Long time now seen

Mer än en vecka sedan. Men jag har inte haft någon lust. Och så har jag faktiskt ett liv. Men då är frågan. Vad gjorde jag förra veckan? Not a clue. Kan inte komma ihåg. Jo juste. Jag åkte med mormor till Arninge på måndagen för att släktforska men det sög. Vi hittade ingen. It totally sucked.

Men vad jag gjorde på onsdagen, torsdagen och fredagen har jag ingen aning om! Hahaha jo.

I fredags var det ju midsommarafton :P hahaha totally forgot. Och det var riktigt trevligt! ÄLSKAR mina grannar! Helt underbara hela bunten. Dock blev jag skitförbannad på kvällen när grannarna brevid, deras kompisar kom och de är de värsta partycrashers ever. Så jäkla oförskämda så det är sjukt. Orkar inte prata om otrevligheter så jag skippar det. Jag, Emma och Teo gick iallfall hem till Teo då och tittade på film. Sen sov jag över där. Sov i hans pärons rum som är apvarmt och deras kuddar helt värdelösa ;) så jag somnade någongång vid halv 4. Vaknade, somnade, vaknade och sen vid 8 tvärslocknade jag och vaknade vid 11.

Då gick jag upp och hittar Teo i vardagsrummet. Sen gick han och la sig och Emma kom ner. Innan kom Matilde ner också. Stackare :/ Emma gjorde pannkakor. Teo kom ner lagom, och tog fram nutella. Asgott i pannkakor ju :) Jaja, var där hela dagen sen gick jag hem och då satt lite grannar ute under tältet som stod på vägen. De hade ätist frukost och sillunch och nu skulle de grilla. Så vi firade midsommar både på afton och dagen. Mys.

Söndagen började vi dela ut leva&bo tidningar och sen for vi till Micke som fyllde 54 på midsommarafton. 
Träffade Bobo efter det. Mega mys. Älskar dig!

Kollakolla, jag kom ihåg iallafall ^^


Sofia Liljestad fyller 15

Ha den äran min vän, Ha den äran min vän, Ha den äran lilla.. lilla.. Vad heter hon? Sofia. SOFIA! Ha den äran min vän! :D


Saknar dig! ♥


Janet

Igår var en helgrym kväll. Sköna människor att dansa med! Wow-jockes dans blev ju pricken över I ;D Janet var otroligt vacker!
Först så fick alla ta foton med Janet och sen skulle hon få på sig högklackade skor. Sen dansade hon med sin bror. Mycket fint var det :) Sen fick vi se MAD dance dansa. Sjukt duktiga. Sen sjöng Victor tre låtar och även han är sjukt duktig! Lite mer sång av en kille som hette Marcus typ. Helt okej. Sen dansade även Janets lillebror och brorsson. Assöta killar asså! Hela kvällen var underbar iallafall. Orkar inte skriva allt som hände igår men det var jättetrevligt! Ja, Grattis igen Janet :D ♥
PEACE


Juste!

Såhär blev naglarna när jag gjorde dom hon Rebecka :)


Dock var alla borta kvällen efter :) Jobba med barn och ha långa lösnaglar funkar inte riktigt.. :P


Deppig?

man kan ju tro det om man tittar på min arm.


Det högts upp har jag faktiskt skurit mig. De andra vet jag inte vad jag har gjort..


The things i have bought




Allt är från Gina Tricot förutom en lilla "jackan" som är frå BikBok


Korpen outfit..

Typ iallfall. Hade tröjan när jag jobbade iallfall :) Respekt. hahah


Stan x2

Sitter i soffan nu med min klänning som jag ska ha imorgon på Janets 15-års fest. Det blev grymt bra tillslut :) Ska bara köpa ett par hudfärgade tight och skor sen är jag helt klar.

Både idag och igår var jag i stan. Igår var jag där med Emma och köpte tre klänningar. Jättefina allihopa. Jag har hittat den bästa Gina tricot affären! hahah :) Vi gick sedan till Kahlani innan vi åkte hem och träffade Måns och Putte. När vi sedan kom hem bestämde vi oss för att åka och äta på pizzerian. Jag bjöd Emma som jag hade lovat ;) Sen gick vi till Nyboda hallen och tittade på Teos handbollsmatch. Apsnyggt mål han gjorde! yepp sen for vi hem.

