Try this

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn rlol i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

Visst är det otroligt?


Soon

Har inte haft så mycket lust att sitta vid datan, men snart ska jag uppdatera med lite bilder.. :)
PEACE

Samer.. hmm.. jo! eller nej, för krångligt.. ehm.. GAAAH

Fan jag har fastnat. Vet inte vilken ordning allt ska stå i och jag hittar inte fakta. Eller nu ljög jag. Jag hittar MASSVIS med fakta och jag kan bara välja ut en liten del av det så att det sen sak låta bra och det är så jäkla svårt. GAAAH :/ Sen så skulle Stefan skicka bilder till mig men han har fortfarande inte skickat dom och jag har ingen mejladress tilll honom så jag kan inte påminna honom. Jösses vad jag har det svårt asså ^^ Nej nu ska jag mejla farfar om andra bilder och sen Marika angående sommarjobb!
PEACE

Samer

Jag sak gå och lägga mig riktigt snart. Men jag har fastnat med arbetet om samer.  Ska försöka slita mig så att jag kan få sömn.. ;)
Go'natt


Jag har verkligen världens bästa mamma.
Idag låste jag inne mitt busskort och när jag skulle hämta det var mina nycklar precis previd dom.. Så jag ringde mamma så hon kom och öppnade åt mig så att jag kunde ta mina saker. Hon skjutsade mig även till vårdcentralen. Sen vid lunch mötte jag upp mamma i centrum, vi gick och åt lunch och sen gick vi och köpte kläder :D En rosa klänning och en svart. Och juste ett par solglasögon med. Great :)
PEACE



Mycket mer rosa. Kan kanske fota den i annat ljus med kameran sen.
Från KappAhl båda två :D

Ja, här är mina skor dåra. Mamma köpte öven dom, men i lördags på SkoPunkten.


Nu.

Måste. Sova. Nu. Egentligen. Jag. Lovar. Jag. Är. Påväg. Snart. Gosh. Hej. Svejs.
PEACE. OUT.

Man kan inte få allt

Det är så himla mycket man vill ha och ungefär lika mycket man inte får. Jag vill ha massor med pengar så jag kan köpa exakt allt jag behöver/vill ha. I detta fall behöver jag pengar till kläder. Jag har verkligen inga kläder och alla affärer har ju hemsidor där man kan se deras kollektion och gud vad mycket fint man hittar som man vill ha. Speciellt på Gina tricot och Kappahl (-de flesta säger (iallafall tonåringar), att det är töntigt att ha kläder därifrån men det struntar jag i för det finns så mycket fina och bra kläder de där). Jag vet att jag inte kan få allt jag vill. Dels för att det inte skulle funka (men fan vad skönt det skulle varit) och för att jag har tre syskon som också behöver saker.
Jag får egen lön + halva barnbidraget så jag har ju så det räcker men det är ju alltid så att det endå är för lite. Så min inkomst är runt 1000 kronor varje månad som verkligen inte är fyskam för en femtonåring. Men jag vill inte bara köpa en massa saker för dom pengarna, jag vill göra saker med mina vänner. Jag kan inte både köpa kläder och göra saker emd mina vänner. Jag har även grymt snälla föräldrar som verkligen försöker ge oss allt som vi vill ha men är omöjligt att ge. Vi får det vi behöver, resten får vi köpa själva.
Jag vill ha mer pengar så jag kan få det jag vill ha.
PEACE


Grymt fin,

Jag har blivit bjuden på en 15-år fest för Janet och inbjudningskorten är sååå himla fina;



De är från peru!


Blommorna vi la på Harrys grav


Fler bilder från begravningen kanske kommer senare..


Onsdagens bilder






Våra skor och min blombukett med en blomma av varje sort vi fann på vägen dit. Det blev fler sen..

My heart ♥

Vi upptäckte en fripassagerare :P En vacker bild enligt mig :)

How lovely eh? :)

Bobo skrev ett namn med spott, kan ni se vilket namn det är?

Det var alla bilder typ.

