SKYPE

Hahah pratar via skype med Kalle, Bobo, Alex och typ Fred. Sjukt sköna typer :P iallafall Alex. Skaffa skype man kan ha grymt kul!


Hahahah kolla denhära :D


Scary things!

Clowner:

De våldtar barn! :S deras blickar asso! 

Porslinsdockor:

Visst kan de se söta ut men om de sitter på hyllan i sovrummet och bara glor på en tror man ju fan att de ska slita ögonen ur en! EUW

Skåpbilar:


Vad är det för bilar som barn blir kidnappade i på filmer, vad är det för bil våra föräldar säger att vi ska akta oss för, vad är det för bil tjejer blir våldtagna i på filmer? JO SKÅPBILAR FFS!!

KAAAAALLT

BRRRRR asså det är så jävla kallt i mitt rum så jag tror jag blir en isskulptur!

Rest in Peace

Min kompis förlorade sin pappa förra veckan. Han dog i cancer. Jag frågade henne för ett tag sen hur det var med hennes pappa och hon svarade att det bara blev värre för varje dag. Tänk dig som 14-åring se sin pappa lida i en sjukdom, att veta att han snart kommer dö och man kan inte göra någonting åt det. Jag har ingen aning om hur jag skulle reagera om min mamma eller pappa helt plötsligt inte fanns här med mig längre. En av mina största rädslor är att mista en familjemedlem eller en vän! Men som sagt, för mig är det en rädsla att det ska hända och för andra en verklighet. Jag trodde att jag skulle förlora en kompis i våras. Men jag vet även att jag kommer förlora en person snart! En person jag verkligen älskar. Överlever han mer än ett år till vet jag att han är ett levande mirakel och har änglavakt. Att förlora nån vet jag inte är lätt! Säger nån något annat så har de så otroligt fel. Ett par vänner till min familj tror jag förlorade ungefär 5-6 nära 2009. Det är hur tufft somhelst att gå igenom. En av de som dog var en 8-årig flicka som dog av akut leukemi och 2 hjärnproppar. Visst är det lika sorgligt när en äldre person dör som när ett barn, men för mig är det nog värre om barn dör för de inte fått leva livet än. Ska jag beskriva mänskligheten så skulle säga: Man föds, man lever och man dör! Så under tiden man lever ska man passa på att säga till sina nära att man verkligen älskar dom. Jag tycker att jag är riktigt dålig på det men om jag ska jämföra med andra säger jag det grymt ofta.  
Att prata/skriva om döden är jobbigt, så jag slutar nu.
PUSS


Rest in peace Carlos


Sluta klaga?

Dethär inlägget tycker jag är riktigt bra!

Jennifers blogg

gaaargh

Jag vill inte längre, vill bara glömma!


-.-

Facebook laggar, jag är sur, jag orkar bara inte just nu! Orkar inte med ett enda dugg, men det är inte av utmattning fysiskt utan psykist. Mår helt enkelt inte så bra just nu. suck. 
puss


Vanessa Lee Carlton

A thousand miles


..

Vad har jag gjort för fel?!

Dagens Outfit


Svarta tights - Kappahl
Vitt linne - H&M
Svart t-shirt - Gina tricot
Svart "vad det nu är" - Gina tricot

Jag kände för att vara svartvit idag.. :) (tillochmed mina trosor är svart och min bh vit..)


Pipparkakkahos

Idag är det tjugondagknut ( enligt aftonbladet tjugondedag jul.. ) och då ska man banka pepparkakshusen ( BOBO!! ) hehe. japjap, vi ska nog göra det efter att Miljohn gått hem. smaskens :)


(bild från google)


