Robert Gustavsson

hahahahaha det är fan galet vad rolig Robert Gustavsson är asso! Sjukt störd människa men på ett sjuhelsike bra sätt.. typ. hahah älskar honom asså!


Hahahah lite av honom :P


Många


Snart Håle..,

Thihi jag är så glaad! Imorgon åker familjen till Håle och firar påsken där. Jag verkligen ääääälskar att vara där på landet, det finns verkligen inget bättre ställe. Resan dit är inte så rolig dock men den är värd det. Helst vill jag dit nu, Emma och Teo är redan påväg, men det är inte jag som kör. Vi kommer hem igen på måndag kväll tror jag. Och om jag fick bestämma skulle jag flytta ner dit. Det är så underbart, gaaaargh.
PEACE

Bilder därifrån, sommar'n 09 finns här.


Farbror Barbro


"det finns inga genvägar till det perfekta ljudet"


Yes!

Yes, jag hade inte halsfluss bara en envis förskylning. Har även bokat tid för att se om jag får operera bort halsmandlarna. hoppas hoppas!
Imorgon SKA jag äntligen till skolan. hahah jag låter som en pluggis. Men jag vill inte till skolarbetet utan till mina underbara vänner! speciellt två ♥
Morfar och Brittis var här nyss och lämnade påskägg och stannade en stund på lite fika. Även Per var här ( pappas kollega i företaget ) och det visade sig att hans fru hade fixat ett varsit gigantiskt ägg FULLT med godis (1.5 kilo ) i varje plus en biobiljett! 4 ägg = 6 kilo. och det mest chockerande är att vi har aldrig träffat henne. Men tack iallafall. Så nu har jag 3 påskägg! hahah yäyä nu ska jag se CSI triologin och chatta med Kalle.
PEACE



hahaha juste jag och pappa träffade Farbror Barbro idag på Swedbank! eller, a.deet var ju inte hon personligen utan hennes dubbelgångare typ. Och för er som inte vet vem hon är så tycker jag att ni ska titta på Nile city 105,6!


Saving private Ryan

Saving private Ryan var asbra. Även lite rolig på vissa ställen, faktiskt. Tack för tipset Jesper! hahah nu är det bara resten av de han sa att jag skulle titta på. I mer än 24 timmar nu har jag spenderat i denna soffa, eller ja jo, jag har duschat också förresten men det räknas inte. eller? Nu ser jag på Navy CIS eller nej nu blev det American Idol.
Imorgon kvart över 9 ska jag vara på vårdcentralen så jag kanske kan få en medecin (om det nu skulle behövas) så jag kan bli frisk och sluta må såhär. Jag vill till skolan.
Nu ser jag CSI istället.
PEACE


Halsfluss?

När jag hostar så känns det som att halsen ska sprängas så jag försöker låta bli men det är svårt :( jajaj vad jag klagar.. Nu ska jag se "saving private Ryan" som jag lovade Jesper att jag skulle se. Så då får jag väl göra det då :P Hoppas jag blir frisk snart, helst redan imorgon ;)
PEACE


I've got a FEVER!

Nu har det slagit ut ordentligt även fast jag troode det var påväg att bli bättre! okej, såhär är det.. Jag har nu fått feber (Y) nej, jag hatar det. Jag vill inte. jag VILL faktiskt till skolan! surprise surprise :) inte många som känner så. Fast helst av allt vill jag vara med Pauline <3 Ville att hon skulle komma imorgon men hon ska till sin sjukgymnast.. :( ajah, borde egentligen sova nu men det är så förjäkligt varmt överallt så jag kommer aldrig komma till ro. Kommer antagligen somna i soffan, det är svalast här :P
PEACE


Gosh!

Usch, jag vill inte dethär. Jag orkar inte.. synd att man inte kan sova bort det utan det ska vara alvedon och halstabletter oxå men inget av det har jag -.-' Plus att jag inte är trött nog för att sova. bläää :( Yes mamma hittade alvedon :) Nu ska jag ligga i soffan och bara ta det lugnt :)
PEACE


Räddaren i nöden


Text

Jag vill ha en riktigt värdefull text på min vägg i rummet.. Men ska verkligen betyda något :/
Har ni några ideer?