Soon to come

Nu ska jag nog ta och ladda över bilderna men först måste jag hämta mobilen och sladden sen kommer dom ;)
PEACE

Plattång

Nu har jag provat min plattång lite och det gick först inte så bra. Måste öva på tekniken. Men 1 eller 2 lockar fick jag till ;) hahah jag vet att det låter skumt att jag lockar håret med en plattång men det är riktigt effektivt faktiskt.
Just check this out;


EGOINAS.SE


Nattinlägg

Blev inga bilder idag (igår..) men förhoppningsvis blir det väl imorgon (idag..). Nu ska jag nog gå och sova. Köpte nya skor idag förresten. Jättefina :) Och så köpte jag även en plattång faktiskt. Jag har egentligen grymt platt och tråkigt hår men man kan göra så mycket mer än att bara platta håret med den ;) Två filmer blev det också, en till lillebror då han fyller 8 den 29 maj, och "Allt för min syster" till mig då. Ah juste, provade root beer idag och det smakade jenka. Flytande jenka, imagine that.. Not so yummie eh?. Och så blev det en annan dricka som heter Cream till Teo. Den var mycket godare.
Roadkill är på tv så den tittar jag på lite grann. Imorgon tror jag att jag ska åka och lyssna på Emma när hon sjunger med kören n ksa jga nog inte göra så mycket mer. Spela lite tvärflöjt kanske, öva lite inför konserten på torsdag. yäyä nu ska jag pysa i säng
PEACE

ps. Jag har lärt Pepsie att rulla :D I'm so happy!


So cute ♥


Suck!

Borde gå och lägga mig MEN jag väntar på att videoklippen på Emma ska laddas klart på facebook. Försökt aslänge men det laggar bara efter ett tag -.-' Kanske låter det stå över natten och går och lägger mig ändå. Så jäkla trött. Ajah, lägger upp bilder från i onsdags och berättar om dagen imorgon.
PEACE

Det vackraste jag vet - Emma Persson


WIAOW

Äntligen ser man att jag är släkt med Eriksson. Jag har blivit förälskad i skor. Hahah, varje gång jag går in på datorn så tittar jag på skor. Helt otroligt :P

Några jag kommer få träna i dessa skor om jag skaffar dom:

<---- ÄLSKAR!!!

Även i gul/svart --->
Dessa kanjag nog kaanske gå i ^^
<--- finns även i vitt :) Pumps
Asså det finns så sjukt många fler. Gaaah kärlek :P

Hottie

Matte är supersvårt nu men då blir det roligare :) Jag fattade nada men tillslut förstod Paulina och klarade uppgifterna galant! heheh. Efter det åkte jag och lyssnade på Emma som är med i en kör. Mycket vackert :) Det var ju inte bara körsång utan fler andra instrumentuppträdanden. I really enjoyed it :D
Nu tittar jag på Roast på berns. Eller jag smågluttar lite medans jag bloggar.  Men nu är det slut med det. Väljer Tvn nu.
PEACE

Det var ju asvarmt idag. Hoppas det blir lika varmt imorgon, vill ju bli brun ^^


Movie

Sitter i soffan och tittar på "The perfect man". Really nice one. Acually. Sen ska jag gå och sova :)
PEACE


Paintings I've drawn


Guess who :) om det går att se.


Sen bara två där jag testar mig fram..


Play some football and then you paint

Har nu spelat fotboll med mor, far, lillebror/syster och Christine. Det var jättekul. Speciellt när jag är så bra  ;P Hahah :D Nu ska jag fortsätta rita lite, liksom öva på tekniken ^^ Nejmen det blir riktigt fult nu för tiden, blev finare förr.. yäyä, övning ger färdighet som man brukar säga :)
PEACE


Done :D


Baka? Baka mycket!

Yes, nu bakas det i stugan. Först gjorde jag och Ida en sockerkaka och sen fortsatte jag med att göra havreflarn :D MummA
PEACE


Finfina stenar



The continue with even more pictures





GROSS!!

"Mmmm bloood..."



Oborstad

MÖÖÖ



Flodhäst.. REALLY BIG

The famous two headed cow


Tons of pictures and more to come..

I torsdags var jag på Naturhistoriskariksmuséet. Riktigt skojjsigt faktiskt :)Orkar inte skriva mycket så jag lägger upp massa bilder istället.




Den rörde sig :O

Tyrannosarius rex




















Super liten fågel :)



Vem är dethär då? :O


Jag ÄÄR piggepiggsvin!

Massvis med kolibris.


