27e bilden - En bild som du alltid skrattar åt


hahahahahah asså jag dör av garv varje gång jag ser den här bilden! Förlåt Mr.Bean aka Rickard, men jag gillar dig ändå!


Dag 27 - Min favoritplats

Jag har två favoritplatser då. Det är kyrkan och Håle.

I kyrkan är det så lugnt, roligt och trivsamt. Det finns så många underbara människor där och aa jag älskar att vara där! ♥

Håle är vårat landställe som ligger på västkusten. Att bara sitta vid havet och titta ut är så himla fridfullt. Och det blir bara bättre om man är med de man älskar! Här tycker jag om att spendera tid. Det är här jag kan tänka mig att göra saker som gifta mig och dö ^^ leva och dö :P
PEACE


26e bilden - Någon/några som du alltid har roligt med


HEEELT UNDERBARA!!


Dag 26 - Mina rädslor

Hahah oj.. ehm.. faktiskt så har jag ett gäng. Jag och Annica satt och gjorde en lista på våra rädslor förut så jag har allt uppskrivet ^^ så det är både rädslor och fobier.

Spindlar
Fötter
Rulltrappor
Skåpbilar
Porslinsdockor
Clowner
Långsamma bollar (Äckligt läskigt! Hade en mardröm om det en gång, vaknade och storgrät och sedan dess har jag en aning svårt med bollar som rullar långsamt)
Tvestjärtar
Polacker (Jag är inte rasist, jag har nog bara träffat fel människor som kommer från Polen)
Snyta sig inför andra människor (är väl mer bara ett litet obehag)
Toaletter (inte hemma)

yep, där har ni exakt material om ni vill skrämma mig :)
PEACE

25e bilden - En person som alltid gör dig glad


Dag 25 - En perfekt lovdag

Let's continue this!

En perfekt lovdag... Det skulle nog vara att först vakna brevid min ängel, åka till en ensam strand och bara vara, äta picknick, mysa!

Fakstiskt så är alla mina dagar som spenderas med rätt personer perfekta. Det spelar ingen roll vad vi skulle göra, det är sällskapet som gör saker till det perfekta ;)

PEACE


RSS 2.0