Snark

Jag är grymt trött så jag borde egentligen gå och sova, vilket jag ska men det får bli efter Criminal Minds. A, nu ska jag se det..
PEACE


My eye(s)



Jag gjorde om den lite :P

En till omgjord..


My god, we're good!

Vanlig dag, men idrotten var rolig ( för en gångs skull.. )
Men idag är det ju onsdag och då ska jag och Sofia egentligen spinna MEN såhär är det. Nån/nånting vill inte att vi ska göra det för varje gång vi ska gå så händer ALLTID något! Som förra vecka, då behövde jag först köpa BH sen skulle Sofia hem och äta och hämta det hon hade glömt så vi kom inte ifrån henne förrens klockan var 10 i 5 (det börjar 5) så vi gick till Biblioteket istället :) Så vi sa "Nästa vecka SKA vi gå så vi tar med oss ALLT på morgonen till skolan, vi får absolut INTE glömma något" så vi smsade och påminde varandra igår. Vi hade med oss allt! Men Sofia behöver alltid äta nått innan för annars typ svimmar hom ( hennes kondition är så dålig, tillochmed sämre än min :O ) så hon köpte en macka och 1 liter pucko. Så hon drack det hon är.. ( vänta, jag har en poäng, don't you dare judge me! ) Hon drack upp ALLT, och sen mådde hon sjukt dåligt. (told you so, P.U.C.K.O?) hehe. Så vi stannade på biblioteket idag med. We are so good you know! för vad gör man på biblioteket? läser.. HAHAHA nej. vi sitter först och pratar och stör oss på alla skitungar som kommer dit och låter, seen lånar man en dator :D ni borde prova, bibliotek är inte tråkiga ^^ hahah
Ja, efter biblioteket åkte jag hem och åt middag. Sen provade jag min sminklåda som är nästan helt oanvänd. Men bara på ena ögat.. ;P hehe
PEACE


Mina fötter


Före hon drack en hel liter pucko..

Efter hon drack en hel liter pucko..


 

 


Söta lillebror :)

Nu sitter jag och lyssnar på när lillebror läser sin läxa :) han är så duktig så! Han läser ur boken "Förstagluttarna" samma bok som jag läste i ettan :P




She's like a star - till min cuz


Where did the happyface go?


Loooooong day? njeee

Dagen började ju bra. NOT. jag försov mig. Jag vaknade av att Bobo ringde vid halv 11 och frågade vart jag var någonstans. Yippie! nje, inte precis. Så jag steg upp och gjorde mig iordning så jag kom lagom till lunchen skolan. Menvadskamangöra? Efter hade vi NO prov. det gick sådär tror jag :/ sen när man gjort det fick man sluta :D Så jag kom till skolan, åt lunch, gjorde prov sen gick jag hem.. usch vilken jobbig dag jag har haft! *host* nej.
När jag kom hem gick jag ut på en långpromenad med Pepsie och nu sitter jag här, har precis ätit mellanmål och hon ligger brevid.
PEACE!


Bjuder på en grymt vacker bild på mig själv ;P


Bara måste..

Gissa vad dethär är!?

PEANUTBUTTER and JELLY!
Jag åt det i söndags till frukost hos Helen och Tim. Det är ju en typ en typisk frukost/lunch i USA och jag har alltid varit skeptiskt mot det men det var sjuukt gott! a, om man gillar peanutbutter villsäga. Får ni chansen att äta det så gör det ;)

Hahah var bara tvungen att visa er :P


Photos by me

Pappa var i Tyskland på skyttemässa, där köpte han ett greppskydd som han bad mig att fota när de satt på ett vapen. Jag blev riktigt nöjd faktiskt!


Vad tycker ni?


Från kusinerna :) Bildbomb


Min supersöta storasyster :)

Min supersnygga kusin Clara :)


Båda

Viga Emma :P

" Oh no you did not! "

" Damn "

"Juuust kidding"

I know she loves me ^^

"fota mig, fota mig" "okej.." "talk to the hand"

Diss!