Onsdag, 13 januari

Idag var Bobo sjuk. HUR TRIST SOM HELST :( Hon har fortfarande ont i nacken ibland efter operationen, tyvärr. Jag hoppas verkligen att det slutar göra ont snart. Fast det kanske är som vi har skämtat om, de glömde nått kvar därinne helt enkelt, eller så tappade kanske en sköterska ett örhänge eller nått ;O nej usch vad brutalt creapy hehe. Fix your neck now girl, yepyep!
Idag iallfall. Svenska, engelska, idrott, lunch, engelska, lång rast och tillsist matematik. Efter skolan gick jag och kollade på lite kläder. Kollade på ett par jeanstights, den ljusare modellen och mer jeansaktig än vad jag redan har, men de var förstora. Min storlek fanns inte :/ kollade vidare lite till och hittade en jättesöt skjorta/blus och ett par helt vanliga svarta tights som fick följa med hem. Tightsen är sååå sköna :) heheh jappjapp  nu är det middag.
PUSS


503

ojojOJ jag har visst redan skrivit 502 inlägg :) 503 med dethär inlägget. Tycker det är lite kuligt!



Sitter i datasalen nu och har musik.. vi ska forska lite örat typ :/ Jag trodde det hörde till No:n men apparently i was wrong! yäyä ska göra nått annat nu.. har ändå inget viktigt att skriva, inget intressant heller för den delen :)
PUSS


Och Avatar blev det!

Japp, det blev Avatar och den var faktiskt riktigt bra! och lila.. :) I början var det bara jobbigt att se, (fast det är det ju alltid på bio), för skärmen var så bred och allt bara gick för snabbt så blicken skaka.. fattar ni? ahja.
Jag hann inte äta frukost, vi åkte direkt när jag kom upp. Dock behövde resten av familjen äta lunch så i stannade på Max i Sickla och åt så min frukost blev en falafel hambugare :P haha den var god. Sen satt man i salongen i 3h 40 min och såg en riktigt häftig film! Vi for hem och nu sitter jag här.
PUSS


Avatar?

Nu ska ja och familjen typ iväg och se på Bio. Det blir nog Avatar..  Alla säger att den är superbra, har ni sett den? Bobo sa också att det var mycket lila i :) hahah Nej nu ska jag upp och äta en snabb frukost sen far vi!
PUSS


Sjukt trött

herregud vad jag är trött! :O helt sjukt. Har varit ledig i ungefär 2-3 veckor, en dag i skolan och jag är helt slut. Såjag har redan borstat min atänder, tagit bort sminket så nu ska jag sova! På en fredag lägger jag mig tidigare än vad jag gör på en vardag när det är skola dagen efter.. Börjar jag bli sjuk.? För en sak är jag helt, complete och fullständigt säker på och det är att jag är en person som hatar att gå och lägga sig. Jag rättare sagt suger på att ta mig i kragen när jag är trött och gå och lägga mig! Ska nu säga hejdå till Elin och sen"hoppa" i säng!
PUSS


Det är så himla kul att bjuda på sig själv! :D


Let's dance

Ikväll är det.... LET'S DANCE! Do not miss it dudes :)

I'm a unicorn,

Jahadu! Japp såäre. Lånade Mr.X Daxvax ( kanske heter dagsvax, är inte så insatt ) Yäyä, så min lugg har stått rakt upp som en pinne. I acually looked like a unicorn. Och så såg det ut som en antenn. Och jag svär, eleverna på forellen är inte precis diskreta.. Glor på en som om man vore ett konstverk. Och en brud t.ex. satt med sina kompisar i matsalen, jag tittar dit helt random och hon ser mig och säger till sina kompisar samtidigt som hon tittar på mig " vad fan har hon gjort med håret?". Hahah jag log bara och "fixade" den lite :P hon gav mig en konstig blick.. eller alla gav mig konstiga blickar faktiskt.. hmm undrar varför? *NOOT* jag vet varför, de AVGUDAR MIG och min schnygga frisyr! heh, typ, eller vi kan säga så iallfall ;O Mätte nyss, den var 18 cm hög! AWESOME! yeeep. efter ett tag, när alla rört den så blev den lite ledsen. han vek sig.. mm, men Nenon drog ett skämt och vips var den glad igen :)


Det handlar om att bjuda på sig själv.!