Så äre

Just nu har jag inget speciellt att skriva. Bilder men dom orkar jag inte ladda upp nu. Sen kanske, inte idag..
PEACE

I am kind to myself


Örhängena jag köpte. De stora är dom som jag verkligen ville ha :)

Sen några måsten när man är sjuk. MEN DET ÄR JU VÄRSTA JÄVLA RÅNET FÖR DESSA TRE SAKER. 209 F*CKING SPÄNN! *pust*


Finally

Nu är jag äntligen klar med praorapporten. En vecka sen dock. Men som man säger "bättre sent än aldrig". Det är mitt motto :P
PEACE

Now

Sådär. Nu har jag en ny header som jag nog kan leva med ett litet tag. Vad tycker ni?
PEACE

Idiot

Jag är ju bara för skicklig asså! Hade glömt att stänga av väckarklockan igår så den ringde idag också. KLOCKAN 6!! Och inte nog med det, jag fattar inte att det är lördag så först snoozar jag och när det ringt i FYRTIO minuter kommer jag på att det är lördag. P.U.C.K.O!

Om om fanns..

-Inlägget är lösenordsskyddat-


Design is on it's way

Hmm, jag försöker komma på en idé till en ny header men det står helt still asso.. Men det kommer, tror jag. Heheh vill verkligen ha en ny, tröttnat på den jag har nu. I'm working on it ;)


Epidepilatera benen

Det var faktiskt inte så farligt :) Vill ha en egen nu ^^ Även fast den inte fick tag på mina minihårstrån.. yäyä

Hihih aouch

Waaaah, nu ska Emma vaxa mina ben med hennes epilator :D ^^


Seriöst !?

Dagen småbarn. Fyfan, vilka är de slappa förädrarna som "uppfostat" dom? Idag när jag hämtade Ida och David på skolan satt nästan alla barnen vid datorn och kollade på videoklipp på youtube. Jag gick dit och kollar vad de tittar på och helt plötsligt börjar grabben som sitter närmast skärmen armboga grabben bakom. SJÄLVKLART säger jag ifrån och säger att man får inte slåss. Då börjar grabben och en annan grabb fråga mig om vem jag är och sedan säger han som slog "jag får visst slåss" och andra saker i samma stil. När jag sedan letar efter David (han gömde sig för han ville inte gå hem) hör jag samma kille säga till killen han slog förrut "Ska jag sparka kuken av dig!?".
Sa vi så när vi var 7-8 år gamla? Nej, inte vad jag kommer ihåg iallfall. Tror inte ens att vi kunde dom. Det var liksom inte bara det han sa utan andra lika grova ord. Och det värsta var ju att fritidsfröknarna inte ens sa till! Skämmes på er!
PEACE

Spååra!

Alkanserien

Metan - CH4Gas
Etan - C2H6Gas
Propan - C3H8Gas
Butan - C4H10 - Gas
Pentan - C5H12 -  Vätska
Hexan - C6H14Vätska
Heptan - C7H16Vätska
Oktan - C8H18 - Vätska

SAMT:

Bästa - Le meilleur
Smal - Mince
Duktig, begåvad - Doué,-e
Svartsjuk - Jaloux, jalouse
- Tellement
Jag har tråkigt - Je m'ennuie
Vara rädd - Avoir peur
Jag känner mig - Je me sens
Bättre - Mieux
Hälsa på mig - Me voir

Bollmora vårdcentral

Idag efter skolan var jag på vårdcentralen. Fy bubblan vad jag har saknat asså! Var där för att jag behövde ställa om alla frågor eftersom jag tappade bort förra pappret (som jag nu har hittat). Men det gör inget, fick ju en anledning att träffa Malin och Monika ;) Ska f.ö. kanske, förhoppningsvis få vara där den 26 maj då vi har "Operation dagsverke"! Vill så gärna för underbara ställe än Bollmora vårdcentral finns inte. hahah låter skumt.. :P Jag får (och kommer) besöka dom mer ^^ lovley<3 
PEACE

Allt för att skippa göra läxan nu..

År 2009 så..

Vad hade du för hårfärg - Blond
Hur lång var du – Öhm typ 1,57 ?
Vem var du kär i - En grabb
Hade du nån pojk-/flickvän – Nej.
Vad brukade du göra på fritiden – Vara med Sofia och Bobo eller bloggade.
Vilka umgicks du med – De i min närhet..?icon smile  Klassiska listan =)
Var allt bättre då – Vissa tider ja.
Skulle du vilja gå tillbaks dit – Ibland.
Har du förändrats – Tror det..

Nu:
Vad har du för hårfärg – Brunt
Hur lång är du? – 163 cm
Vem är du kär i – Vet inte om jag är kär.
Har du nån pojk-,/flickvän - Nej
Vad brukar du göra på fritiden – Samma som förra året.
Vilka umgås du med – Same people sort of.
Hur ser du ut? –
 Alltså grymt snygg!