Nuså ;)

Birthday kid!

vad ska jag säga?

HAAPPYY!!


English my friends

Since saturday evening i have been spoken english all the time, kind of. So i'm gonna write this text in english too. And i promise you that it's not going to be spotless :P So Emma will complain a bit I think.. Anyhow.
The reason i have spoken english this weekwnd is because i have been babysitting at Helens. Her husband is from england so he just speak english. hehe this sounds like I've been babysitting Tim. But that's not the case. Whatever..

Saturday
We went away to my cousins because Clara had her 15th birthday the 19th. I had a really nice time acually! We ate a good meal and an awesome dessert! after that we went to Länna and bought shoes and trousers. B-E-A-Uutiful! Then around 6 pm i took the bus up to Krusboda and started speak english. Helen and Tim went to the neighbors on a party and was home with the shit kids.
They came home around midnight and we started to sing sing star! I battled against Tim and when we were about to pick song, it sounded like this;

Tim: Do you know this song?
Me: No.. :/
Tim: Have you ever heard it?
Me: Don't think so..?
Tim: Then we take it! :D :D
Me: :S

After the song..

Tim: WHAT!? YOU WON?

And so on.. Hehe I sang the shit out of him :P It was funny! :) We were up til 2.30 and sang!
I stayed the night btw. 

Sunday
I was at Helens all day. I met Stens girlfriend Agnes, a sweet girl acually. So Sofia, you don't have to worry anymore, he is not single ;O  And Tim is hilarious! and a Mr.Bean look-a-like. I love english men :) heheh
Then i had to go home and then go to ringen and do my work., it was boring but i get money from it!
Now I'm watching tv and I will continue it so..
Peace love and understanding!


I have never heard this song before but I won over Tim when we sang it! :D hehe I even said almost all of the words in it! :O
But he got even more "surprised" when i won over him with this song;


Salem Al-fakir


Matte suger!

This sucks!! Jag, mamma, Emma, Teo och nu pappa försöker lösa ett mattetal. Vi har hållt på i typ 25 minuter nu.. :P Pappa kan dethär serru, synd att han inte kom tidigare :)

matte matte matte

Fuck. Nu måste jag göra en massa matte. Lovade min mattelärare att jag skulle göra klart alla matteläxor som jag inte har gjort till nästa mattelektion. My mistake.. det är typ 6-7 läxor :S jaja det är bara att sätta igång, Wish me luck!
PEACE


Foto: Nunne


45 saker en tjej vill ha men aldrig kommer våga be om dem.. ♥

1. Håll om henne runt midjan

2. Försök verkligen att prata med henne

3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv

4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt

5. Kyss henne långsamt


Kommer du ihåg det?

6. Krama henne mjukt

7. Håll om henne nära ditt bröst

8. Skratta med henne

9. Bjud ut henne någonstans

10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans

Fortsätt läsa..

11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne

12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..

13. Låt henne sitta i ditt knä

14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest

15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad

Tänker du på någon speciell?

16. Lek med dina fingrar i hennes hår

17. Kyss henne då hon minst anar det

18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan

19. Berätta för henne hur vacker hon är

20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr

En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det!

21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom

22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det

23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad

24. Få henne att känna sig älskad

25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro

Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du verkligen kittlar dem!

26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland

27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?

28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar

29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne

30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet

Läser du fortfarande? Det hoppas jag, för detta är viktigt

31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig

32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne

33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)

34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne

35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne

Kom ihåg alla dessa saker när du är med din nästa tjej!

36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne

37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne

38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag. Berätta för henne hur mycket hon betyder

39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!

40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne

Se till att hon VET att hon är älskad!

41. Ring eller smsa och berätta hon mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!

42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig

43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna

44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord

45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

Du kommer aldrig veta när hon behöver mer kärlek, men överraska henne!

Jag fick låna en ängel..

Grymt vacker!