Make good girls go bad

GOOOOOOOD MORGON!! Vilken strålande dag vi har framför oss, skolan har äntligen börjat -.-'
Vaknade klockan tjugo i sex av min nya väckarklocka :) den är verkligen perfekt att vakna till ;) Lyssnar på den nu ( klockradio ). Har egentligen inte tid att sitta här men jag gör det ändå. Har precis duschat och ska nu strax ta mig nått att äta, ska försöka iallafall..
PUSS

P.s glöm inte min och Bobos blogg 

nenu.blogg.se

Hejsvejs :)
Igår eller det var nog i förrigår.. ahja, då skaffade jag och Bobo iallafall en blogg tsm. hahah man kan ju tro att jag skaffar en blogg med alla :P har ju även en  blogg med Sofia (soplettnunnee.blogg.se) som ingen skriver i. 
Menmen, kolla in våran blogg HÄR.


Bh:n Trosorna Legginsen


Lindex

Lindex

Stadium


Farsta Centrum

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik ( just nu: Poison - Alice Cooper ). Pepsie ligger precis brevid och myser lite.
Inatt fick jag för mig helt plötsligt att jag ville åka till Farsta med Bobo. Så imorse frågade jag mamma om hon hade tid att åka till Farsta, först behövde hon prata med pappa så jag gick ner och duschade när jag kom upp igen så sa hon att vi kunde åka. Så jag ringde Bobo men hon var tydligen inte hemma så jag ringde till Sussi och då svarade Bo och hon var redan påväg dit :) Men jag och mamma åkte till Farsta och där handlade jag bh, trosor och ett par jeansleggins typ :D jag är verkligen supernöjd med vad jag har köpt. Jag lägger upp bilder sen.. oups, toadags, brb.
nuså.. heheh
Lotta jobbar ju i Farsta på ur&penn så vi gick dit och hälsa lite, då förkortade hon min klocka lite så nu sitter den perfa på armen! ( nu: The best of both worlds - Hannah Montana )
Imorrn vill jag vara med Bobo.. ringer kanske ikväll och bestämmer nått :) heh

Fotar det jag köpte sen och lägger upp ;)
Plingplong


Yadayada

Vilken svordom använder du mest? Jävla Röv
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Nu, 00.00
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica, Konsum (coop)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta, deffenitivt
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ett nytt abonnemang = ny mobil
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Tror det...
Vad åt du till middag senast? Taco's
Kan du vissla? Javisst kan jag det..
Tittade du på tecknat när du var liten? Daah, of course
Äger du några popband t-shirts? Spice girls
När flög du senast? Aldrig
Pratar du några andra språk? Flytande nej, ytterst lite franska
Har du gråtit offentligt? Har jag nog :/
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Aa, en tatuering skulle inte sitta helt fel..
Vad har du med dig in på bion? Popcorn Cola
Vad har du för väder? SnöSnöSnö
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Är ikke där än
När sov du senast på golvet? Kommer inte ihåg. 
Gillar du din boendesituation? Vill flytta hemifrån..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Inte många typ..
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte precis
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15
Tror du på liv på andra planeter? Det är nog inte helt omöjligt
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Inte troligt
Tycker du om att krama folk? Bara kompisar, bara kompisar :P heheh <3
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Anja Pärson
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? OM det gör!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej men fick det förrut..
Är du mörkrädd? Var
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, Tuggummi, Hemmanycklar.. typ

Hårsnodd.

Hur underbart är inte det?! hahah lovely. Vill man ha undan håret så är det bara att sätta upp det. Jag får nästan panik när jag känner att jag måste sätta upp håret men inte har nån hårsnodd. Så vare nyss.. Men jag fick mamma att ge mig hennes :) Jag har alltid en runt handleden men just idag hade jag inte det, PANIK! hehe nerå, eller jo, lite kanske. Den person som uppfann hårsnoddar borde få nobelpriset eller nått.


Hehe amatörritad på paint by moi!


RSS 2.0