Idag åkte jag till stan själv för att byta en av klänningarna för jag hade köpt den för stor. Sen vid tre skulle jag möta Daniel utanför Åhlens men han blev försenad så jag passade på att hitta en BikBok och köpa en svart festjacka typ. Men jag hittade ingen svart utan en rosabeige. Det blev iallafall jättefint till klänningen :)
Sen träffade jag Daniel. Han hade köpt asball rosa ögonskugga och en vanlig svart kajal. Vi tog sen sällskap hem för jag skulle till mormor så vi hann inte göra mer i stan.
PEACE

Ska bara fota sen kommer bilder.

Inlägg


Mitt avskedsbrev

Ta fram din mobil, tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.


FUSKA INTE!


Kära Belinda. För det första vill jag säga att Clara är den bästa vän jag haft, och Emma är helt dum i huvudet.Mina sista önskningar är att Charlotte och Katrin gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Philip får ett lyckligt liv tillsammans med Sussi. Jag vill säga tack till Hans för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Jesper. Du är verkligen underbar.Mitt liv har bara gått utför sedan Paulina tog sitt liv. Snälla Simone, sörj mig inte! Du kommer ändå dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Christine och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Helen som kommer i 130km /h på en trehjuling. Jag vill också meddela mitt hat mot Malin älskling, eftersom hon varit otrogen mot min käraste vän Pauline. Jag vet att Stefan kommer göra ditt liv plågsamt framöver. Mitt sista och största tack går till Ann-Chatrine för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du bli falafeltjuv tillsammans med Emelie och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Linn.


Vi har blitt med hund

I fredags försov jag mig. Så jag är skiträdd att jag ska göra det imorgon också. Så jag har bett mamma att verkligen se till så att jag kommer upp.
yäyä idag har jag suttit inne hela dagen. kul vah? nej. Nyss fick vi en till hund som vi ska ha här i en vecka. Nelly heter hon. Liten sak på 9 månader. Har ingen aning om vad det är för ras, men någon slags terrier iallafall.
Nu ska jag göra klart det jaginte hann med förrut. Ingenting.
PEACE

A part of my lovely family


Det är som det är.

Idag har jag ju jobbat. Första dagen och den var skitrolig. Härliga ledare och ännu mer härliga ungar.
Nej, jag har ingen lust, kanske om några dagar.
PEACE


Heeets

Idag var det avslutning :) Så först följde jag med mamma, till stimmet för att titta på Ida och David. Trevligt och riktigt duktiga var de. Den bar det av till min egna avslutningsom gick rätt snabbt ändå. Sen firade jag och Bobo det med att gå till Ben o Jerrys och fika. Fler kom och sen var glassen slut (Andreas!!) hahah så söt.

Sen for jag hem och hämtade Pepsie och så åkte vi till Nyfors och mös. Hon badade lite grann, så mycket hon vågade iallfall. Vi var där 1 ½ timme sen for jag hem igen. Lämnade henne, hämtade plattången, bytte kläder och sen gick jag till Rebecka.

Där hjälpte jag henne med förberedelserna inför balen. Skulle först fixa hennes naglar, sätta på lösnaglar men när jag satte på första nageln sa hon att det gjorde jätteont så då provade jag på mig men jag kände inget så jag fortsatte med hela båda händerna :P Det blev riktigt fint :) lite fail bara.. Se efter en lång stund fortsatte vi med Rebeckas och då gjorde det inte ont längre. Efter middagen gick hon och hennes klasskompisar till en tjej som skulle sminka dom. När de kom tillbaka fixade jag hennes hår och sen var alla redo! Då gick vi ner till centrum och såg när alla gick in.
PEACE

(bilder kommer senare)

Snart så!