♥ Till alla nära som gått bort ♥


Welcome home daddy! :)

Nu kom pappa hem från tyskland med MASSOR av godis :) nejmen lite grann iallfall. ochså hade han ju köpt andra balla saker ! Jag fick after eight. Dom är asgooda :D nu ska jag umgås lite.
PEACE


And the answer is..


Thanx dude! Men vem är du?


Yippie !

Jag har ju fått en ny mobil så Ida ska få min gamla, men först måste jag föra över musik och lite bilder :) Så det är vad jag håller på med nu. sen ska jag hjälpa mor med maten ;)
PEACE

Dagens Fråga!

Vad heter föl på engelska?


Svart imorgon

Hejsvejs :)
Imorgon ska jag på begravning, det är min pappas mormors kusins fru som dött. Faster kommer och hämtar oss (mig och Emma) kvart över 7 imorgon så egentligen borde jag sova nu :) thihi nejmen ja ska gå och lägga mig nu efter criminals mind. Idag handlar den om dockor typ, brutalt äckligt asså! På tal om det, "sveriges fulaste hem" tror jag det är med i, där är det nån som samlar på en massa porslinsdockor. hon har öven en stor typ! UÄK :S
Menmen, nu ska jag sova
PUSS

Bilderna från idag :)


Watch out! or something..?

Sitter hemma hos Bobo nu, hon ska äta så jag lånar datorn lite :P bus hehe
Ja, idag kom hon äntligen till skolan. Typ frisk som en nötkärna.. ^^ dagen har bestått av plugg, plugg, plugg.. EFTER skolan.. thihi :) nejmen då tog vi sällskap med Bomba, Jesper och lisodlalen Tim himself ^^ det var sk0jj. Snökrig blev det iallfall, fast jag var inte med. Jag höll i värdesakerna istället. but that's cool. Bilder kommer sen när jag har en sladd ;) Nu är Bobo tillbaka.
PUSS


I think i am blonde.. for real!

Asså trögare än mig kan man INTE vara!
Liten skype konversation mellan mig och Kalle ( vi chattar för han har ingen mick ) 

Jag: hehhe
      COUGAR TOWN :D
 Kalle: spel?

Tre minuter senare ser jag att han har skrivit..

Jag: sure
Kalle: mm'
Jag: skicka nått du..
Kalle: skicka vad?
Jag: spel..
Kalle: jaha eehhh jag spelar inte så....
Jag: asså va?
 JAHAAAAAAAAAAAA
 jag är seg...
 jag fattar
 tror jag..
 eller?
Kalle: jag tror inte att vi tänker på samma sak...du e seg -.- hhahahha
Jag: nu fattar jag.. det tog ungefär tre minuter...
Kalle: vad var så svårt att förstå ??? :D
Jag: nejmen jag skickade cougar town... du svarade spel?.. men jag såg inte det förrens tre minuter efter så jag trodde du menade om du ville spela spel eller nått sånt men sen kom jag på att du frågade om cougar town är ett spel. nej det är ett tv program :)
 så nu har jag rett ut det för mig själv :D
Kalle: okej bra :P
Jag: skratta på du bara jag bjuder på det;)

Thihi som sagt, jag bjuder på mitt blonda moment ;)

LG black label 20

Jag har köpt en mobil :) Eller jag har beställt den.. Får nog hem den snart, den här veckan iallafall tror jag. And I am super happy :D

Såhär ser den ut:


Rihanna - Rude boy


oupsi

ojj skulle ha legat i sängen nu ^^ thihi
god natt
PUSS

Today

Idag hade Bobo fortfarande inte riktigt kommit hem.. eller hon kom hem vid lunch, whatever she's home now!
jahap, ehm.. vad ska jag skriva då? jag har typ gjort illa hälen/foten så jag kan inte stödja på den. jag gjorde illa den i torsdags när jag var funktionär, helt sjukt egentligen eftersom jag bara stod stilla i 3 timmar..? ajah, jag gick till skolsyster och fick den lindad. Linn följde med och hon hade lite svårt att förstå vad skolsyster sa så hon hoppades att hon inte skulle bli tilltalad :P ( skolsyster är norska ) hehe det var lite skojj. yäyä
Efter skolan gick jag till biblioteket där Sofia och melody satt. De läste en bok om Sex&kärlek högt. Det var roligt. Melodys min på vissa saker asso. Man ska vara lyhörd ^^ hahah Sen hyrde jag två böcker.. en om en flicka som dör i cancer och en annan som heter äcklig. hoppas de är bra :)
Sen vid 6 for jag hem. åt middag. sen for jag ner till centrum igen och gick till simhallen där jag skulle köra lite aquaspin med Melody och Sofia. det var askul idag! eller det är det ju varje dag men idag var det speciellt :P
PUSS


Aqua

Nu ska jag strax iväg på aquaspin! Skriver sen när jag kommer hem ;)
PUSS 
Ni läsare är såååå tråkiga, ni kommenterar aldrig juh!

Idag

Idag vaknade jag av att Sofia smsade och frågade om jag ville följa med till Thomas och bada i hans jacuzzi! Ofc dude! hihi ja, så jag följde med dit, pappa skjutsade oss :) vi kom dit, av med kläderna fort som fan.. nej skojja, vi bytte om och gick och satte oss i jacuzzin :) gud vad varmt och skönt det va! vi gick även upp två gånger och doppade oss i snön :P Vi satt där i 2 timmar och mös! sen gick vi upp, bytte om och for hem. Sofia följde med mig och Ann-marie åkte och handlade. Här sminkade ju Sofia mig grymt vackert som ni såg :) sen gick hon hem och jag kom hem, åt och sen gick jag och satte mig här och fibblade med foton. jaja, nu sitter jag här och kollar på Wallander. Imorrn börjar skolan :( gaargh meeen, det är bara 4 veckor tror jag, sen är det påsklov och efter det två veckors prao. yey :D
PUSS





I lördags

I lördags hjälpte jag Sofia att fixa i hennes rum, städa och möblera om och sånt. Det blev asfint! :) det var det enda vi gjorde i lördags.. eller a, efter gick vi hem till mig och hon sminkade mig som ni kan se här! thihi ugly? yeees! hehe
Sen var det ju Melodifestivalen på kvällen och Crucified Barbara åkte ut! :( buhu!
sen såg jag "world trade center" och gick ut med Pepsie, Pepsie lekte med Indra, jag kom in igen och fortsatte se filmen sen gick jag och la mig :P


I fredags

I fredags efter att jag sovit i Rebeckas säng hade grymt ont i röven! sicko.. yepp, antingen hade jag legat sjukt konstigt eller så hade jag tryckt in skinkan mellan spjälkar som hon har på sängen. Ont gjorde det iallfall. när vi gjort oss i ordning så gick vi och köpte sushi. Gud vad jag hade längtat efter det! och gött vare :)
efter lunchen gick jag hem och hämtade Pepsie och for sedan till mormor som jag brukar på fredagar.
Efter mormor, vid halv 8, mötte jag Rebecka igen i centrum för jag skulle köpa hårfärg och hon skulle hjälpa mig färga. men när vi kom hit fick Emma färga det. hehe det var lite kul.. Sen följde jag Rebecka en bit hem och fortsatte sedan hem till Sofia för vi skulle se skräckfilm och sova över. Vi såg "1408" tror jag den heter.. den var inte läskig. Efter såg vi "Smala Sussie" och jag älskar den för den är såå bra :) Pölsa är ju bara för skön! " jag vet vad vi gör.., vi går här ifrån!" hahaha löv the guy! Sen sov vi heeela natten :P