Har du:
Kysst någon – Nej
Sovit brevid någon med samma kön – Svar ja.
Sovit brevid nån med motsatt kön – Gills lillebror? hahah
Slagit ner nån – Usch nej!
Ljugit för en bra vän – Tyvärr så kan det ha hänt men jag ångrar det!
Svikit någon – Hppas inte det..

Vem:
Skrev du senast till på msn – Kommer inte ihåg, länge sedan jag var inne..
Kramade du senast – Malin
Sov du hos senast – Hemma
Vill du vara just nu - Mig själv som alltid
Ringde dig senast – Mamma

Vad:
Drack du senast – Coca cola
Köpte du senast – Krusbärscider tror jag.
Gjorde du igår – Skola, satt på en bänk och sedan med Sofia :D
Ska du göra imorn – Skola..
Vill du göra just nu – Allt annat än läxorna som ligger på hög!
Åt du senast – CBO
Är närmast dig som är rosa – En skål.

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – Nej det har jag inte
Nån har sårat dig så du börjat gråta – Aa :(

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Kan ha hänt..
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Många gånger!
Jag har smugit ut utan lov - Nixpix
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – På sätt och vis..
Jag har en hemlighet som ingen vet om – Flera stycken..
Jag har fuskat i ett spel – Fusk är fult
Jag har struntat i ett prov – Naej

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – Nej
Jag har druckit alkohol – I'm a good girl
Jag har tagit medecier mot drepression – I'm a happy girl
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Don't think so
Jag har vaknat gråtande – Av en mardröm ja..
Jag har somnat gråtande – Ja

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - Det är aldrig kul när någon har dött..! 
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du har känt som nyligen som dött - Ja..


(4a-b)-(2b+3a)+5, say what!?

Jag borde inte sitta vid denna dator just nu utan jag borde sitta med huvudet djupt ner i matteboken. Men eftersom jag inte fattar något blir det inte så lätt att räkna.
PEACE

4 o'clock


Recognize?


Sablar

Jag har fått nackspärr! Så jääla ont asså. Kan inte kolla åt vänster så jag ska bli högertittare.. hahah någon som vet vad som lindrar en nacke som spärrar? :P
PEACE

OH YEAH!!

Oh yeah, oh yeah, oh yeah it's awesome, we rule, it didn't hurt, i promise, and now it's through, oh yeah, oh yeah!
Nu ska jag äntligen köpa dom OCH använda dom! Vad är det då? JO ÖRHÄNGEN! Jag har nämligen tagit hål 2 gånger hos proffs och de hade nu växt igen en gång till. Och så för någon dag sedan hittade jag ett par superballa örhängen som jag verkligen vill ha, men eftersom jag inte har några hål så var det onödigt att köpa dom. Istället köpte jag ett par "orginella" som nu SITTER I MINA ÖRON. Dock tog det ett tag. Men visst fan var det värt'et. Jag tycker jag borde bli fakir och mamma tycker jag är sjuk. konstigt. Först var hon jätteförsiktig men jag sa åt henne "det är bara att trycka". Och om jag ska vara ärlig tycker jag inte att det gjorde så värst ont även fast mamma typ behövde göra nya hål på baksidan.. Så hög smärttröskel har jag nog allt. Nu ska tillochmed mamma betala för örhängena (även fast de inte är dyra) för att jag var så duktig (okej, det var jag som föreslog det, men hon sa inte emot heheh). Så imorgon köps de! ASGLAD? SVAR JA!


Mongobildsnabbtritatpåpaintpågrundavdåligabilderpågoogle


Skjortan och Blusen



Dock är blusen lätt genomskinlig.. hahah men jag får väl lov att använda ett linne

Fick även en baddräkt men den glömde jag fota :D


Fler illusioner



































Illusioner




The Bounty Hunter

Nu ska jag iväg till Heron city med Angelica. Jag bjuder henne på bio eftersom hon fyller år :D Grattis till henne ♥ Vi ska se The Bounty Hunter. Hoppas den är bra. Enligt Nicklas är den grym (Y). Ska gå till bussen snart så jag inte missar den.. hahah det skulle vara typiskt mig asså :P
nej nu ska jag dra!
PEACE


Ny klänning

Köpte kläder igår. En klänning, en skjorta och en blus från Gina tricot :D har bild på alla tre med jag lägger bara upp på klänningen nu.


Ska nog ha den på skolavslutningen ;)
PEACE


RSS 2.0