Imorgon är det skolavslutning! Finally :D Efter det ska jag hem till Rebecka och se på när hon fixar sig inför balen. Skojjsigt värrerrere.
Sen på torsdag ska jag jobba. Det ska jag även på fredag och måndag - onsdag. Ska vara ledare på Korpens kollo och mina ungar som jag ska ta hand om är 6 och 7 år gamla. Börjar halv 8 på torsdag (men resten av dagarna ska jag börja 8) och slutar kockan 16.00. Då ska vi köra namnlekar först sen blir det brännboll och flaggleken efter det samarbetsövningar, "fri lek" och tillsist stafett. Det tror jag blir perfa.
Nu ska jag se klart på The Mentalist eftersom det tydligen inte var Desperate housewifes idag :(
PEACE

Inlåst

Shit vad jag är duktig alltså. Helt sjukt. Lägg märke till att jag är ironiskt så det bara visslar om det.
Nyss blev jag grymt kissnödig så jag gick på toa (rätt logiskt) och när jag kom dit såg jag att pappa tagit bort handtagen men jag tänkte att jag kan ju gå in ändå och låsa. Det är ju bara att slänga igen dörren. Tänkt och gjort, jag sätter mig "and do my thing" sen tvättar jag händerna och låser upp dörren. Jahap, lätt. Nej. Hur ska jag öppna då? Det går inte. Hepp. Men det gick ju bra, jag kom ut. När pappa kom med handtaget. Yepp hög IQ här!
PEACE


B E A utiful

Varför sitter jag inne? Det är ju sånt vacker väder och då ska man inte sitta inne och häcka! Men jag har ingen att vara med så då är det bara tråkit.

Idag har jag varit i Alby med klassen och spelat fotboll och brännboll. Jag verkligen ÄLSKAR brännboll men HATAR mina vrister för de vägrar alltid att sammarbeta och det gör grymt ont! Så jag var inte med. Satt bara och tittade på alla andra. Sen när jag kom hem igen vid 11 och åt min lunch samtidigt som jag spelade golf med Teo. Sen dess har jag setat här ^^

Igår klippte Jennifer mitt hår och sedan färgade Emma det :D Jag blev asnöjd iallafall och de flesta har berömt det. Ska visa en bild sen..

PEACE

Hahahaha this is so fun!


Hahahaha jag gav mig själv en extreme makeover! Tycks? själv tycker jag att jag blev supervacker ^^


Gå, gå, gå

Idag har jag typ inte gjort något annat än att gå. Vi åkte in till stan vid 12 och där gick vi ÖVERALLT och så kom vi hem igen vid 8. När vi skulle hem tog det tvärstopp eftersom kungen och drottningen, Daniel och Viktoria skulle från slottet till Skansen. Men då har man ju sett dom också :P hahah
Men när vi kommit hem väntade jag och mamma på att Lotta skulle komma för då skulle vi ut och gå runt Alby och Fårdala. Då mötte vi två cyklister och de cyklade förbi oss 4 gånger. HELT SJUKT. Tillsist sa jag ifrån, typ. men asså det är ju inte en kort sträcka precis runt i Albys spår. Så jävvlar vad snabbt de cyklade!
Ja, så idag har jag bara gått.
PEACE

Hahaha juste idag när vi skulle åka hem så fick jag världens hicka. Inga smygare direkt utan riktigt högljudda. Grymt skojj. Samma sak hände efter att jag vart ute och gått i skogen med mor och Lotta. Hela kvarteret hörde det nog. Sen fick jag halsbränna, inte lika kul..

Såg på bilderna nu att prinsen Filip var där också! ;)


Ser ni kungen och drottningen (mamma fotade)

Inte så jättebra bilder men man ser lite iallfall.. (mamma fotade denna med)

Min mobil kamera är asseg!


Vackert eh?

Nu sitter jag i soffan men de flesta i familjen och tittar på Ocean's eleven. Tog på mig en ansiktsmask nyss så jag är alldeles bajsbrun i fejjan nu ^^ Super gulligt.. :) heheh
PEACE


Justin Bieber ft. Jaden Smith


Min nya favoritlåt :)


Sytt bebiskläder


Nå, vad tycks? Borde jag sy en mun också?


Äntligen här!

En aning sent men jag sa att den skulle komma.


Muffinsen jag gjorde på Håle!


RSS 2.0