I torsdags

I torsdags drog Bobo till Tallin :) aa kul för dig.. :P
ajah. eh, jag avr funktionär i bollmorahallen när det var gladiatorerna. Gladiatorerna är en sak som korpen anordnar för barn. De får göra olika saker och möta gladiatorer.. typ som på gladiatorerna som gick på tv förrut.
Sen gick jag hem och väntade på att Rebecka skulle ringa så jag kunde börja gå till henne :) Samtidigt som jag väntade pratade jag lite med Bobo på skype, (de åkte runt 4..).
Rebecka ringde så jag for till henne. Hos henne spelade vi the sims 3. Det tog 1 timme för mig att göra min gubbe och typ 20 minuter för Rebecka.. Jag är så bäst :P yäyä. Hennes hund lisa är urgullig! men hon hatar typ mig. och ida. och mamma. undrar om det beror på att vi har pepsie? ajah.. what to do dude? nada, yepp!
Sen på kvällen så satt vi och kollade på Vampire diaries och pratade. Jag stannade över natten..



vänta, vänta, vänta

gosh! Jag håller på att ladda över bilder från mobilen till datan men när mobilen installerades på datan så uppstod ett fel ( stod det på en sak som kom upp.. ) a så det går grymt segt!

FJORTIS :O


Hahaha jag som fjortis!
jag ehm.. har ingen bra före-bild :)


Thihi idag igen vah!?

Nu ska Sofia sminka mig igen som hon gjorde igår, bilder från det kan ni se här!
Ni får se före/efter bilder sen ;)
PUSS

Från Håle sommar'n 2009


Bilder...

Hahaha vill ni se några riktiga mongobilder på mig ska ni gå in här! Jag bjuder på dom :)


Pepsie


Pepsie i somras nr hon sov hos Sofia :)


Thumb

Min tumme är en stortå;

Gissa vilken som är min.. :/

I HATE IT BUT IT'S A BIT FUNNY DUDE!


Totally

Jag ska snart gå hem från Sofia och då ska jag städa i hallen. ja, jag har inte så mycket att skriva just nu.. mitt liv är totalt ointressant så jag har inget vettigt att skriva så ni som läser få stå ut med att det bara kommer inlägg som innehåller blajj. Aa så är det! Skriver sen vad jag gjort de senaste dagarna som ni kan slöläsa..
PUSS

Sofias  fuckface :)


Nej här är det riktiga <3

Jag älskar dig Sofia <3 <3


Lenka - Trouble is a friend


Här är en av mina nya favorit låtar/artister :)
Det är låten som spelas i reklamen för The Mentalist


Alice i Underlandet - Johnny Depp

Alice i underlandet var inte så bra som jag trodde. Hade väl för höga förhoppningar om den.. Den var bra iallafall. Men en sak om Johnny Depp, det är att han är mycket snyggare med en massa smink och som en sån karaktär en vad har är au natural. But he is not ugly otherwise. he he :) a bara det jag ville säga.



Cuppy cake

Cuppy cake Sam

The Original


Hej

Jag är grymt taggad inför imorgon! :)

Sov hos Soplett inatt. Det var verkligen aslänge sen jag gjorde det senast så jag saknade det. But now it's done!
Vi har precis ätit frukost så nu står hon och diskar. eller nej, hon är klar nu.. Vad vi ska göra härnäst har jag ingen aning om men här ska jag inte sitta iallfall.
Puss

Crucified Barbara - Heaven or Hell


5 snabba


Food,

Ikväll ska jag laga middagen här hemma eftersom jag inte gjorde det i torsdags. Men jag vet inte riktigt vad.. någonting med kyckling, nån som har ett förslag? :P

Dreads

hahaha ni ska se mitt hår asså :) Det är helt sykt! Jag har inte borstat det på evigheter och haft det i en knut så nu är det en riktigt stor tova. Det är som dreadlocks nivet!? så känns det, riktigt tvinnat :P Det känns som att jag ska tappa håret om jag borstar så jag väntar? :O

Soplett fixar allt ;O

Sofia Maria Ellinor Liljestad.. När hon vill göra något fixar hon det. Jämfört med en annan person som alltid säger "eh, jag gör det sen" och sen hinner det oftast bli försent. But she is lovley, hon har bokat OCH hämtat ut biljetterna till Alice i underlivetlandet som vi ska se på onsdag. Hon, jag, kanske Bobo ska se den tillsammans :)
I AM HAPPY


RSS 2.0