värd att älskas.

Den här boken var grymt hemsk. Han blir inte bara misshandlad brutalt utan även sexuellt utnyttjad av sin styvfar, barnvakt och även två män från Inskip (en välgörenhetsorganisation för funktionshindrade). Så att läsa den här boken var verkligen inte lätt men man ville ändå bara läsa vidare.


Jag älskar er


We are the World!


Sleepytime

Nu ska jag sova :) läsa lite kanske i min bok "Snälla pappa, Nej!" Kan skriva vad den handlar om imorgon. Ska förresten vara barnvakt imorgon;)
PUSS


OMG


Skulle du?


Dagens Outfit


(Mongo bild)
Vitt linne
Svart tröja av nått slag
Svarta tights


Tattoo

Denna finfina tatuering gjorde Bobo på mig idag;


Vacker huh!?


Jag har aldrig..


Nope, Aldrig Never Ei koskaan Jamais Aldri Nie Nunca
Eller ja jag tror ni förstår NEEVA!


5 snabba


Stora tjocka släkten

OMG värsta släktträffen idag jöh! and I love it :) Idag var mormor, farfar, morfar och brittis här.  Jag verkligen älskar när släkten kommer hit på besök. Eller träffa dom överhuvudtaget! De är så underbara, önskar bara att det var oftare. Mormor träffar jag varje fredag, farfar kommer hit då och då dock mer sällan än förrut. Men resten av släkten vill jag träffa mycket oftare. Morfar och Brittis träffar jag typ bara på födelsedagar och vid jul.. tyvärr. och det är typ samma sak med faster och moster.

Del av min släkt:

Farmor och farfar gifter sig

Kusin Clara, Faster Martina, Kusin Philip


PEPSIE

 ♥ Lite bilder på hunden min ♥

Och de två sötaste bilderna :D


Blondinskämt och Alla barnen

Vad gjorde blondinen när hon hörde att 90% av alla olyckor inträffar i hemmet?
- Flyttade.

Vad är fördelen med att gifta sig med en blondin?
- Man får parkera på handikappsplatser.

Vad skriker en blondin som bevittnar en bilolycka?
- Vilket nummer har 112?

Vad gjorde blondinen som fick tvillingar?
Gick ut och letade efter den andra pappan.

Vad är det första en blondin säger när hon vaknar?
Vem är du?

Vad döper blondinen sitt randiga zebra-mjukisdjur?
-Pricken

Alla barnen hade roligt på festen utom Pekka
-För han var den förste som däcka.

Alla barnen svängde innan vaken utom Anna
-För hon klarade inte av att stanna

Alla barnen tittade ner i vattnet utom Bengt
-För det var honom som de andra hade sänkt

Alla barnen sprang upp på stranden utom Kaj
-För han vart uppäten av en haj

Alla barnen spikar kistor utom Elsa Wiik
-För det var hon som fick va lik

Alla barnen kom när mamma ropade utom Peter
-För han vet inte vad han heter

Alla barnen fick rädda sig i livbåten utom Mats
-För han fick inte plats

Alla barnen tittar på det brinnande huset utom Rut
-För hon tittar ut




Korta skämt

Jocke 4år studerar sina testiklar i badkaret. Till slut lyfter han blicken mot sin mor och frågar: Är det där min hjärna? Inte än, min älskling, inte än…

Vad är det för likhet mellan jehovas vittne och 2 pungkulor? Jo, båda bankar på dörren men ingen kommer in i värmen.

Män är som bankkonton.
Utan en massa pengar är de inget att ha.

Efter samlaget stryker hon sin älskares penis.
Han: vill du ha sex igen?
Hon: Nej jag bara beundrar din penis… Jag hade en sån en gång!

Förl it ese xge ru pph ovtil lök ad läss vå righ et. (Läs igen och gör det sakta)

Den ena spermien till den som simmar bredvid: Fan jag är helt slut. Är det långt kvar till äggstockarna? Jaa, mycket. Vi har bara passerat halsmandlarna.

Food

Asso åååh, nu är jag förjäkla hungrig och kommer inte få äta på ungefär 25 minuter kanske! Mamma är med Ida när hon spelar tvärflöjt, det är därför. gaah
PUSS

.

fan

Lösenordsskydda bloggen nästa vecka.

Jag kommer nog lösenordsskydda min blogg men jag gör det om en vecka i såfall. Om ni verkligenverkligenverkligen vill ha användarnamn och lösenord så får ni mejla mig och säga vilka ni är så väljer jag ut vilka som ska få det.
PUSS

[email protected]

RSS 2.0