Jag hinner liksom inte.

Det finns 365 dagar om året för att göra läxor i. Om man tar bort alla söndagar, det är 313 dagar kvar, också finns det ca. de 50 dagar när vädret är för varmt för att göra läxor, då är det 263 dagar, och såklart vi sover minst 8 timmar varje dag, vilket motsvarar 122 dagar per år. Sedan finns det 141 dagar kvar. Om varje dag använder vi minst en timme på oss själva, är det 15 dagar på ett år, dvs.......... att det finns 126 dagar tillbaka. Vi ska också äta och dricka det tar ca 2 timmar per dag, vilket är 30 dagar totalt. Nu har vi
96 dagar kvar. Och att utvecklas, måste man gå ut och röra på sig 2 timmar per dag och 2 timmar att köpa nya kläder (vi växer ju), och det tar 92 dagar. Så vi har 4 dagar kvar. Och efter som vi är människor vi är nog sjuka minst 3 dagar per år. 1 dag kvar!:(
- OJ, just det, jag har ju födelsedag också:D. Jag har inte tid att göra läxor...

Finfina bilder på mig och Madde!

Jag vet att jag borde plugga men....
Knas det kan bli :)

woopidoo.....

Jag har prov i medicin imorgon och jag känner mig verkligen inte förberedd. Inte ett dugg. Det känns som att allt kommer gå åt skogen. t.o.t.a.l.f.a.i.l.a. WOOP WOOP!
Den här bilden beskriver mig bäst just nu tror jag....
Jag.blir.galen.

Lite nya saker som hänt :)

Jag har nu börjat gymnasiet, det blev vård och omsorg på fredrika bremer. Jag trivs jättebra, fått nya härliga vänner och jag lär mig jättemycket bra saker. Vi är 33 personer i klassen varav 4 st är killar. Så det är rätt många tjejer i klassen..

Jag har gått introduktionskursen så att jag kan börja övningsköra. Men först måste jag göra synundersökning. Sen får ni Watch out when I hit the road. Nej men det blir nog skit bra!

På lördag konfirmeras mina små kottar. Deras konfirmation kommer bli så himla bra. Riktigt duktiga är dom. Och jag är ju med så jag menar, det kan inte bli bättre..!

A, kommer inte ihåg nått mer som hänt typ.. Meeeen
PEACE

RSS 2.0